מה יהיה?

מה יהיה?../images/Emo4.gif

לקראת שינוי משמעותי בחיים שלי, דברים טובים קורים לי
, שבוע מטורף, שבוע עמוס, חייבת להספיק המון דברים בזמן קצר ואת הדברים הקטנים לא מצליחה לארגן, לא בראש, לא מצליחה אפילו לרשום ביומן את סדר היום הרצוי, ממש בלאק אאוט וחוסר ריכוז חברה אמרה לי קודם "את, שמרימה דברים הרבה יותר גדולים מזה, הרבה יותר רציניים,מתקשה בקטנים??, דוקא עכשיו???" ואני עם פרצוף כזה
, חסרת אונים, כאילו בלי ידים ורגלים. אוףףףףף שמישהו יוציא אותי מהבלבול הזה

סופי הכל יסתדר...

למדתי מתוך אותם תקופו עמוסות, שלכל דבר יש את הזמן שלו אך בתקופה של ריחוף רואה אך מתקשה לישם אל תבהלי, ואל תחששי פשוט תזרמי, הלחץ מיותר, ואין לו מקום כלל תזכרי את דבריי, את תראי שאפילו זה היה נעים וכדאי באותם ימים אמרתי מה שיהיה יהיה ומצאתי את עצמי יושבת שאננה, כאילו הזריקו לי זריקת הרגעה זה בסדר זה מוכר קחי את הזמן תהנה מרגעי השלווה הפתרונות יגיעו בזמן והמשימות יושלמו וכל דבר יסגר ויהיה מאחורך תזרמי....

מזל חי

New member
3 אופציות

כשמתחיל להיות לך טוב ואתה מגיב כזה ככה... א. אתה יודע ומרגיש שזה בעצם לא ממש טוב ב. אתה סתם חושב שאתה לא ראוי לטוב הזה ג. אתה פשוט לא יודע להבחין בין רע לטוב

d a n i e l s 5

New member
בלאק-אאוט

ככה זה נקרא....... מה עושים עכשיו......... מפסיקים להסניף מסקנטייפ...... יוצאים למרכז בית שמש- יושבים לקפה עם חברה (או עם הילדים) נושמים אויר צח. וחוזרים לארגזים. בהצלחה !

זה בדיוק מה שעשיתי

עשיתי "שוברים את הכלים ולא משחקים" ניצלתי הזדמנות להיפרד מעוד חברה, ככה על כוס קפה נינוח ו...............מלאווח

סדר עדיפויות

מה שעושים זה..לוקחים את עצמך למקום שקט שקט..חושבים. עושים רשימה לפי סדר עדיפויות וככה מתחילים להתמקד במה שבאמת חשוב. ואת יודעת את זה. תיישמי ובהצלחה

בעיה

שום מקום הוא לא מקום שקט עבורי בימים אלה. גם אם אהיה עכשיו באמצע המדבר לבד.........הראש "מרעיש"

תראי

ים עבורי..תמיד מהווה מקום שקט ומלא אנרגיות חיוביות. שאין לי יכולת ללכת וכאן אני מציעה: תנשמי עמוק עמוק..נשימה..הוצאה..נשימה הוצאה...הרבה חמצן למוח. שבי בבית במקום שקט..בלטה על בלטה. קחי 5 10 דקות..וקחי שקט. הרבה שקט עם את יכולה. בשקט הזה יש הרבה רוגע. כל הצילצולים והרעש שיש לך בראש יעלמו. זה תרגיל אחרי זה כבר תתדעי מה לעשות. ואם זה לא עזר...המקום הבטוח שכן: זה המקלחת...שם לא יפריעו לך!!! להיות עם עצמך ובשקט...תפעילי את המים

Rinattt

New member
ה פ ס ק ה!

תעשי לך הפסקת רענון, תנוחי קצת ואז תמשיכי...

קטי30

New member
עוד קצת, לא עוד הרבה ואת אחוֹרי זה

בוקר טוב לך סופינק'ה בתקווה שהיום יום חדש ונחת קצת .

למעלה