מה יהיה עם ה VOD שלי?

טלינקה5

New member
מה יהיה עם ה VOD שלי?

כל הזמן נתקע באמצע, פתאום אין קול, פתאום כותבים "תקלה בשירות". אין סיכוי לראות יותר מחצי שעה רצוף באופן נורמלי. גם אצלכם זה ככה? מה ניתן לעשות?

Yaniv K22

New member
לצערי, כן

וכבר היה טכנאי פעמיים, בטלוויזיה בסלון החלפתי לממיר חדש ואני חייב לציין שנפתרו מרבית הבעיות. מה גם שיש הבדל מבחינת מהירות התגובה על המסך לעומת מה שהיה קודם. עם הממירים הישנים אותם תקלות כמו שיש אצלך, קורה לא מעט. הפתרון היחיד שמצאתי שעוזר זה לנתק את המכשיר מהחשמל ולחבר אותו מחדש.

לנתק ולחבר זה עוזר אבל זה עלול

לגרום לבעיות חשמל או לשרוף את מסך הטלויזיה חוץ מזה שזה די מסוכן נגיד ילד קטן רואה תוכנית פתאום זה רושם לו תקלה והמלצה לנתק את הממיר והוא יתחשמל כי הוא בדיוק שטף ידיים או משהו כזה...

Yaniv K22

New member
אכן יש בעיה

לנתק מהחשמל וכו'. לא קשור למסך הטלוויזיה כי הממיר נפרד. הדבר היחיד שמצאתי פותר את הבעיה זה ממיר חדש שפתר את מרבית הבעיות. הבעיה היא שHOT לא ממהרים להחליף לממיר חדש וגם כל מי ששאלתי אמר לי שאין שום הבדל בין הממירים, מה שנכון. נראה לי שנצטרך לסבול את התקלות האלה עד שימצא באמת הפתרון.

Yaniv K22

New member
HOT 7200C ../images/Emo4.gif

זה לפחות הדגם האחרון שאני ראיתי וגם מה שהחליפו לי לאחרונה. לא רשום עליו שום דבר, פרט לדגם: HOT 7200C . לא רשום שום שם ספציפי. הוא יחסית דק וארוך וחלקו העליון פתחי אוורור רבים.

Yaniv K22

New member
לפני כן היה לי בכל הבית רק ADB

בחדר שלי כרגע יש ADB וגם בחדר עבודה ובשניהם תמיד יש את התקלות האלה שוב ושוב. לעומת זאת, בחדר שינה שמנו את החדש ואיתו נדיר שנתקלנו בבעיה. ההחלפה לממיר הזה דורשת גם להחליף את התקע עצמו. אני לא מבין באלקטרוניקה, אבל אם אני אחבר את הממיר הזה לתקע שה-ADB מחובר אליו, הממיר לא יעבוד. נסיתי כבר פעם. אני לא יודע מה זה ממיר של תומסון. החלפת ממיר לא עולה כסף. ההתחייבות של HOT כלפיך זה שתהיה לך קליטה טובה ותוכל לצפות בהם. הם לא מתחייבים לאיזה ממיר יהיה אצלך בסלון, כל עוד זה עובד. ובאמת עד היום לא היתה שום בעיה עם הממירים.

eyal1307

New member
יש לך שלוש ממירים בבית

מחברת ADB 2- ADB מהדגם הישן החדש שהוסיפו לך זה ADB- דוקסיס-זה השם של הממיר ההחלפת השקע שעשו לך כי הממיר הזה משמש בתקשורת שלו כמודם ולא כמימר רגיל ולכן היה צורך בהחלפת שקע.

Yaniv K22

New member
../images/Emo51.gif על המידע ../images/Emo45.gif

לא מצאתי על הממיר עצמו את השם שלו. הממיר הזה משמש כמודם? האם ניתן לחבר אליו מחשב ולגלוש דרכו באינטרנט? האינטרנט שלי אכן דרך HOT, ספקית נטוויז'ן. יש לי כרגע בחדר המשרד ממיר נפרד ADB ישן לטלוויזיה ועל המחשב מודם נפרד של מוטורולה SB4200.

eyal1307

New member
הסבר זה ממיר שמשתמש

באותה יכולת של המודם התקשורת חזור שלו היא כמו של מודם בגלל זה הוא אחד היציבים ואחד המהירים ממרי ADB כל הממירים הרגילים יש להם חזור מסוג אחד ולדוקסיס ומודמים יש חזור מסוג שונה ולכן הם יותר מהירים מADB

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אומרים שלושה ממירים......ולא שלוש!!!

Yaniv K22

New member
עד כה, הוא מוכיח את עצמו

לדעתי יש שיפור ניכר לא רק בשימוש ב-VOD אלא בכלל בתגובה של המכשיר. אם לחיצה על SELECT בשלט היתה נותנת השהייה של לפעמים כמה שניות עד שעל המסך נראית תגובה, אז בממיר הזה התגובה היא מיידית ממש. ראיתי גם שהטכנאי עידכן את התוכנה של הממיר בעת ההתקנה.

barr1969

New member
היום יום קשה לשירות

"תקלה בשירות" הוא הסרט הכמעט יחיד שראיתי היום.

eyal1307

New member
בנושא ממירים

לכל איזור זיכיון יש ממירים שונים בחברת הוט ולכן הממירים של איזורי הזיכיון של ערוצי זהב שונים מהממירים של מת"ב והממרים של תבל. ובנושא תקלות בVOD זה לא תמיד הממירים זה יכול להיות התשתית ואו נפילת חזור. בנושא החלפת ממירים - מחליפים ממיר כשצריך לא כשהלקוח רוצה.

למעלה