מה יהיה עם ה VOD שלי?

בעיה דומה..

לי יש שני ממירים- אחד של ADB החדש, הדק הזה בחדר ובסלון יש לי את הגרוטאה של סמסונג. ויש המון תקלות בוי או די ובאינטראקטיב, הממיר הזה בהרבה יותר איטי מאשר האחרים, אני רוצה להחליף לממיר החדש, כי בחדר אני נהנה מכל רגע- מהירות אדירה וכמעט 0 תקלות

Yaniv K22

New member
הממיר החדש עובד על DATA

בגלל זה יש הבדל משמעותי במהירות. תסתכל על השקע בקיר רשום עליו DATA.

DIGIPOPOO

New member
הסבר

חיבור DATA הוא חיבור אריל, הוא פשוט יציב יותר ואיכותי יותר כיוון שהוא בהברגה.חברת HOT החלקה לשווק באופן חלקי ממירים דיגיטלים חדשים ללקוחותיה.הממירים מכונים ממירי דוקסיס, אך למעשה אין "ממיר דוקסיס", דוקסיס זו טכנולוגיה, אשר הממירים מהדור החדש משתמשים בה להעברת קו חזור, בשונה מהממירים הרגילים.הADB Docsis 7200C, Thomson DCI5000, והADB ג'וניור שייכים לדור החדש,שלושתם משתמשים בקו חזור בטכנולוגית DOCSIS GUARD,גם האינטרנט בכבלים עובד ב DOCSIS וכמו כן גם הטלפונייה.בADB 7200c ובThomson DCI5000 המודם לקו החזור מובנה בתוך הממיר, ואילו בג'וניור הוא בתוספת מודם חיצוני.במצב כזה קו החזור הוא קו לכל דבר, בדיוק כמו בADB 7200c.המודם מתחבר לג'וניור בכבל רשת.כל "ממירי הדוקסיס" פועלים מהר יותר מכל הממירים הרגלים, ADB, סמסונג וטומפסון.המהירות דומה למהירות של ממירי יס.אורך ממיר הADB 7200c הוא 42 סמ"ר (ממיר רגיל כ35) אך הוא דק כDVD.שלושת הממירים יציבים, מהירים, עובדים בצורה חלקה ומתמודדים טוב מאוד עם העברת מידע.בנוסף בשלושת הממירים קיימים חיבורי USB, חיבור סאונד אופטי וEthernet לשימושים עתידיים. ממיר הADB 7200c זהה במהירותו לממירי יס, והוא אף מהיר יותר מהג'וניור,זמני הטעינה והתגובה בו קצרים במיוחד, והשימוש בEPG קל מהיר ונוח.לכל ממירי הדוקסיס מעבד חזק יותר מלממירים הרגילים, זיכרון RAM גדול יותר,ומעבדי תמונה וקול טובים יותר.

למעלה