מה יהיה הסוף עם T.O ?

joseywales

New member
מה יהיה הסוף עם T.O ?

האחרונה שלו היא "אם היינו משחקים עם פארב ,היה לנו מאזן מושלם ". פשוט זלזול מעליב ביותר למקנאב הפצוע שנותן את כל שהוא יכול(במצבו הנוכחי). מי ירצה אותו בסוף ? האם זה שוב סיפור S.F וגרסיה ? לא יודע מה אתכם אבל לי כבר נמאס ממנו וכבר לא יכול לראות אותו חוגג באנדזון !!!

ESPN

New member
מסכימה לגמרי

באמת נמאס לראות אותו מדבר, מתלונן ומקטר. אפשר לחשוב איזה חיים קשים יש לו, מסכן. מה שכן, ממה שהבנתי הקשקוש הזה עם פארב התחיל מהערות של מייקל ארווינג, שלא ברור מאיפה בא לו הרעיון ואוונס פשוט הגיב לזה. (תקנו אותי אם אני טועה).באותה מידה היה אפשר לשאול אותו לגבי כל קוורטבק מוביל שבריא כרגע. מה שמעניין אותי זה אם עכשיו זה יתחיל איזה כדור שלג של רעיונות הזויים (למשל שפארב יעבור לפילדלפיה - {לא רואה את זה קורה בחיים, לא נראה לי שהוא יעבור מגרין ביי לשום מקום חוץ לפרישה}, או אוונס לגרין ביי {גם את זה לא רואה קורה, זאת לא קבוצה מספיק טובה בשבילו, וכמו שאנחנו יודעים מתקדים בולטימור, הוא מוכן לשחק רק בקבוצות שהם כבר בנויות לקחת אליפות, ולא חס וחלילה לעבוד קצת בשביל לשפר את הקבוצה} ) ואם כבר T.O- עוד תהייה, נראה שהוא לא ימשיך בפילדלפיה עוד הרבה זמן, ואולי יש עוד זמן לדבר על זה (בפגרה, נניח) אבל איפה נראה לכם שהוא כן יוכל להשתלב ולהפסיק לעשות בעיות לכולם? לי יש בראש את NYG וDAL בתור מקומות שיודעים להתמודד עם כוכבים עם אגואים גדולים אבל להם יש כבר ריסברים דוממיננטים. רעיונות אנשים?

lambdeus

New member
העונש המושלם לTO.

שבסופו של דבר, כמה קבוצות שלא יעבור, הוא יפרוש ללא אף טבעת.

לא תודה. לא רוצה את TO

בניו יורק. שפילי ימשיכו להנות ממנו. לנו יש את בורס, חיזוק לא רע בכלל. אומנם קופלין באמת עשוי לחנך אותו אבל אני מוותר על הרעיון. אולי בדאלאס, ביל פארסלס ייחנך אותו כפי שעשה לקישון ג'ונסון. את יכולה לדמיין קבוצה שבה קישון ו-TO משחקים ביחד? נראה פוטנציאל מצויין, בעיקר להתגוששויות מחוץ למגרש.

ThEgReEnKiNg

New member
בהחלט נמאס .

אבל הוא תמיד היה כזה , זה לא שזה "הפתעה" תמיד היה אגומניאק ותמיד ישאר כזה , צריך ללמוד להתמודד עם זה :\.

jdpworld

New member
ערמה של קישקושים

ידעו יפה שמה בפילדלפיה מה מקבלים...ידעו גם מה יקרה כשהגיע הזמן ולא סגרו קצוות...הוא הביא אותם שנה שעברה לאן שהיה אמור,את חלקו קיים בעניין.נחמד הוא אף פעם לא היה,וכסף זה שם המשחק...הצרות של פילדפיה תמיד היו הקורטארבאק שלה...שום דבר שם לא השתנה.

ih10

New member
בסן פרנסיסקו הוא גם דיבר הרבה אבל

הפעם הוא הלך מכות עם שחקן אחר, העיף עוד כמה הצידה ובא לדונובן כדי לנסות לגרום לו גם להיכנס לזה. אחרי דבר כזה אני לא יודע מי בכלל ייקח אותו. מה שבטוח, חוזה גדול הוא לא ייקבל כרגע באף קבוצה (זאת הקבוצה השלישית שיש לו בלגאן איתה, אף GM לא ייקח סיכון גדול על זה) מה אתם חושבים, עכשיו כשTO רואה את המשחק בבית, בעד מי הוא?

ThEgReEnKiNg

New member
כל זמן השידור חשבתי על השאלה הזאת

ואין לי מושג בעד מי הוא היה :\ בטח הוא הלך לבלות במקום לראות את המשחק או משהו , בקיצור בטח לא היה אכפת לו.

למעלה