מה יהיה הסוף ?

מה יהיה הסוף ?

גרמניה ? ספרד ? טורס ? קלוזה ? וויה ? פודולסקי ? ניצחון ? תבוסה ? הארכה ? פנדלים ? כמה סמסים אשלח היום ?
ולמה לעזאזל זה נגמר כל כך מהר ?????
עם יד על הלב,למרות הכדורגל הנפלא של גרמניה,לא יעשה לכם משהו לראות אותם מניפים גביע בשאגות עם ניחוח גרמני...? מצד אחד-כדורגל חי אמיתי התקפי ומהנה, מצד שני-זו בכל זאת גרמניה.....

holabo

New member
והאינקוויזיציה, מה?

שינצח מי שמשחק כדורגל טוב יותר! את החשבון נסגור איתם פעם אחרת..... הימור? 2-0 לגרמניה. יאללה ספרד!!!

אני בעד גרמניה

ובטוחה שהם ינצחו. לא תהיה לי שום בעיה לראות אותם מבסוטים ושואגים, נהפוכו. מפרגנת מכל הלב (מגיע להם). אה ואגב, עד כה לא ראיתי שום משחק
הגרמנים מאוד השתנו לטובה בשנים האחרונות. לא רואה סיבה לכעוס או להשליך היסטוריה על משחק ספורטיבי.

יערית

New member
ik hou van nederland

למרות שהגרמנים משחקים הכי יפה עד כה, מגיע לכתומים לקחת את הגביע , רק שלא יסובבו את התחת לשוער :))

קרן ט

New member
הסוף יהיה טוב....

הטובים ינצחו..... אין לי מושג כמה סמסים תשלח ולמה אתה בכלל שולח אותם?? אולי לא הבנתי טוב..... יש הצבעות טלפוניות? מה המספר של הולנד.... וזה לא נגמר מהר...אתה יודע כמה דברים אפשר להספיק במשחק אחד....

Rtitan

New member
נו, והמה האופציות האחרות?... ../images/Emo8.gif

ההולנדים אולי לא יזמו אבל בלי עין הרע... בניגוד לאמונה הרווחת - ההולנדים לא טמנו את ידם בצלחת ולא הצילו יהודים בצורה יוצאת דופן. למעשה - ההולנדים היו "מניאקים שקטים", והסגירו יהודים בלי חשבון לידי השלטונות הגרמניים. ואם ספרד היא הפייבוריטית - בואו נחזור ל-1492, כשהם צעקו "אולה" ולא במלחמת שוורים, והיהודים נמתחו, נקצצו, קוצרו והוצרו באינקוויזיציה. בקיצור - יאללה - כדורגל. את ההיסטוריה אנחנו זוכרים אבל לא חיים בה.

למעלה