מה יהיה הסוף?

קקטוסץ

New member
למה? למה?

כי אתה חי במדינה דמוקרטית ולא איזו דיקטטורה חשוכה שבה יורים לאנשים בראש כי לא אוהבים את צבע הבגדים שלהם. אפילו רוצחים סדרתיים ואנסים זכאיים למאסר בתנאים אנושיים. וככה זה צריך להיות. אין נוסחה שתסדר את כל הבעיות בעולם. וכמו שכבר אמרתי, אין אף עונש שיצליח להרתיע את כולם בצורה גורפת. לא מאסר בתת-תנאים, לא עונש מוות ולא להאזין למוזיקה מזרחית כל היום. לחשוב שלאסור בן-אדם בתנאים לא אנושיים ובתת-תנאים זה פתרון מראה עד כמה אתה אדם קטן ועלוב נפש שלא מבין על מה הוא מדבר בכלל.

toxic2004

New member
אז אולי אני יסביר בצורה אחרת

ברגע שהוא ידע שהוא מקבל מאסר פלוס תנאים לא אנושיים הוא יחשוב טוב פעמיים לפני שהוא ישתה/ידרוס או כל מעשה אחר.

קקטוסץ

New member
אה, כן?

אז אם הוא יידע שמצפה לו עונש מוות בגלל שהוא עבר ברמזור צהוב הוא בטח יחשוב על זה פעמיים, לא? עונשים קיימים לא רק כדי להרתיע אלא גם כדי ליישם במקרה הצורך. אז מה עם בן-אדם שיעבור על החוק? אתה מציע שהוא ייקבל מאסר בתנאים לא אנושיים? אולי תעבור לגור באיראן ונסגור עניין?

gil levi

New member
אבל טוקסיק פי מליון יותר גרוע.

בהודעות שלה אני עוד יכול להצביע על ה"בעיות". ההודעות שלו הם סתם קישקוש ברוב המקרים. אני בכלל לא יכול לתמודד איתן.

toxic2004

New member
קשה אה?

מה, הכתב שלי לא נקרא במסך שלך או שאתה פשוט לא קורא עברית? אני כותב את הדעה שלי איך שהיא נראית לי, ואחר כך מעירים לי שזה לא מובן ולא מעניין.. בטח.. אנחנו לא נמצאים באותו ראש. כמה חבל...

gil levi

New member
אני קורא עברית

והכתב שלך נראה במסך. פשוט בהודעות שלך אתה כותב בלי קשר לכלום.

הורג אותי

איך אתה מתייחס ברצינות לכל נקודה שהוא מעלה: "אני קורא עברית, והכתב שלך נראה במסך".

gil levi

New member
זו לא הייתה "התייחסות רצינית"

אלא דרך להתחיל תגובה.

gil levi

New member
לא התכוונתי לרדת עליך.

פשוט גם את השתמשת בדמגוגיה (זה בא ביחד עם סגנון הכתיבה שלך, כל ההגזמות שאת כותבת....) בדומה לטוקסיק (שיחסית אליו, היה די בסדר הפעם). אבל שוב, טוקסיק הרבה יותר גרוע.

toxic2004

New member
אה הבנתי

זה הולך לפי קריז. עכשיו הייתי יחסית טוב מקודם לא. בית ספר לקטינים.

toxic2004

New member
אה הבנתי

זה הולך לפי קריז. עכשיו הייתי טוב יחסית מקודם לא.. בית ספר לקטינים

toxic2004

New member
לא. את פשוט מסלפת את דברי

אני אמרתי מאסר ולמי שדורס מישהו או נוהג בשכרות. לא אמרתי מוות למישהו שעובר בצהוב

למעלה