מה יהיה?!

מה יהיה?! ../images/Emo3.gif

אני מנסה להתעלם. באמת! היא מביטה ממני מהתמונות, מסתכלת אלי מהמראה כמה פעמים ביום, מדברת אלי, מזכירה לי נשכחות ומגיעה בדיוק כשלא צריך אותה. היוצאת בשאלה הקטנה הזו ממש נודניקית. בדיוק כשאני חושבת שיצאתי מהקטע ונהייתי סתם בן אדם ככל האנשים, חלק מהמון גדול חסר ייחוד, היא מגיעה וחורצת לי לשון: "חשבת שהצלחת להיפטר ממני?! אז הנה אני!!!" טוב, כנראה שהספדתי אותה מוקדם מידי. ויכול להיות שלא אצליח לקבור אותה אף פעם. כי תמיד אהיה באיזו עמדה של מביטה מלמעלה ,בקו התפר,ולא שייכת לשום מקום. אני מסתכלת על העולם הדתי, שממנו באתי, ואני אוהבת ושונאת. אני מסתכלת על העולם החילוני, שמקסים אותי ומגעיל אותי בבת אחת. ופעם אני שייכת לכאן ופעם לכאן. ואף פעם לא ממש מחוברת. יכול להיות שאנחנו,ורק אנחנו, בתור אנשים שחצו את הקווים, מצליחים להיות רגישים לאותם נימים קטנים של החיים, שאנשים רגילים חיים אותם בלי לשים לב. אנחנו מצליחים להסתכל על העולם שלנו כאנתרופולוגים, להיות ביקורתיים ולא לקבל שום התנהגות חברתית כדבר כמובן מאליו. והרבה פעמים זה מעצבן אותי, החטוטרת הזו ששמה "יוצאת בשאלה": השאלות החטטניות ,ההסברים העלק-מלומדים שלי אודות הדת , ההרגשה הזו שאני "לא ממש כאן", אבל זו עובדה. ואני צריכה להתרגל אליה. (יש לי ברירה?) <מיכלי במחשבות פילוסופיות-משהו>.

מיס פטל

New member
הי מיכלי

אנחנו חשבנו שדווקא הצלחנו יופי להפטר מהחטוטרת, אבל את כל פעם באה עם הודעה כזאתי, ומזכירה לנו אותה מחדש.
מתגעגעים להודעות שלך, כבר אמרתי?

מצטערת שדרכתי על הפצעים... ../images/Emo52.gif

לא, לא אמרת. <מיכלי מלטפת את האגו בעדינות>.

חייקה

New member
מיס וכופר כל הזכויות

שמורות על הנקודות אחר מה ופטיש מה הסיכוימ שלי בבית משפט

Le Fay

New member
נירה לי אתה צריך קודם לרשום פטנט

על כל צירוף של נקודות שאתה רוצה לעצמך (נניח רצפים של 6,5,4,3 נקודות, ואם אתה נורא רוצה גם 7). אם תטוס אולי תספיק לפניהם (אבל אם תתפוס רק את השחורות ורק בסוג פונט אחד הם עדיין יוכלו לגנוב לך צבעים ופונטים אחרים).

n oy

New member
אני רוצה שירים וגיטרה חלק ח וט'

אם משהו יכול לעזור לי ולשלוח לי את זה אני יודה לו מאוד וכמובן התשלום ישלח כי יש לי רק את ז' תודה נוי.

מיס פטל

New member
הי , נעלם לי הסמיילי הקורץ מההודעה.

זה היה נותן לה נופח קצת אחר, את יודעת.

theshahars

New member
כמה, כמה מוכר...

ההרגשה "לא משם-לא משם" שתיארת חילצה ממני אנחה קלה, ותמיהה. ואללה, ככה הרגשתי פעם! אשכרה הרגשתי לא שייכת ממש, התחלחלתי בכל פעם שדיגדג לי להגן על בני החברה האחת באוזני בני החברה האחרת, הסברתי לכולם את הדת בהסברים פוסט-מודרניסטיים מעמיקים ונגעלתי מעצמי, בקיצור, כמו שאת מתארת, הרגשתי ממש מיוחדת. ופתאום אני קולטת שזה עבר, ככה בלי שהתכוונתי. מה נשתנה? אני עדיין מייחצנת כל צד באוזני השני. אני עדיין מוצאת את עצמי עורכת דיונים סטייל "חוקי הטהרה - בעד ונגד - סימפוזיון בהשתתפות הקהל". אני עדיין מרגישה לא שייכת ממש. מה לעשות, את השנים בהם התפללתי בדבקות לביאת המשיח לא ניתן להשיב אחור. ואני עדיין מרגישה מאוד מאוד מיוחדת! אבל, מתישהו זה כבר לא ביג דיל. וזה בערך אותו המתישהו שאת קולטת שאין דבר כזה המון חסר ייחוד. כי "לכל אחד החבילה שלו" כמו שאומרת סבתא, רגע לפני שהיא אומרת "ושרק נהיה בריאים". שחר.

"לכל אחד החבילה שלו" ../images/Emo45.gif

בהחלט! השאלה היא מה גודל החבילה... <מיכלי מבקשת מהקהל להירגע עם הקונוטציות!>

ש חף

New member
וואלה יופי

מבלי ששאלו אותנו,גידלו אותנו דתיים ונהיינו כאלה אחרי שהחלטנו שלא אנחנו נסחוב את זה איתנו כל החיים אין טעם להלחם...

stאסתי

New member
אולי צריך לחשוב פחות?

קל להגיד,אני יודעת. אבל הגעתי למסקנה שאני מנתחת את הכל יותר מדי,את החיים שלי,את האהבות שלי,ההצלחות שלי והכשלונות שלי. לפעמים החוכמה היא פשוט לחיות...לא לחשוב כל כך הרבה. ולא להסתכל יותר מדי אחורה. אני חושבת שכשיגיע הזמן שאני אוכל להסתכל אחורה בהשלמה ועם חיוך על איפה שגדלתי,אני אדע שאני אחרי הקטע הקשה. לכולנו יש רגעים כאלה מיכלי, פשוט לזרום יותר..

אין צריך ולא צריך...

אני ככה וזהו: אני חושבת, מתפלספת. מי שרוצה לזרום- שיזרום, אני לא עוצרת אף אחד...

למעלה