מה יהיה?

ניצנים

New member
מה יהיה?

פרידה שלום רב, בזמן האחרון בעלי (30.9.71) עובר תקופה קשה בחייו האישיים. לפני כשלושה חודשים קיבל קידום להנהל צוות של שישה אנשים. כפי הנראה הוא לא אוהב את עבודתו כרגע ומשיחות שלי איתו הוא מרגיש בדכאון וללא סיפוק דבר שמפריע לו ומשפיע אליו על שאר תחומי החיים! מה אומרים הטארוט? תודה מראש האישה המודאגת

F r i d a

New member
ניצנים שלום

הדאון שמלווה את בעלך לא קשור ישירות לעבודה, אלא קשור לצורך שלו להחליט החלטות בינו לבין עצמו. הוא נמצא בתחושה של מיצוי, עייפות וחשבון נפש רציני, והוא חייב להבין עם עצמו מה הוא עושה. זה לא הזמן לשינויים, אבל כדאי שיבדוק אפשרות ללימודים או קורס מטעם העבודה שיוכל לעזור לו להתנתק קצת מהאווירה שבה הוא נמצא ובנוסף יוכל לעזור לו לחשוב על כיוונים נוספים. התהליך שהוא עובר אינו קל אך בהחלט טוב ובסופו הוא יצור מצבים חדשים.

ניצנים

New member
תודה רבה, המשך שאלה

פרידה שלום, אכן בעלי עובר תקופה קשה. האם לזוגיות שלנו יש חלק מהרגשת הדאון(ת.לידה שלי:29/06/72) תודה מראש

ניצנים

New member
תודה רבה, המשך שאלה

פרידה שלום, אכן בעלי עובר תקופה קשה. האם לזוגיות שלנו יש חלק מהרגשת הדאון(ת.לידה שלי:29/06/72) תודה מראש

F r i d a

New member
סביר להניח שכן במידה מסויימת

אבל זה מצב כללי..שלמעשה הכל קשור בהכל. אם הוא ימצא את עצמו יהיה גם קל יותר בזוגיות.

למעלה