מה יהיה?

Mighty Morphin

New member
מה יהיה? ../images/Emo13.gif

משהו (טוב) קרה לפורום. הוא נהיה תוסס יותר ומלא חיים בזמן האחרון. יש כל-כך הרבה הודעות שאני בקושי מספיק לקרוא את כולם ולעקוב! שנהיה בריאים....אם כל זה קורה עכשיו, בנבחרת הזהב, מה יקרה כשיתחילו הפרקים החדשים?!

S c a r l e t t

New member
מגיע לנו צל"ש

זה האווירה הכללית, שכולנו יודעים שעוד מעט ספטמבר...חחח אגב, ספטמבר, עכשיו קיבלתי טלפון שאני עובדת ב1
איזה באסה לא לראות את הפרק הראשון אחרי חודשיים שלא ראיתי

girlontop

New member
שירררראאאאןןןןן חזזזררררררתתתתת!

התגעגעתי נורא! (תשאלי את רונית) איך היה באילת?

SupeRonit

New member
בדיוק כתבתי על זה למטה ../images/Emo6.gif

*אימל'ה טלפתיה* שירן כבר קיבלה דיווח-עוד באותו יום

NarihS

New member
טלי גם אני התגעגעתי!!!!

התגעגעתי אל כולכם!!!!!!!!!!!! באילת היה מאוד כיף, השתזפתי די הרבה, הייתי בסרט התלת מימד הזה והיה כזה שוווה!!! עשיתי קעקוע חינה של סימבה המתוקי כשהוא קטן. ואמממ זהו בערך.. הא ועדיין ראיתי היפים! לא יכולתי להתנתק מזה חח אבל באסה שלא הראו את ברוקי שלי!! וגם שהיו לי מלא דברים שהיה בא לי לרשום בפורום ולא יכולתי! אז אני ארשום עכשיו: טיילור הייתה כזאת כלבה!!! שונאת אותה!!!! היא ממש עיצבנה אותי בהתנהגות שלה!! וגם השיא בכלללל לא הייתה יפה! מה עבר עליה? מזה התסרוקת הזאת בשיער?? וכל הפורסטרים האלה חרא!! ככה בוגדים בברוקי שלי?? עכשיו שוב פעם חזרתי לשנוא את כולם, (חוץ מברוקי כמובן), ואמממ היום היה פרק ממש יפה! אהבתי כל דבר שברוק אמרה, עשתה ונראתה!
וזהו:)

girlontop

New member
רק הגעת וכבר מחרחרת מלחמות?../images/Emo8.gif

תזהרי, עוד מעט מעריצי טיילור יעשו לך פולסא דנורא או יכינו בובת וודו בדמותך

NarihS

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

פשוט הייתי חייבת להוציא את זה החוצה כבר :)

Traped In A Box

New member
צודקת.

היא בסך הכל תמכה בבעל שלה, מה אסור? וחוץ מזה אף פעם אל תגידי שיהא לא יפה! כי זה פשוט לא יהיה נכון....:)

NarihS

New member
היא לא הייתה יפה!

בפעמים אחרות היא כן יפה! אין לי בעיה להודות בזה! אבל בפרקים של השבוע היא לא הייתה יפה!! היא גם לא הייתה מכוערת, אבל יפה גם לא... ותמכה בבעלה, בסדר ששתמוך בו כמה שהיא רוצה, מותר לי לא להסכים על הצורה שזה נעשה!!! ככה להפיל את ברוק מאחורי גבה!! זה לא היה הוגן!! זה היה ברמאות!! עלק לא מסוגלת לתפקד!!! היא מסוגלת לתפקד טוב טוב! וגם שזאת לא הייתה הפעם הראשונה שהיא הייתה בהריון והיא לא עבדה! אז מה עושים לה בעיות פתאום?? מסכנה! האישה בהריון תנו לה חופשה קטנה! איזה שטויות זה!! ריג' וטיילור עם הרעיונות המפגרים שלהם!!!

Traped In A Box

New member
חח איזה משוגעת

מאיפה להם לדעת שהיא בהריון?... זה הרי היה סוד.....חח את הורגת אותי

NarihS

New member
אוי אז טעיתי, אבל עכשיו זה עוד יותר

דפוווק!!! אז למה לעזאזל חשבו שהיא לא יכולה לתפקד??? בגלל שהיא יצאה לחופשה קטנה מהעבודה???? מה הם טיפשים??? אוף! הם מעצבנים אותי כולם שם!!!! כאלה נודניקים!! מנסים לחפש כל תירוץ קטן להעיף את ברוקי מהחברה, ואני שמחה שזה לא עבד להם!!(בזמן ההוא) כי זאת הייתה בכל מקרה תוכנית מלוכלת ומגעילה!!! והם עשו את זה מאחורי גבה! וכמעט לא השאירו לה שום אפשרות לבוא ולסדר את זה! הם עיצבנו אותי! אוף! הלוואי וברוק הייתה מוצאת לה מישו נורמלי להיות איתו, מישו שאוהב אותה באמת :(, וזה בהחלט לא ריג'..

לינה18

New member
תגובה לשירן

גם לדעתי טיילור לא היתה יפה בפרקים האלה. דווקא בפרקים האלה התחלתי לראות, אז הופתעתי מזה שהיא לא כזאת יפה כמו שזכרתי שבת דודה שלי(שראתה את הסידרה ממזמן) אמרה תמיד. אבל אז התחלתי לראות את הפרקים בסטר וורלד ושיניתי את דעתי.אין לי בעיה להודות שהיא מאוד יפה. רק שהניתוח שלה להגדלת שפתיים היה ממש מיותר. ובקשר למה שעשו לברוק-צודקת לחלוטין! זה היה כל-כך מגעיל מצידם! ואיזה ענק שהיא בכל זאת ניצחה בסוף! בפעם הראשונה כשראיתי את זה, זה מה זה הדהים אותי! דווקא כשהיה כבר ברור שהיא הפסידה, היא פתאום באה ומיתגלה שהיא ניצחה למרות הכול! זה מה זה מתאים לסידרה. וברוק היתה כל-כך מהממת בפרקים האלה! ואהבתי את הסצנה שבה היא העמידה את ריק ודיקן בשורה אחת לידה(ואני לא זוכרת מי עוד היה לידם) ומולם עמדו כל הפורסטרים. כמו היתכוננות של שני צבאות לפני המילחמה. ובכלל, זה אמנם לא אותו דבר לצפות בפרקים האלה בפעם השלישית(בפעם השניה זה היה בניבחרת הזהב לפני שנתיים), אבל עדיין, בין כל הפרקים שראיתי עד עכשיו, לדעתי הם מהפרקים הכי מוצלחים בסידרה, לא פלא שהם גם גרמו לי להתחיל לצפות בה ואף להיתמכר.

Traped In A Box

New member
אבל הכי אהבתי בפעם השנייה שניסו

(והצליחו) לקחת מברוק ת'חברה, כשמייסי אמרה: "ארבעה גברים שהיו איתך הצביעו נגדך"....חח זה היה קטע טוב...

למעלה