מה יהיה

ורדיצה

New member
מה יהיה

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום זה. אני רואה שיש כאן סיפורים לא קלים להרבה בנות, וגם הצלחות - מזל טוב לרומי !!! אני בת 31 ומנסה כבר כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה. אני יודעת שאני לא צריכה להתייאש אחרי שנה, אבל הייאוש מפעפע בי, המחשבות על כך טורדות את מנוחתי כל יום, וכל היום. קשה לי לעבוד, קשה לי להיות בחברה של חברים שרוב הזמן מדברים על הילדים שלהם. אני מאוד מתוסכלת ופוחדת. איך אתן מצליחות לעבור את התקופה הזו ולהמשיך לעבוד כרגיל ? תודה לכן,

לי חן

New member
הי ורדיצה

אז קודם כל ברוכה הבאה. אחרי שנה רצוי ללכת להתיעצות עם רופא ולראות אם אין בעיות, ואם יש אז לטפל בהן. אני מקווה שלא תצטרכי להיות איתנו כאן עוד הרבה זמן... בהצלחה בהמשך. לי חן

טלי2

New member
ורדיצה יקרה ../images/Emo20.gif

קודם כל ברוכה המצטרפת לפורום, לא הבנתי ממה שכתבת האם כבר נכנסת להליך של ברור אצל רופא מומחה כדי לבדוק מה הבעיה, אבל נראה לי שלאחר שנה כדאי לעשות זאת. בכל מקרה הדברים שאת כותבת עליהם מוכרים ומובנים, היאוש, המחשבות הטורדות, וגם הקושי להיות בחברתם של הורים המדברים על ילדיהם, הם כמו סוג של תופעות לוואי למצב של "עוד לא אמא. לשמחתי הרבה למדתי על עצמי שעם הזמן והתהליך, נכנסות גם מחשבות אחרות, וכיום אני מסוגלת גם לא לחשוב על זה כל דקה, מסוגלת לעבוד, ואפילו לחוש תקווה. נכון שלא כל הזמן, ונכון שמדי פעם מופיעים יאוש ופחד ותסכול, אבל אם מביטים קדימה והצידה , אפשר לראות שכמעט לכל בעיה יש פתרון, גם עם הוא לוקח זמן וזה מה שאני אומרת לעצמי ברגעים קשים. אז שיהיה רק בהצלחה

גם אני באותה סירה

תתעודדי, גם אני מרגישה כמוך, אני גם מנסה כבר שנה להיכנס להריון, ומסביבי כולן משופעות הורמונים וילדים מכל עבר בעבודה, במשפחה... רק אצלי החסידה לא עברה עדיין. אבל עכשיו אני מתחילה טיפול במרפאה לפוריות. דבר ראשון - תפני לרופא שהוא מומחה לפוריות ולא רופא נשים "רגיל". והוא כבר ידריך אותך בהמשך... בהצלחה !!! שירי.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

מי אמר שאנחנו מצליחות
? פשוט אין לנו ברירה. מידי פעם אנחנו נשברות ומתרסקות לרסיסים. מי שיסתכל עלינו מקרוב בזכוכית מגדלת יראה תחרה שלימה של סדקים במקום שבו נשברנו והודבקנו מחדש. וזה הייחוד שלנו
כאחת שחותרת בסירה הזאת כבר שנים אני יודעת שיותר פשוט להשבר בהתחלה, מאשר אחרי שנים. בהתחלה את יכולה להרשות לעצמך, כי מצד אחד את מתייאשת ומצד שני את מאמינה שזה זמני. ככל שעובר הזמן, את מגלה שזה פחות זמני, ואז את קצת מתרגלת וקצת מתגוננת וקצת שומרת על עצמך, כי להשבר כבר כואב יותר ופחות ניתן לתיקון. אם עדיין לא פניתם לרופא פוריות, זה הזמן לפנות
נועם

neta2

New member
אני איתך

רק להרגיעך שאינך לבד. גם אני בת 30 וחצי, מנסה שנה, כעת התחלתי בטיפולי פוריות - זריקות יום יום.. ואל לנו לאבד את התקווה!!! אין ברירה אלא להמשיך לשמוע מסביבנו עוד נשים שנכנסות להריון בקלות ועוד כאלו שיולדות.. ולשמוח בשבילן, ולדעת שגם יומנו יגיע, והוא יבוא

ronylew

New member
לא לאבד תקווה

אסור להתייאש אני בנסיונות של שנתיים וחצי להיכנס להריון כדורים זריקות אכזבה כשהתשובה שלילית אני מוצאת בבעלי כתף לבכות ולהתנחם וגם כאן בפורום הבנות הכי מבינות בעולם את מה שעובר עלי אני מאוד מקווה שהחסידה תבקר אצלך בקרוב מחזיקה לך אצבעות רוני

רומי 007

New member
ורדיצה היקרה

מאחלת לך הצלחה ומעבר דחוף מיאוש לתקוה ולהצלחה. אני כבר התאהבתי בך ואני בטוחה שגם רומי המקורית, אחרי שהצמדת לנו כאן הצלחה - לא ברור לי על סמך מה - אבל גם מזל טוב מראש זה נחמד לקבל ועושה חשק להמשיך בטיפולים. יעודד אותך אם אספר לך שאני מנסה כבר חמש שנים? אל יאוש! כולנו נצליח

למעלה