מה יהיה הסוף איתי?

Afikli

New member
מה יהיה הסוף איתי?

זה כבר לא כל כך נורא כמו שזה היה פעם, לפני 3 שנים בערך. כבר יש לי כמה חברים, אני מצליח יותר לתקשר עם אנשים וקצת יותר פתוח לעולם. נהדר. אבל כבר כנראה מאוחר מדי. לפחות בדימוי (וחלק מזה נשאר גם במציאות, עדיין), אני עדיין זה שמנסה להידחף לשיחות של אחרים אבל אין לו באמת מה להגיד, זה שמנותק מהכל, זה שאין לו באמת חיים. גם לחברים הטובים שלי יש חיים משלהם שהם שלמים איתם. מילא. אבל יש עוד כל כך הרבה אנשים נחמדים אחרים (עם בנות, לדוגמא, אין לי אפילו התחלה של קשר שמעיז לחשוב שהוא רציני) שהייתי רוצה לדעת שהם רואים בי חבר שלהם. אבל כבר לכל אחד יש את החברים שלו, ואני נשאר בחוץ, עם עוד שניים-שלושה חברים טובים שגם איתם אני כמעט לא נפגש. מחוץ לבית ספר ולחוגים כמעט שאין לי חיים עצמאיים. בטח שהייתי רוצה להיפגש עם אנשים שמבלים (ולא נשארים בבית ומשחקים סוליטייר), אבל אין לי עם מי, ואני לא רואה דרך להשיג. כנראה שנגזר עלי להישאר זה שמנותק, שנשאר בבית כל היום, זה שערסים אוהבים לשים לו רגל במעבר, זה שבנות לא מסתכלות עליו. טוב, הוצאתי את זה. הייתי חייב

Afikli

New member
תודה, לא היית צריכה.

אולי גם כדאי לי לקחת גלולות ולהתאבד? אני כותב בפורומים כי זה המקום היחיד בעולם שמתייחסים ברצינות למה שאני אומר, לא בשביל זה! תודה באמת

PRETY GIRL

New member
תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה

לפחות אתה מבין שהמצב יכול להיות גרוע יותר ונכון, אולי אתה מרגיש קצת לבד אבל תבין שהכול זה זמני (מנסיון) וזה לא יימשך לנצח. החיים יכולים להשתנות מן הקצה אל הקצה!

Afikli

New member
זה לא זמני, תמיד הייתי לבד יחסית

ועכשיו זה מתחיל להפריע לי

JudyWn

New member
לך חפש ת'חברים שלך ../images/Emo152.gif

כשחושבים על זה - זה לא כזה משפט רע. לך תחפש את מי שבאמת החברים שלך (ולא אלה שקוראים לעצמם חברים אבל אתה יודע שהם לא יהיו שם איתך כשתצטרך אותם). אתה כולה בן 15! יש לך עוד מלאאאאאאאאאא זמן לפני שתחליט שאין לך חברים ואתה בודד ונואש בעולם. יש לך חברים בכיתה ובחוגים - מה דעתך לקחת את זה הלאה? לכו לסרט, צאו לריצות ביחד, תלמדו לשחק באולינג, תפתחו קבוצה של D&D, לא חסר מה לעשות.
וחוץ מזה, אתה תמיד יכול לפתח ידידויות וירטואליות ועם הזמן הן יוכלו להתפםתח ליותר מזה.

../images/Emo24.gif

זה לא נעים להיות לבד אבל תחליט שאתה מוצא לך חברים חדשים יש כמה דרכים: להרשם למסגרות ושם להכיר אנשים (הם לא חייבים להיות הפופולרים אבל הם יהיו איתך) באינטרנט אבל אני לא חושבת שזהו הפורום הנכון. משפחה, בני דודים, שכנים. זה לא נעים להיות לבד אבל זאת ההחלטה שלך והדרך שלך להפתח לסובבים או להסגר. מקווה שעזרתי

למעלה