מה יהיה,ח'ברה ?

N a V e

New member
מה יהיה,ח'ברה ?

מי שמכיר אותי ומי שלא,הייתי חבר בפורום הזה הרבה הרבה זמן,ולפני הרבה מאוד זמן.ואז?אז התגייסתי
בכל מקרה,כמו כולם התרגשתי לשמוע על הגעתו של ווטרס לארץ הקודש ואני כל כך רוצה להגיע להופעה החד פעמית הזו,ומוכן להוציא כל סכום שידרש,אבל רבאק,מי מבטיח לי שבאותו יום חמישי חגיגי אני בכלל אצא הביתה ?
אני לא יודע מה לעשות,אם לקחת את הסיכון ולקנות כרטיס,או לחכות לרגע האחרון(בערך שבועיים לפני) שאז אדע בוודאות אם אצא הביתה באותה חמשוש... בהחלט דיכאון.

holo

New member
זה באמת באסה..

תגיד שיש בר מצווה או איזה אירוע משפחתי חשוב. אני לא יודע איך אח שלי יבוא את האמת, אני אשאל אותו, הוא גם בצבא. ואני זוכר אותך.

petrucci2

New member
תקנה כרטיס עכשיו!

ותצא ביום חמישי בכל מצב גם אם זה תלוי בנפקדות אז מקסימום תקבל את השבת / ריתוק שלך אבל לפחות הייתי בהופעה של רוג'ר ווטרס

vegetable man

New member
צודק

הדילמה שלך מעט מוגזמת בעיני. אתה חייב לצאת מהחרדות של "מה אם". אין שום דבר שבעולם שצריך למנוע ממך לראות את רוג'ר. מקסימום הצבא יצא למלחמה בלעדיך ערב אחד. קנה כרטיס ותהיה שקט והכל יסתדר בכל מקרה, מילה שלי (ואני לא מפזר מילים סתם בד"כ...חחחח)

א י ט י

New member
גבר , דפוק נפקדות!

כמה ימי מעצר/ כלא ירתיעו אותך ?? זה הופעה של רוג'ר ווטרס בנאדםםם אפילו המפקד שלך יהיה שם! סתם אבל קודם תגיד להם על איזה ארוע משפחתי חשוב באותו יום תכין אותם לזה איזה חודש מראש תראה מה התגובה שלהם. קיצר הייתי קונה כרטיס כי לא משנה מה הייתי הולך להופעה הזאת בכל מחיר , חוץ מחיי אדם. אבל מה הסיכוי??

da1boy

New member
תודיע על אירוע משפחתי חודש מראש

ואם יש איזה בעיה, שאמא תלחץ על המפקד... איפה אתה משרת? האם אתה עכשיו בקורס/טירונות?

תכין הזמנה לבר מצווה של אח שלך

בטח אתה מכיר מישו שיכול לעשות לך הזמנה, ותביא למפקד להראות לו (אח שלי עשה את זה בשביל הופעה והם האמינו אבל התקשרו כמה פעמים הביתה ואלי ואיחלו גם מזל טוב ושאלו שאלות אז תכין סיפור נחמד ותעדכן את כולם בזה שיהיו מוכנים)

חרטושה

New member
כן, כן,

ב- 22 ליוני לחצי מהצבא תהיה הלוויה/בר מצווה/ אזכרה/ חתונה /וירוס קטלני של 24 שעות והכל קורה במטולה. תקנה מקסימום תמכור אותו אחר כך לחברים שלך שמקבלים חמשוש בגלל הלוויה שיש להם במטולה.

שניה שניה

אתה בטירונות? אני מאמין שלא, אז מה הבעיה פשוט לבוא למפקד שלך עכשיו ולבקש ממנו שבתאריך הזה יש לך משהו חשוב, אני מאמין שהוא יתחשב בך, לא?

מניסיון...

אם תגיד למפקד שלך שיש לך משהו חשוב ולא תפרט, או אם תגיד שיש לך הופעה של ווטרס זה ממש, אבל ממש לא יזיז לו... אני אומר לך שאזכרה זה התירוץ הכי טוב! ב"אירוע" מסוג כזה המצפון שלהם עובד יותר. תגיד שזו אזכרה של סבא/סבתא שלך, וזו שנה או עשר שנים למותם. אם תגיד שזה שנה זה עדיין טרי ויש מצב שיתחשבו. אם תגיד שזה 10 שנים תוסיף שבגלל שעברו 10 שנים עורכים טקס מיוחד עם המון משתתפים ורוצים שגם אחד הנכדים ייצג את "דור ההמשך" והוא גם חייל, בלה, בלה, בלה... נכון, זה שקר מסריח, אבל תאמין לי שהמצפון יהיה שקט ברגע שהבמה תוחשך ותשמע את הכניסה של הגיטרה ב- SOYCD... מעניין יהיה לשמוע מה החלטת... אני רק מקווה שהמ.פ שלך לא היה מפקד שלי בעבר, כי אז יהיה לו דה ז'וו על אזכרה של 10 שנים... בכל מקרה, בהצלחה!

תשמעו....

לא יודעת מה אתכם, אבל אני מתחילה להרגיש לא נוח עם ההמלצות שלכם להתחמקות מהצבא מטעמי "אזכרה", "סבא/סבתא" וכיו"ב, או בכלל. פעם-פעמיים, זה היה עוד משעשע, אבל העיסוק בנושא בפורום כבר חורג מגבול הטעם הטוב. אני ממליצה לאלו מכם שבצבא לבקש חופשה באותו יום. אימרו שזה מסיבות אישיות. אני לא ממליצה לשקר, ובוודאי לא לערב קרובי משפחה, חיים או מתים, בתיחמונים כלשהם. ומשאר חברי הפורום אני מבקשת לשמור על קצת כבוד - אם לא לשירות הצבאי, שזה נדוש - לפחות לבני משפחותיכם.

holo

New member
לא צריך לסבך

תגיד שיש בר מצווה לאח שלך או בת מצווה לאחותך וזהו.

טוב, גם אני מסכים...

אם אתה בקו, פשוט תסדר את היציאות עם החברים שלך. זה ממש לא תחמון... אם אתה בטירונות או באימון... תתפלל טוב ובמקרה הכי גרוע- תמיד תמצא מישהו שיסכים לקנות ממך את הכרטיס.

itaikuskus

New member
אמת

אבל יש לי מספיק חברים שמתמודדים עם קושיה זהה, או התמודדו עם אחת כזאת בעבר.

פתרון אלגנטי

פשוט תעזוב את הצבא, וכך תגיע להופעה ברמת ודאות של 99 אחוזים. ואל תאמר "אני לא יכול", אלא תאמר "אני לא רוצה".

למעלה