מה יהיה ...

Pheon

New member
מה יהיה ...../images/Emo7.gif

היי פרידה, מה שלומך. אני פונה אלייך בשאלה קונקרטית ומקווה שתוכלי לעזור לי כפי שעשית בעבר. תאריך הלידה שלי הוא 16/05/77 ושל בן זוגי לחיים הוא 04/01/72.בזמן האחרון יש ביננו חילוקי דעות, וכפי שאמת לי בעבר, הוא זה המכוון את מערכת היחסים. כמו כן,אמרת לי,שמגמת הקשר היא להצמדות, אולם בזמן האחרון יש ביננו בעיות. אשמח לדעת על מה קורה ומה יהיה הלאה. כיוון שאני בהתלבטויות מטורפות לגביי הקשר ביננו. אשמח לקבל תשובה מהירה כיוון שאין לי כוחות יותר כדיי לסחוב את הרצינות הזו מצידי בלבד
תודה.

Pheon

New member
יש סיכוי פרידה....../images/Emo7.gif

שאקבל תשובה היום? כיוון שאני ממש אובדת עיצות

F r i d a

New member
זוגיות

התחושה שלך כאילו את לוקחת ברצינות את הקשר והוא לא היא מוטעית. בתפיסה שלו את עצמו הוא זקוק לזוגיות, אהבה, ומסגרת אבל הוא נמצא בתקופה של לעשות לעצמו סדר בראש וזה משליך על הקשר, הוא מבולבל, קשה לו, וכל מיני שכאלו. הקשר מבחינה ריגשית הוא טוב אבל כל אחד מכם רואה את החיים אחרת לגמרי. הויכוחים ביניכם נראים מיותרים, במקום להכנס למלחמות כוח תנסו לעבוד על הדברים.

Pheon

New member
פרידוש יקירה ../images/Emo9.gif

תודה רבה מאוד, באמת תפיסת החיים שלנו שונה מאוד אחד מהשני. אני חושבת שבגלל זה קיימים הויכוחים המיותרים. אנחנו רוצים להתחתן, את רואה את זה בזמן הקרוב???

F r i d a

New member
חתונה

תסיימו את התהליכים הפנימיים שאתם נמצאים בהם, תרככו קצת את הגישה ונראה שחתונה תתקיים ברגע שיהיה לכם ברור יותר איפה כל אחד מכם נמצא ברמה האישית וכיצד בונים את הזוגיות והשיתוף. אני בכל מקרה מחזקת את ידיכם.

Pheon

New member
תודה יקירה ../images/Emo9.gif

אני מודה לך על הכל. רק שאלה קטנה נוספת, האם את רואה חתונה תוך תקופה מסויימת?

למעלה