מה יהיה לונזו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לונזו בול שעבר פגיעה בברך בפברואר ונותח במרץ במחשבה שמדובר בניתוח קטן אבל משום מה ההחלמה לא עברה כזפוי והוא החמיץ את שאר העונה והפלייאוף, הולך ומסתבך עם הפציעה הזאת ועכשיו הודיעו שהוא צפוי לעבור ניתוח נוסף ויעבור הערכה מחודשת בעוד שישה שבועות.

זה לא נשמע טוב מבחינתו ולא מבחינת הבולס.
נקווה לטוב.

אימה יודוקה מעורב בסקנדל סקס ובוסטון שוקלים להשעות אותו לעונה שלמה.
מסתבר שהוא ניהל רומן עם איזו חברת סגל בצוות הקבוצה (בהסכמה) ובגד בארסותו על הדרך.
אני לא כל כך הבנתי איך זה קשור לכדורסל או למה צריך להשעות כל עוד זה נעשה בהסכמה בין שני אנשים מבוגרים.

Krit123

Well-known member
לונזו תמיד היה פציע, אפשר רק להתבאס בשבילו. הוא הצליח להתקדם אבל עדיין יש תחושה שהוא מאבד מומנטום בכל פעם. אם כבר מומנטום שלילי, הבולס נכנסו אליו מאז שהוא וקארוסו נפצעו, הם כרגע בסכנה לפספס פלייאוף במזרח המתחזק.

ההשעייה הצפויה של יודוקה הזויה. איך אפשר להשעות מאמן לעונה שלמה מבלי לפטר אותו? הוא אמור לחזור בתום העונה כאילו כלום לא קרה? לא יודע, לא הבנתי את ההתנהלות שלהם מכמה בחינות.
הוא עשה עונת רוקי מדהימה וסחף אותם לגמר לאחר שכבר היו על סף התפרקות. נדיר לראות מאמן רוקי סמכותי כמוהו כבר מday one, החזיק אותם קצר וגער בהם חופשי.
עריכה: צריך להוסיף, סיכוי טוב שהם יפגעו מכך. הם קבוצה מעולה שהפגינה קשיחות, אבל עדיין פריכה במידה מסוימת, או לפחות ביחס לקונטדריות במעמד דומה. אני לא יודע איך עוזר המאמן אמור להיכנס לנעליים שלו בין לילה, בידיעה שמדובר במינוי זמני בלבד. וולטון נכנס לנעליו של סטיב קר בנסיבות שונות לחלוטין, והוא הצליח מעל ומעבר (אפילו השלה כמה קבוצות שהוא יודע לאמן), אבל לא נבחן בפלייאוף עם אותה חבורה.

בויאן בוגדנוביץ' עבר בטרייד לדטרויט תמורת קלי אוליניק וסייבן לי, או במונחי ערך טרייד מודרניים תמורת כלום ושום דבר. תפסתי ממנו אחד השחקנים הכי מבוקשים בליגה ביחס לסיטואציה, ודווקא איינג' הוא זה שנתן לו לחמוק מבלי להשיג אפילו בחירת סיבוב שני לרפואה? תמוה לאללה. כאילו, באיזה קטע הלייקרס לא הצליחו להתעלות על ההצעה הזאת?
בכל אופן דטרויט משיגה וטרן איכותי, ואם ניתן להעביר אותו באמצע העונה למרבה במחיר אז מה טוב. הוא יפגע להם במאמצי הטנק, אבל יסייע לאחרים להתפתח בהיותו שחקן אוף דה בול מצוין. יש להם 4 סטרטרים מסומנים להמשך עם תפקידים די מוגדרים, אז הם לא לחוצים להשיג בחירת טופ 5 נוספת. יעמידו הרכב מבוסס ווינגס - קייד/סדיק ביי/בוגי, אותם ישלימו בשאר העמדות שחקנים נוספים עם סייז - ג'יידן אייבי/סטיוארט/ג'יילן דורן/באגלי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסיפור עם יודוקה מצד אחד מאוד פשוט ומצד שני עושה רושם שהסלטיקס הלכו עם זה לקיצון.
למה זה פשוט?
מסתבר שיש לו סעיף בחוזה שמתייחס בדיוק לנושא הזה של יחסים סינאישיים בסביבת העבודה(בהסכמה כמובן, יחסים שלא בהסכמה זה כבר סיפור אחר לגמרי)ולכן הסלטיקס רואים את זה בחומרה רבה ומבחינתם מדובר בהפרת החוזה שלו.

הפרשנות שלי
1. הסיבה שהסלטיקס הולכים עם זה בכזאת אגרסיביות היא שהמועדון עומד בסכנת תביעה מצד אותה עובדת שיכולה בקלות לבוא ולטעון שהיא לא הסכימה לזה.
2. נושא ההשעיה.
כיוון שהליגה לא מעורבת בעניין, לא מן הנמנע שאם הוא יפוטר, מחר הוא כבר מוצא קבוצה אחרת.
אחרי הכל, לא מדובר במקרה כמו של ברידג'ס ואין פה עניין פלילי אלה "רק" מוסרי וקשה לי להאמין שקבוצות יתנערו ממנו ולא יחתימו אותו כמאמן.
ואולי גם נושא הפיצויים במקרה של פיטורים משחק פה תם' יד... לא יודע מה החוזה שלו אומר על זה

בכל מקרה, הסלטיקס צפויים להודיע על השעיה של יודוקה לכל העונה ועוזר המאמן יהיה זה שימלא את מקומו.
הדיווחים האחרונים מדברים על כך שכנראה שהוא לא מתכוון להתפטר אלה לכבד את ההשעיה.

myway23

Active member
תקראו פה:

את האמת, לדעתי הוא לא יאמן יותר בסלטיקס ויפוטר בהמשך, ואני לא בטוח שקבוצה אחרת תיקח אותו בשנים הקרובות
קיבל את הזדמנות חיו וגם הלך לו טוב והוא פשוט הרס את זה

לפי השמועות מתישהו זה נודע ואמרו לו להפסיק והוא לא הפסיק ...

אז מצד אחד אפשר להגיד שזה 2-3 אנשים בוגרים ושיעשו מה שהם רוצים
מצד שני יש חוזה שהוא חתום עליו וזה עבירת משמעת + איזה מין דוגמא זה נותן לשחקנים?

מזה האתר הזה?
נראה צהובון קלאסי.
הסיפור בכתבה שם יותר מדיי 'עסיסי' ורכילותי

Rapgamer

Well-known member
בהקשר של אודוקה- אני מקבל את הרושם שאנחנו מקבלים הצצה לחלק קטן מהתמונה. משהו בפאזל לא מתחבר עד הסוף וזה כנראה מכיוון שפרטי הפרשה לא שקופים בפני הציבור.

יש לי הערה אחת להוסיף על מה שאמר ניר, שאותה עובדת יכולה לבוא בקלות ולטעון שהיא לא הסכימה. ובכן- כמו בכל מערכת יחסים בהסכמה, אין סיבה לחשוב שהאישה תחליט פתאום שהיא הייתה לא בהסכמה. היא *יכולה* לעשות את זה, כמו שהיא גם *יכולה* להמציא הטרדות מיניות שלא היו ולא נבראו.
יש מספיק סיבות שמדיניות המועדון תתנגד ליחסים רומנטיים במקום העבודה מבלי שתלונת שווא על אונס תהיה בראש הרשימה.

יש מספיק סיבות שמדיניות המועדון תתנגד ליחסים רומנטיים במקום העבודה מבלי שתלונת שווא על אונס תהיה בראש הרשימה.

כל עוד זה לא מנהלת שלו או עובדת ישירה שלו אני לא רואה בעיה עם זה.
כמובן שאם מדובר בבוסית שלו או מישהי תחתיו בצוות האימון זה לא ראוי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהקשר של אודוקה- אני מקבל את הרושם שאנחנו מקבלים הצצה לחלק קטן מהתמונה. משהו בפאזל לא מתחבר עד הסוף וזה כנראה מכיוון שפרטי הפרשה לא שקופים בפני הציבור.

יש לי הערה אחת להוסיף על מה שאמר ניר, שאותה עובדת יכולה לבוא בקלות ולטעון שהיא לא הסכימה. ובכן- כמו בכל מערכת יחסים בהסכמה, אין סיבה לחשוב שהאישה תחליט פתאום שהיא הייתה לא בהסכמה. היא *יכולה* לעשות את זה, כמו שהיא גם *יכולה* להמציא הטרדות מיניות שלא היו ולא נבראו.
מסכים עם כל מה שכתבת בהתחלה ועושה רושם שמדובר במשהו הרבה יותר עמוק מסתם מערכת יחסים.
יש אפילו שמועות על דפוס התנהגות של ממש מול עובדות במועדון ושהוא ננזף יותר מפעם אחת בנושא.
כפי שציינת, לא הכל נחשף והסלטיקס כנראה מעדיפים לשמור חלק מהדברים לעצמם.

לגבי אותו אישה שבצד השני
אם הבנתי נכון מדובר באישה נשואה ולכן בניגוד אליך בהחלט חושב שהיא בקלות יכולה להכחיש או לספר סיפור אחר בנושא וזאת על מנת להגן על משפחתה.
ומאותה סיבה שלא הכל נחשף, אני חושב שלא מן הנמנע שגם מולה יש הסכמים מסוימים בנושא מתחת לפני השטח שנועדו להגן על פרטיותה.

למעלה