מה יהיה הסוף?

Miss Shmelo

New member
מה יהיה הסוף?../images/Emo4.gif

זו תקופה לחוצה, קשה לי
עוד מעט אתחיל במקום עבודה חדש סופסוף בתחום שלי, ושוב אני אצטרך להוכיח את עצמי מחדש.
לא יודעת איך לבשר לבוס הנוכחי על העזיבה שלי, הוא יחטוף שבץ לב, שיבץ אותי לקורס במישרה מלאה לשבוע הבא לעבוד סופ"שים ואני שתקתי.
אין לי סבלנות לשבת בכיתה כי יש לי מלא דברים לעשות.
בכלל לא זזים עם ההכנות לחתונה.
הדיאטה אף פעם לא הייתה דיאטה.
כשבאתי להרשם למכון כושר לא הייתה לי חנייה.
זוגיות...מעדיפה לא לדבר על זה... נמאס לי ועכשיו זה רישמי!
מיכל

גברת שמלו היקרה

עוד לא התחלת את חיי הנישואים וכבר את מקטרת אני חושבת שאנחנו ניקח אותך להדרכה יום לפני במקום להינות מכל מה שעובר עלייך....... למה לא להסתכל על הדברים בצורה החיובית - מקום עבודה חדש - איזה יופי הזדגמנות חדשה - דיאטה - אני לא כל כך בטוחה שאת צריכה, ואת עוד רוצה לעשות איתי תחרות בשרים ראש בראש? - הכנות לחתונה - זה הדבר הכי שמח והכי כייפי תסתכלי על חצי הכוס המלאה ואולי בעצם את צריכה כמה שעות של הרפיה ומנוחה מכל דבר אולי תקחי יכמה שעות מקלחת טובה, מוסיקה שקטה, מנוחה במיטה, והרפיה לגוף באדי

ShirShir

New member
../images/Emo24.gifקבלי חיבוקי../images/Emo70.gif

מבטיחה לך שיהיה טוב יותר, בסוף הכל מסתדר
ואם לא הכל הסתדר - סימן שעוד לא הגיע הסוף.....

alophind

New member
../images/Emo41.gif תפרדי מבעלך !!!

ותבואי אליי.... יהיה שמייח...

Miss Shmelo

New member
וואי וואי וואי../images/Emo26.gif

מה שיהיה יום שישי בערב. תהיה רעידת אדמה בבניין

g u r a

New member
אוי שמלו מתוקה

מה קורה???? ברכות לעבודה החדשה.זה מה שרצית לא? יחטוף שבץ הבוס? תדאגי רק לא להיות בסביבה
יש לך מלא דברים לעשות? תעשי רשימה,ולאט לאט תעשי הכל.. הכנות לחתונה? מוכנה לעזור לך להתארגן על עצמך בטיפים.. דיאטה? את? השתגעת? בעיות חניה?תבואי בשעה לא לחוצה ותמצאי.. זוגיות? לכל דבר יש פתרון- קחי את הנסיך לשיחה ותדברו על הכל על כוס יין לאור נרות,או במיטה.. התקופה שלפני החתונה לחוצה וקשה לכל זוג.חייבת לקחת את הדברים בפרופורציה..(לאיש שלי לפני החתונה נתתי רגיעון. אני רצינית) עזרתי במשהוא?? מקווה שכן. בינתיים

שמלו היקרה

יש ימים כאלו שהכל נראה שחור קשה מעייף ומעצבן אני בטוחה שמחר בבוקר תתעוררי והיום יחייך אליך. הכי חשוב קחי היום פסק זמן לעצמך תתפנקי מגיע לך רויטל

א. יש לך עוד חצי שנה

עד מועד החתונה ב. סתם היה לך יום רע. ג. אני הפקתי את החתונה שלי לבד והיה לי כיף והכל באדישות רבה. ד. כמה את שוקלת ואיזה גובה את (לגבי הדיאטה שלך) אולי את לא צריכה בכלל דיאטה ואגב שמלות חתונה מתאימות לכל אחת. ה. את מעדיפה לא לדבר על הזוגיות? טוב נדבר איתו יש לך חצי בפורום שלא תשכחי לעולם. ו. שום רישמי ושום נמאס לי מחר יום חדש והוא תמיד יהיה איתך (בן זוגך המקסים). ביי ביי מיכלי תרגישי טוב

s h i r k u s h

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

קודם כל, קבלי
ענקי ענקי, שממש ימחוץ אותך אבל לא יותר מדי, העיקר שתדעי שאוהבת אותך
ודבר שני- מכירה מקרוב את התקופות האלה שרע כל הזמן, כי באמת זה אצלי ככה כמעט תמיד אבל עכשיו יש לי בקשה: תכתבי 5 דברים שהם חיוביים בחייך ובטוחה שתמצאי, יודעת לפחות סיבה אחת לחייך שיש לך

Miss Shmelo

New member
../images/Emo26.gifנתחיל מזה ש...../images/Emo140.gif

נירשמתי לשייפ(מכון כושר+חוגים)
סופ"ש יש לי בית לבד
ומחכה לאדון שלי הפתעה
ושהתעודדתי
אז מגיע לכן חיבוק על התמיכה
מיכלי

alophind

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif שמלו... ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אדון את צריכה לקרוא לי רק בפורום סאדו מאזו... שוב התבלבלת ??????????

Tully Is Here

New member
מיכלי,

תמיד אני מגיעה אלייך בסוף :-\ שמחה שהסתדר לך והכל נראה טוב יותר. ובכלל איך יכול להיות רע עם בעל כמו שלך??? ואם הוא בכל זאת יעשה לך בעיות, שלחי אותו אלי, אני כבר אטפל בו

michalul

New member
מיס שמלו היקרה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שזה רק מן יום כזה והכל יסתדר בסופו של דבר... האמת הוא כבר התחיל להסתדר - נרשמת לשייפ
זו התחלה, ואגב, זה מכון כושר ממש מצויין.(אם את הולכת לאן שאני אז טיפ קטן לגבי החנייה - בסביבות השעה 18:00 - 19:00 תחני רק בחניות התחתונות) עבודה חדשה? כיף חיים, הכרויות חדשות, הזדמנויות חדשות. הבוס הנוכחי? קצת מפיחד אבל אל תשכחי שלאחר שתעשי את הצעד זה יהיה מאחורייך. הרי הוא לא יכול להחזיק אותך בכח(אני מקווה לפחות
לגבי החתונה - עוד אין לי נסיון אבל הבנתי שזה אכן מתיש
בקיצור את סתם נכנסת למן מצב
שכזה ואני בטוחה שעכשיו את כבר אופטימית יותר. מיכל

למעלה