מה יהיה תגידו?

ToryMaster

New member
די לנסות

להפנים שהחיים לא מבוססי זוגיות, ולדעת למצוא את האושר והשלמות שלך גם כשאתה לבד. נואשות היאאחד הדברים הכיפחות מושכים שיש.

להיות לבד?

זה קשה... איפה הימים שיש מישהי שהעירה אותי בבוקר לחיוך מקסים כל יום מחדש?

ToryMaster

New member
איפה?

החיים שלך מסתכמים בבת זוג? הלבד שלך והקשיים שלך לא יפתרו במחי קסם אם תכיר מישהי, אתה יכול להיות בודד ולבד גם בתוך זוגיות. קשר בא בנוסף לכל השאר, הוא לא יכול להחליף ולמלא.

טל205

New member
מה אתה דואג חביבי?

תהנה מכל רגע! בן כמה אתה? מה עושה בחיים?

אז ככה...

אני נהנה עכשיו אבל חסר לי ה.... אני בן 23 וחצי בעל עסק עצמאי של ניהול והפקת אירועים וכל יום אני פוגש א/נשים מענינים יותר או פחות אבל....

טל205

New member
יפה לך

הפקת אירועים זה אחלה עבודה למי שמתחבר לזה... אל תדאג,עוד תבוא האחת שתאהב אותך.

olush83

New member
בגיל 23 דואגים?!

תראה לא נראה לי שבגיל שלך יש מה לדאוג ואו למה אנשים לוקחים את זה ככה. והתגובות פה מעלי צודקות זוגיות מתוך צורך כזה של לא להיות להד לעולם לא מצליחה שהרי גם שם יהיה לך רע. וכשמטילים את האחריות לאושר על בת הזוג היא לא עומדת בזה תאמין לי ולכן למערכת יחסים צריך להגיע רק מתוך שלמות עצמית כשטוב לבד פתאום אתה תמצא את הזוג. זה מרפי :) אגב יש לי מישהי שמחפשת עבודה בהפקת אירועים יש לך דרישה לבנות נחמדות שמחפשות עבודה?

אולי מרוב שאתה מתאמץ אז לא הולך לך.

השאלה היא אם אתה באמת מנסה או שאולי אתה לא פשוט לא יודע מה לעשות.

ש חף

New member
מה אתם כועסים?

אני מבינה אותך זה דבר ראשון לכולנו מציק הלבד ואני לא מאמינה למי שאומר שזה לא עולה לו בראש לפעמים,בעיקר למי שכבר חווה זוגיות עם כל הכיף בלהיות לבד והשחרור והיתרונות. עצה שלי: צריך לדעת לשחרר,לתת את הזמן לא להתעסק בזה תמידית,לנתב את האנרגיות לדברים שעושים לנו טוב. זה יגיע,מבטיחה.

זהו, שאת זה אני צריך ללמוד.

אני אחרי מערכת יחסים מקסימה, שנפרדנו כי לא התאמנו בתור זוג ולא היה מריבות. וזה כאב לי וכואב לי הפרידה ממנה וגם לה כאב ואני יודע שכואב לי כי יש לנו מישהי ששנינו בקשר איתה ומתיעצים איתה על הרבה דברים שהיא פלטה את זה. אני זוכר את הרגע שישבנו בנס ציונה באיזה ספסל עם מבט לקרקע ודיברנו דברים אחרונים ואמרנו יפה תודה רבה על התקופה המדהימה שעברנו יחד באמת שהיה כיף אבל כל דבר טוב נגמר, ולכן קשה לי הלבד הזה זה פשוט מעיק לי. תבינו אותי בבקשה.

העכביש2

New member
תשמע - בסופו של דבר- זה עניין של מוזה

מוזה = כמה שבועות לבד והכל נראה אחרת. מה גם שלא יזיק לדעתי לשים דגש על פיתוח אישי ותחביבים. כשמתעסקים בעוד תחומי חיים הדברים מקבלים כיוון שונה גם בקטע של זוגיות. בכל אופן- ככה אני מרגיש

מותר לי

New member
לא מנסים...

בני הזוג שלי (האקס והנוכחי) הגיעו דווקא בשלב בו אמרתי "סטופ" לגברים ולכל מערכת יחסים שהיא... וכשחיפשתי ורציתי מאד מאד מאד? לא מצאתי
אתה בן 23, לא בן 32, תשחרר, תחליט שבשנה הקרובה אתה לא רוצה אף אחת, תראה איך היא תגיע אליך משום מקום

תודה רבה.

נשמע רעיון טוב (בתאוריה חבל``ז רק שקשה לי להחליט ככה...) אבל בכל אופן תודה רבה על הכיון מחשבה. /tapuzforum/images/emo127.gif

מותר לי

New member
את התיאוריה הזאת אפשר להפוך למציאות...

כי אם היא לא היתה המציאות שלי אז לא הייתי מספרת לך עליה

למעלה