מה יהיה?

PurpleGoat

New member
מה יהיה? ../images/Emo10.gif

אני מבינה ש'גקו עסוק בלהתארח אצל כולם כל הכבוד והכל... סחתיין על הפעלתנות אבל מה עם הופעה בתל אביב? כמו שאומרים הגעגועים קשים מנשוא או איך שאומרים נו...!

PurpleGoat

New member
יאללה ניסע למקומות אחרים

אני לא מעודכנת או שאני לא מחפשת במקומות הנכונים?

Nova5

New member
../images/Emo13.gif היי, מיכל

אולי תנסי לשמוע אותו בבגלינה בנמל מול השבלול ביום שני ה- 13 ביולי ?.... (הודעה של אורטל) אומנם זה אירוח, אבל אני בטוחה שתיהני.

Nova5

New member
../images/Emo70.gifבינתיים היום,6.7, בלילה יהיה אירוח ב23:00

בערוץ 24 הנה לוח שידורים מעודכן מפורום 24: ב 10:00 "קיץ" בהנחיית אורנה דץ ושלומי קוריאט עם הופעה חיה של אורי מרק ב 13:30 "כוכב נולד- מרתון אודישנים לא מצונזרים" ב 16:30 "בכפיים" עם עידן יניב ורגב הוד - החפלה המרכזית של האולפן השקוף עם תחרות "פרח נולד", שיעור סטריפ דאנס ואמני פסטיבל מרוקו - "צהלולים" ב 18:30 "מנטה" עם ירון אילן והפעם - נתנאל, אלי סבג ושי עמר בהופעות חיות בבמה המרכזית ב 20:00 עשרת הלהיטים הגדולים של זמרי כוכב נולד ב 21:00 חמשת הקליפים הגדולים של יוני בלוך ב 21:30 חדש ב- 24 - קליפים חדשים שהגיעו למערכת ערוץ 24 ואתם מוזמנים לבחור את השיר האהוב עליכם, שיושמע בשבוע הבא בערוץ. ניתן להצביע פה באתר או בסלולרי. ב 22:30 חמשת הלהיטים הגדולים של שלומי סרנגה ב 23:00 ג'ייסון דנינו הולט ולי בירן בלילה בסימן המיתון באולפן השקוף עם ג'קו אייזנברג, הקאוצ'ר אלון גל והופעות של להקת ביט 69 והשרוט. תהנו מהשידור קרדיט על המידע - לשונית

Nova5

New member
קרן - אני שואלת בשקט מרעיש ...

את הקלטת את השידור? רוצה להאמין שכן....

למעלה