מה יהיה?

nhmhphmh

New member
מה יהיה?

אני כבר למעלה משבוע וחצי סובלת מצרבת חזקה. מעולם לא היתה לי צרבת ועכשיו זה תוקף אותי. משהו שקשור לאנדו? שאלה טכנית. הייתי אצל סוריאנו שוב אתמול באופן פרטי כי אני לא יכולה לחכות עוד חודש לתור, והחלטנו שאני אעשה לפה בתל השומר. איך קובעים תור לניתוח - פשוט מתקשרים או שסוראינו צריך לתת לי הפניה - כי הוא לא הזכיר שום דבר כזה. ועדיין בהקשר לשרשור של העור הקופצני - היד לא מספיקה לקפוץ לי באופן מפחיד , זה כנראה לא דופק אלא השריר. חוץ מזה, נמאס לי להיאבק בבירוקרטיה ואני כבר לא יודעת מה לעשות. הכל מתקדם לאט, וכבר 50 יום לא קיבלתי מחזור בגלל השחלות הפוליציסטיות. אני מרגישה שהגוף שלי בוגד בי.וכן, בא לי קצת רחמים עצמיים
.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מבינה אותך לגמרי, כולנו לפעמים צריכות קצת רחמים עצמאיים במיוחד עם האנדו' אז אל תרגישי לא נעים. בקשר לצרבת הייתי ממליצה לך להתייעץ עם גסטרואונטרולוג כדי לשלול אפשרות של מוקד בסרעפת או בקע בסרעפת שבהחלט יכול לגרום לצרבות. תרגישי טוב

מיכל235

New member
nhmhphmh

בקשר לצרבת, תנסי לשים לב אם זה קורה לך אחרי שאת אוכלת משהו מסוים, או שזה מופיע אחרי כל מה שאת אוכלת ושותה. אם אכן אין קשר לאוכל, תפני קודם כל לרופא משפחה ותבקשי הפניה לגסטרו' אבל במקביל תבקשי ממנו שייתן לך משהו נגד הצרבות כגון לוסק או אומפרדקס. בנתיים תנסי לאכול שקדים לא קלויים או לשתות חלב, שמעתי שזה עוזר לצרבות. אני גם סבלתי מצרבות קשות מאוד, אפילו מים היו גורמים לי לצרבת והייתי מחסלת איזה 10 כדורי טאמס ביום וגם זה לא עזר לי. לאחר בירור התברר שיש לי בקע בסרעפת שגורם לצרבות. ומאז אני מטופלת בלוסק, תרופה מדהימה (לדעתי) שמעלימה לחלוטין את הצרבות. לגבי הניתוח, תתקשרי לסוריאנו ותתיעצי איתו איך את קובעת את התור לניתוח, אני בטוחה שאת לא יכולה סתם להרים טלפון ולקבוע, לדעתי הוא אמור לסדר לך את התור. לגבי היד הקופצת, זה נראה לי משהו שקשור לעצבים. אולי מכל המתח שאת נמצאת בו עכשיו. מקווה שעזרתי קצת. תרגישי טוב.
מיכל.

sarins

New member
שוב קפיצות...שומרות על כושר

אפרופו נקודות דופק, אני מרגישה גם קפיצות שרירים וגם מעין נקודות דופק. לגבי השרירים, מגזיום ציטראט עוזר, גם לשינה רגועה יותר...שווה לבדוק, לגבי הדופק...זה אומר שאני עדיין חיה. יפה. בהזדמנות זו, רציתי לברר ,איך אתן מבחינת עודף משקל.אם בכלל. על עצמי אעיד שאני נושאת עליי 30+ ק"ג ומאוד מתקשה לדבוק בדיאטה ובכלל מונעת מחשקים לצד ימים מלווים בחילות והעדר תיאבון. המחזור (ווסת)אצלי בערך 7 ימים, אחרי יומיים בערך כאבים זוועתיים ותחושות של הביוץ מלווה בצקות , נפיחות ועליה של 2 ק"ג בערך. זה נמשך 7 בערך ואחרי מספר ימים שוב דימום מאסיבי. איזה כיף. בימים המעטים שאני נטולת תופעות(נדיר...)אני דובקת בתזונה בריאה, מלאת אופטימיות ומרגישה קלילה. טוב, יחסית לעודף... איך אתן בנושא
?

למעלה