מה יהיה עם הsmsים?

עובבי

New member
מה יהיה עם הsmsים?

ביממה האחרונה אני מוצף בעשרות smsים מעשרות אנשים שמעולם לא פגשתי,אינני יודע מי הם או מה הקשר שלהם אליי או כיצד הם השיגו את מספר הפלפון שלי. האנשים האלה רבים בינם לבין עצמם מי יברך אותי בברכה יותר מרגשת או יותר מושקעת ואני חושד שהם גם החליטו לערוך תחרות מי יודע לכתוב באופן יותר מליצי. מסתבר שכולם עושים שימוש לפני ראש השנה באופציה של שליחת הודעה לכל רשימת התפוצה של הפלפון כדי לחסוך שיחות טלפון או חלילה כתיבת sms אישי. הבעיה בהודעה הזאת היא שצריך לכתוב אותה בלי התיחסות למין של הנמען,כך למשל אשתי עלולה להיעלב למקרא ההודעה-שנה טובה גבר גבר מאחל איציק. בכלל,כל הקטע הזה לא נראה.אני אולד פאשן.אני מהאנשים שמצלצלים באופן אישי,מקשקשים על דא ועל הא ועושים מה שתמיד עושים בשיחות הללו- נתקעים. כן..כן.זה קצת בעייתי להתקשר למשה שעשה איתך טירונת ומאז לא ראית אותו. היי משה מה קורה? מדבר עומר מהטירונות..אצלי הכל בסדר..מה איתך..יופי..באמת..אה..אה.. ........ ....... טוב..אז..אה..שתהיה לך שנה טובה אחי ושמור על קשר... אבל בכל זאת אני מעדיף את השתיקות והמבוכה על-פני ההודעה המעצבנת הזאת. לסיום, אני רוצה לפנות אליך. כן כן אליך באופן אישי. קודם כל מה שלומך? יופי. שתהיה לך (לך באופן אישי) שנה טובה ומהנה,שנה של שלום ושל אהבה. אני אוהב אותך. ממני, עומר.

שלחתי לך SMS

שנה טובה גבר גבר.

אבזץ

New member
כן.

והכי גרועים הם האלה ששולחים הודעות מלאות ונמלצות, נוטפות רגש אמיתי (אולי), אך עיקר שכחו - את השם... את שמם שלהם. עכשיו אני נתון בבעייה רצינית: להתקשר ולשאול לשמם - פאדיחה, לא נעים (מה לא שמרת אותי בזיכרון, או חלילה מחקת אותי...?) להתעלם??? נראה שאסתגר בביתי תחת המיטה ולא אצא עד אחרי יו"כ. חבר'ה, בעזרת השם נעשה ונצליח. אל תתביישו בהשם יתברך... שנה טובה, ישראל הקטן

קיבלתי הודעה כזו

והיא הייתה כלכך ארוכה עד שהתחלקה לארבע הודעות נפרדות (אחת אחרי השניה.) אני מתעצל להתקשר לשאול מי זה...

ניצלת מגורל מר ואכזר

חסר לך רק שלא היית פונה אלי בפנייה אישית. את המחיר היית משלם לדורי דורות אתה וכל צאצאיך
שנה טובה ומתוקה

בתצ1

New member
ניראה לי דוקא

שהם עשו תחרות מי כותב ליותר אנשים או לחילופין מי קיבל מיותר אנשים הודעות..כך שבעצם אתה חלק קשה מתחרות עיקשת רבת קשיים... וחבל שאתה כך מתלונן..

Le Fay

New member
אופס. במת שכחתי לשלוח לך!

תודה על התזכורת, תכף מתקנת את המעוות.

למעלה