מה יהיה

shlomo12091

New member
מה יהיה../images/Emo35.gif

יש לי שאלה חשובה.נראה לכם שבגלל שהתחתנתי מוקדם ויש לי כבר שתי ילדים גדולים,אין לי מקצוע,למדתי בישיבה ואפילו בגרות אין לי,אז אין לי זכות לפרנס את משפחתי?אז מה? יש הרבה דברים שאני כן יודע לעשות.כבר הגיעו מים עד נפש,מלא חובות,בעל הדירה עומד ליזרוק אותי,עומדים לנתק אותי מהכל,תשמל,גז,מים,וכו'.למה הרבה בעלי עסקים(ואני לא מדבר על חברות גדולות)רואים אדם חרדי ונרתעים?נכון שיש גם כאלה שמוכנים לקבל אבל זה במשכורת רעב.חבל,לא עלי אלא על משפחתי שהולכת וקמלה מול עיני,הגעתי למצב שילדי הולכים לישון רעבים,ואין מי שעוזר.נכנסתי למין בועה שבה אפילו(כך אני אומר לעצמי,תתקנו אותי)אם אמצא מחר עבודה איך 4000 ש"ח יעזרו לי לצאת מכל החובות?בבנק אני מוגבל חמור ואפי' הלוואה לכסות את החובות לא נותנים לי. אז מה הפיתרון?

moti 5

New member
נהוג לומר: יהיה טוב

הדברים שציינת (כשלעצמם) אין בהם כדי להפריע לך לעבוד ולפרנס את משפחתך. אני מקווה שתחזור למעגל העבודה במהרה. השארתי לך מסר אישי. מוטי

moti 5

New member
השירות של פתאל הישגים

יש לנו שירותים שהם בתשלום. יחד עם זאת, רבים נהנים משירותים שונים שלנו ללא תשלום: אנו מפרסמים משרות אליהן, כמובן, ניתן להגיש מועמדות ללא תשלום וכן אנו מקיימים ירידי תעסוקה, הכשרה ולימודים הפתוחים לקהל הרחב (ללא תשלום)ועוד... את מוזמנת להתרשם ממכלול השירותים באתר האינטרנט שלנו. מוטי

אדכם

New member
יש הרבה עבודות ברוך השם

תשמע אני מבין אותך מאוד, אבל אני לא מבין למה אתה בטוח שבתור חרדי אין לך עבודה. יש מקומות שמעסיקים רק חרדים, רוצה לשמוע (בירושלים)? אז בבקשה, הנה. על גלאט עוף שמעתה? הם מחפשים שמעתי נהגים בעלי רשיון ג,(משאית קלה), ואם אין לך רשיון ג. אז דע לך שזה לא קשה לעשות. לפעמים אפילו משתלם, שיקול שלך. אם תרצה תשאיר לי כאן את תגובתך. ואוכל להציע לך מורה נהיגה זול מאוד (קבלנות עד לרשיון). בהצלחה

ריהa

New member
קבלנות עד לרשיון?

בחיים אל תלך אל זה-אלא אם אתה רוצה לסיים עוד שנתיים את הרשיון

אדכם

New member
מה פתאום. להיפך

להיפך ברגע שהמורה הזה קבל ממך את הכסף והוא יודע שזהו. ויותר הוא לא יראה ממך. יש לו אינטרס לראות אותך אחרי הרשיון. משום שכל שיעור עולה לו כסף לכן הוא רוצה שכבר יעבור.

ורד302

New member
לא יודעת אם זה ינחם אותך

אבל בכל גזרות האוכלוסיה יש כיום קושי רציני למצוא עבודה. לא ידוע לי האם במגזר החרדי קשה יותר למצוא עבודה מאשר במגזר החילוני. לפי מה ששמעתי וקראתי, אכן לאנשים חסרי השכלה קשה יותר להתקבל לעבודה מאשר לאקדמאים. אין לי פתרון להציע לך, אולם אסור להתייאש. אם תחשוב בצורה חיובית ותאמין ביכולת שלך (או האמונה שהאל יעזור לך) להשיג עבודה - זה יקרה.

למעלה