מה יהיה היום?

דיברגנט חדש

Well-known member
עוד שני שחקני מכבי ת"א חיוביים לקורונה, המשחק מול זלצבורג יתקיים כמתוכנן
אדוארדו גררו ודור תורג'מן הצטרפו לדן גלזר, דור פרץ, יונתן כהן, אבי ריקן, אנריק סבוריט, ניק בלקמן ודניאל פרץ ברשימת אלה שנמצאו חיוביים לנגיף. 17 שחקני סגל יעמדו לרשות דוניס הערב (22:00) מול האלופה האוסטרית במשחק הראשון בפלייאוף העלייה לצ'מפיונס

דיברגנט חדש

Well-known member
עוד שני שחקני מכבי ת"א חיוביים לקורונה, המשחק מול זלצבורג יתקיים כמתוכנן
אדוארדו גררו ודור תורג'מן הצטרפו לדן גלזר, דור פרץ, יונתן כהן, אבי ריקן, אנריק סבוריט, ניק בלקמן ודניאל פרץ ברשימת אלה שנמצאו חיוביים לנגיף. 17 שחקני סגל יעמדו לרשות דוניס הערב (22:00) מול האלופה האוסטרית במשחק הראשון בפלייאוף העלייה לצ'מפיונס
מכבי הפסידה 1:2 לאחר שהובילה.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
מכבי ת"א הודחה בפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות
הצהובים לא ויתרו למרות ההרכב החסר, אבל הפסידו 3:1 לזלצבורג בגומלין באוסטריה (5:2 בסיכום) וישחקו העונה בשלב הבתים של הליגה האירופית. דאקה העלה את המארחת ליתרון, קארצב השווה בשער נהדר, שובושלאי הבקיע מהנקודה הלבנה שניות לפני הירידה למחצית ודאקה סגר את הסיפור עם צמד. יורגוס דוניס זעם על הפנדל והורחק

דיברגנט חדש

Well-known member
מכבי ת"א הודחה בפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות
הצהובים לא ויתרו למרות ההרכב החסר, אבל הפסידו 3:1 לזלצבורג בגומלין באוסטריה (5:2 בסיכום) וישחקו העונה בשלב הבתים של הליגה האירופית. דאקה העלה את המארחת ליתרון, קארצב השווה בשער נהדר, שובושלאי הבקיע מהנקודה הלבנה שניות לפני הירידה למחצית ודאקה סגר את הסיפור עם צמד. יורגוס דוניס זעם על הפנדל והורחק
יש גם חדשות טובות, לא רק שהטורקים לא הביסו את מכבי ת"א, הם הפסידו לה בבושת פנים וכתוצאה מכך, בפעם השנייה בתולדותיה: מכבי ת"א בשלב 32 האחרונות של הליגה האירופית :D

דיברגנט חדש

Well-known member
יש גם חדשות טובות, לא רק שהטורקים לא הביסו את מכבי ת"א, הם הפסידו לה בבושת פנים וכתוצאה מכך, בפעם השנייה בתולדותיה: מכבי ת"א בשלב 32 האחרונות של הליגה האירופית :D

סולומון מחכה: מכבי ת"א הוגרלה מול שחטאר בליגה האירופית

הגרלה קשה ו"דרבי ישראלי" לצהובים בשלב 32 הגדולות: יפגשו את כוכב הנבחרת וקבוצתו האוקראינית. המשחק הראשון ב-18 בפברואר בבלומפילד. פ.ס.וו מול אולימפיאקוס, רפאלוב מול ריינג'רס וג'רארד​

ynet ספורט
עודכן: 14.12.20 , 14:29

מכבי תל אביב מול שחטאר דונייצק ומנור סולומון. אלופת ישראל הוגרלה היום (שני) בשלב 32 הגדולות של הליגה האירופית נגד אלופת אוקראינה, במדיה משחק הכוכב הצעיר של נבחרת ישראל.
המשחק הראשון יתקיים ב-18 בפברואר בבלומפילד והגומלין ייערך שבוע לאחר מכן ב-25 בפברואר והמנצחת תעפיל לשמינית הגמר. הצהובים משתתפים בשלב הנוקאאוט של המפעל האירופי המשני בפעם השנייה בתולדותיהם. הם הגיעו אליו בפעם האחרונה ב-2014 אז הודחו על ידי באזל. הקבוצה הישראלית האחרונה ששיחקה בשלב הנוקאאוט היא הפועל באר שבע ב-2017, האדומים הודחו ע"י בשיקטאש הטורקית.

דיברגנט חדש

Well-known member

סולומון מחכה: מכבי ת"א הוגרלה מול שחטאר בליגה האירופית

הגרלה קשה ו"דרבי ישראלי" לצהובים בשלב 32 הגדולות: יפגשו את כוכב הנבחרת וקבוצתו האוקראינית. המשחק הראשון ב-18 בפברואר בבלומפילד. פ.ס.וו מול אולימפיאקוס, רפאלוב מול ריינג'רס וג'רארד​

ynet ספורט
עודכן: 14.12.20 , 14:29

מכבי תל אביב מול שחטאר דונייצק ומנור סולומון. אלופת ישראל הוגרלה היום (שני) בשלב 32 הגדולות של הליגה האירופית נגד אלופת אוקראינה, במדיה משחק הכוכב הצעיר של נבחרת ישראל.
המשחק הראשון יתקיים ב-18 בפברואר בבלומפילד והגומלין ייערך שבוע לאחר מכן ב-25 בפברואר והמנצחת תעפיל לשמינית הגמר. הצהובים משתתפים בשלב הנוקאאוט של המפעל האירופי המשני בפעם השנייה בתולדותיהם. הם הגיעו אליו בפעם האחרונה ב-2014 אז הודחו על ידי באזל. הקבוצה הישראלית האחרונה ששיחקה בשלב הנוקאאוט היא הפועל באר שבע ב-2017, האדומים הודחו ע"י בשיקטאש הטורקית.

יורגוס דוניס סיים את דרכו במכבי ת"א

לאחר 11 מחזורים בלבד: האלופה הודיעה על סיום ההתקשרות עם המאמן היווני וצוותו: "מאחלים להם הצלחה בכל אשר יפנו". פטריק ואן לוון יעמוד באופן זמני על הקווים. הצהובים מדורגים רק במקום החמישי בטבלה עם 17 נקודות​

מכבי תל אביב הודיעה הערב (רביעי) על סיום ההתקשרות עם המאמן יורגוס דוניס והצוות המקצועי שהגיע איתו בקיץ לקריית שלום. בהודעה הרשמית מטעם המועדון נמסר: "מעוניינים להודות לגאורגיוס ועוזריו על מסירותם מאז הצטרפו למועדון הכדורגל מכבי תל אביב. אנו מאחלים להם הצלחה בכל אשר יפנו".
מי שיעמוד באופן זמני על הקווים הוא מנהל מחלקת הנוער, פטריק ואן-לוון, שידריך את השחקנים מחר (20:00) במשחק החוץ מול עירוני קריית שמונה.

דוניס בן ה-50 הגיע למכבי בתחילת חודש אוגוסט, לאחר שהקבוצה כבר החלה את ההכנות לעונת 2020/21. למעשה הוא העביר את אימון הבכורה שלו 48 שעות בלבד לפני משחק אלוף האלופים מול מחזיקת הגביע הפועל באר שבע.

לצד הקמפיין הטוב באירופה, שנעצר רק בהפסד כפול לאלופת אוסטריה רד בול זלצבורג אחרי מכת נדבקים אצל הצהובים, ששלח אותם לשלב הבתים לליגה האירופית, היכולת בליגה הייתה מגומגמת, כשכבר במחזור הראשון העולה החדשה מכבי פתח תקווה ניצחה את האלופה.

את שלב הבתים בליגה האירופית סיימה מכבי ת"א במקום השני בבית שלה, עם הפסד בודד (לוויאריאל) והעפילה ל-32 האחרונות של המפעל, שם תפגוש את שחטאר דונייצק של מנור סולומון בחודש פברואר, אך הקבוצה לא הצליחה לקחת את הניצחונות מאירופה לזירה המקומית.

לאחר 11 מחזורים מדורגת מכבי ת"א רק במקום החמישי בטבלה עם 17 נקודות, בעוד מכבי חיפה מוליכה את הטבלה עם 28 נקודות (ומשחק עודף). משחקו האחרון של דוניס על הקווים היה ביום שני, כשמכבי סיימה ב-0:0 חלש ומאכזב מול בית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ב:

R 1 3

Well-known member
איך זה קשור לנושא השרשור?
פייק בדיקה - נמצאו חיוביים לא אומר שהם חולים או מדבקים.
הרי 11% מהציבור ״נדבק״ לפי הסטטיסטיקה המדגמית של עשרות אלפים ביום.
בישיבות חרדיות יש אחוזי הדבקה עצומים - זה מה שרלוונטי.
הערים החרדיות הביאו לסגר על כל המדינה.
לא כמה שחקני כדורסל - הם לא מסכנים את הציבור כי הם רק קבוצה קטנה ואחראית.
אם יש קרוב למליון חיוביים לבדיקות ונפטרו רק 1300 מדובר בפרומיל וחצי.

דיברגנט חדש

Well-known member
6 מליון יהודים נטבחו מאמונה בפייק ניוז שיש אלהים
פייק בדיקה - נמצאו חיוביים לא אומר שהם חולים או מדבקים.
הרי 11% מהציבור ״נדבק״ לפי הסטטיסטיקה המדגמית של עשרות אלפים ביום.
בישיבות חרדיות יש אחוזי הדבקה עצומים - זה מה שרלוונטי.
הערים החרדיות הביאו לסגר על כל המדינה.
לא כמה שחקני כדורסל - הם לא מסכנים את הציבור כי הם רק קבוצה קטנה ואחראית.
אם יש קרוב למליון חיוביים לבדיקות ונפטרו רק 1300 מדובר בפרומיל וחצי.
אם נמצאו חיוביים, זה אומר שהם מדבקים וגם אם התמזל מזלם והם לא מדבקים, חייבת להיות זהירות מונעת!
אין לי מושג, איך ייתר חברי הקבוצה לא בבידוד בעקבות חשיפה אליהם? על כן, לא ברור לי, איך התקיים המשחק שכל הקבוצה צריכה להיות בבידוד בדיוק כפי שאם אתה היית נמצא ליד חולה מאומת, היית מחויב בבידוד?

אגב, הדבר היחיד שפייק כאן, הוא אתה, שלא מבין את הנתונים המתעצמים של התחלואה בעקבות רפיון המשמעת.
להזכירך, בסוף הגל הראשון, היה אצלנו כ-150 מתים ואילו עכשיו יש כבר 1316 מתים ובחודש הבא זה יוכפל וכך הלאה ... :(

R 1 3

Well-known member

אם נמצאו חיוביים, זה אומר שהם מדבקים וגם אם התמזל מזלם והם לא מדבקים, חייבת להיות זהירות מונעת!
אין לי מושג, איך ייתר חברי הקבוצה לא בבידוד בעקבות חשיפה אליהם? על כן, לא ברור לי, איך התקיים המשחק שכל הקבוצה צריכה להיות בבידוד בדיוק כפי שאם אתה היית נמצא ליד חולה מאומת, היית מחויב בבידוד?

אגב, הדבר היחיד שפייק כאן, הוא אתה, שלא מבין את הנתונים המתעצמים של התחלואה בעקבות רפיון המשמעת.
להזכירך, בסוף הגל הראשון, היה אצלנו כ-150 מתים ואילו עכשיו יש כבר 1316 מתים ובחודש הבא זה יוכפל וכך הלאה ... :(
אתה לא מתעדכן בחדשות. הבדיקות בארץ מזהות נגיף ברמה נמוכה מאוד כחיובי בניגוד לארצות אחרות
נתוני רמת הנגיף שמורים במערכת ולא ניתנים לנבדק או לציבור. הובהר שרמה נמוכה לא מדבקת .
איך תלמידי ישיבה מחויבים ללמוד לצד חבריהם המאומתים? - זו שאלה הרת גורל בהרבה.
השחקנים לפחות משתתפים במשחקים שמפרנסים ותורמים למישהו - הסיכון עליהם מוגבל.
כי מחוץ למשחק בוודאי שהם ישארו מבודדים.
יוכפל וכן הלאה... הרי הפחידו אותנו מעשרות אלפי מתים. לא חושש שזה יגיע אלי כי אני נזהר ולא בא במגע
קרוב עם אף אחד ! יותר מכך יש סכוי סביר שאני כבר מחוסן כמו רבים מנגיף קורונה אחר בעבר שמקנה חסינות.
יש הסבר לכך שבארץ לא חווינו התפרצות כמו באיטליה משך חודשים ללא סגר - הציבור עבר חיסון מזן קדום.
לא רק בארץ אלא גם במדינות השכנות כמו קפריסין יוון ירדן מצרים והרשות הפלסטינית
ערבים עובדים בבנין משך כל הסגר ללא מחיצות ואין ביניהם חולים.
בפגישות שומר מרחק ובמקומות ציבוריים תמיד עוטה מסכה. מעבר לכך מוות הוא חלק מהטבע
ואם לא ימצא חיסון בטוח עוד שנתיים? אז מה נהרוס לגמרי את הכלכלה? יסתגלו לכך שיש תמותה נקודה.
כך קורה בארה״ב ודרום אמריקה - סביר שהם יגיעו לחיסון עדר ואנחנו נשאר בסגר לעוד שנתיים.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה לא מתעדכן בחדשות. הבדיקות בארץ מזהות נגיף ברמה נמוכה מאוד כחיובי בניגוד לארצות אחרות
נתוני רמת הנגיף שמורים במערכת ולא ניתנים לנבדק או לציבור. הובהר שרמה נמוכה לא מדבקת .
איך תלמידי ישיבה מחויבים ללמוד לצד חבריהם המאומתים? - זו שאלה הרת גורל בהרבה.
השחקנים לפחות משתתפים במשחקים שמפרנסים ותורמים למישהו - הסיכון עליהם מוגבל.
כי מחוץ למשחק בוודאי שהם ישארו מבודדים.
יוכפל וכן הלאה... הרי הפחידו אותנו מעשרות אלפי מתים. לא חושש שזה יגיע אלי כי אני נזהר ולא בא במגע
קרוב עם אף אחד ! יותר מכך יש סכוי סביר שאני כבר מחוסן כמו רבים מנגיף קורונה אחר בעבר שמקנה חסינות.
יש הסבר לכך שבארץ לא חווינו התפרצות כמו באיטליה משך חודשים ללא סגר - הציבור עבר חיסון מזן קדום.
לא רק בארץ אלא גם במדינות השכנות כמו קפריסין יוון ירדן מצרים והרשות הפלסטינית
ערבים עובדים בבנין משך כל הסגר ללא מחיצות ואין ביניהם חולים.
בפגישות שומר מרחק ובמקומות ציבוריים תמיד עוטה מסכה. מעבר לכך מוות הוא חלק מהטבע
ואם לא ימצא חיסון בטוח עוד שנתיים? אז מה נהרוס לגמרי את הכלכלה? יסתגלו לכך שיש תמותה נקודה.
כך קורה בארה״ב ודרום אמריקה - סביר שהם יגיעו לחיסון עדר ואנחנו נשאר בסגר לעוד שנתיים.
משרד הבריאות עדכן כי מספר הנדבקים שאובחנו מפרוץ מגפת הקורונה בישראל חצה את קו ה-200 אלף והגיע ל-200,041. זאת לאחר שאתמול אובחנו 6,923 נדבקים מתוך 61,165 בדיקות שפוענחו. מניין המתים עלה ב-31 תוך יממה (היום עוד לא נגמר :() והגיע ל-1,316. כעת מאושפזים בבתי החולים 634 חולים במצב קשה, מהם 171 מונשמים.

דיברגנט חדש

Well-known member
כל עוד לא מסתובבים סביבי וסביב בני משפחתי - I couldn't care less!! :cool:
אז כדאי שתשנה גישה, כי בעם הקטן שלנו, ידוע שכל אחד מכיר כ"א ע"י 4 אנשים, קרי אני מכיר את זה שמכיר את ההוא שמכיר את זה שמכיר את ההוא ובשורה תחתונה, אם הם נגועים, במוקדם ובמאוחר זה יגיע אליך ואל בני משפחתך, אלא אם כן, תיכנסו לסגר הרמטי.

shaycn23

Well-known member
לדעתי היו חייבים לדחות את המשחק. זה לא שקהל רוכשי הכרטיסים נפגע כאן..
ועובדה, הקורונה קבעה את תוצאת המשחק כי אם שחקני מכבי ת"א היו משחקים, אני לא בטוח שרד בול היו מנצחים.

דיברגנט חדש

Well-known member
לדעתי היו חייבים לדחות את המשחק. זה לא שקהל רוכשי הכרטיסים נפגע כאן..
ועובדה, הקורונה קבעה את תוצאת המשחק כי אם שחקני מכבי ת"א היו משחקים, אני לא בטוח שרד בול היו מנצחים.
מסתבר שזה לא רק אצלנו ויש אפילו שבמצב גרוע יותר.
אין שום טעם להמשיך ככה, זה לא מראה רמה בכדורגל ומוריד את כל הערך מהמפעלים.

אבח"י

Well-known member
אז כדאי שתשנה גישה, כי בעם הקטן שלנו, ידוע שכל אחד מכיר כ"א ע"י 4 אנשים, קרי אני מכיר את זה שמכיר את ההוא שמכיר את זה שמכיר את ההוא ובשורה תחתונה, אם הם נגועים, במוקדם ובמאוחר זה יגיע אליך ואל בני משפחתך, אלא אם כן, תיכנסו לסגר הרמטי.
הזכרת לי את הפרסומות בשנות השמונים האחרונות במאה הקודמת על ענייני סקס מוגן ובטוח. אם אתה אדם שמקיים את הנהלים כמו שצריך[!] הסיפור שספרת לי חסר ערך. אצלי בכיתה יושבים רק עם מסכה. אין מסכה, צא החוצה ושב אצל המחנך שלך או לך הביתה. מטופל בשיא החומרה אצלינו, הזמנת הורים, איום בדיווח לרשויות ומה לא?! באוטובוס תמיד אשב לבד, תמיד המסכה על פניי. אינני מחבק אף אחד למעט את בת זוגי. וכן, אני מכיר, אבל לא נפגשתי אתם.

דיברגנט חדש

Well-known member
הזכרת לי את הפרסומות בשנות השמונים האחרונות במאה הקודמת על ענייני סקס מוגן ובטוח. אם אתה אדם שמקיים את הנהלים כמו שצריך[!] הסיפור שספרת לי חסר ערך. אצלי בכיתה יושבים רק עם מסכה. אין מסכה, צא החוצה ושב אצל המחנך שלך או לך הביתה. מטופל בשיא החומרה אצלינו, הזמנת הורים, איום בדיווח לרשויות ומה לא?! באוטובוס תמיד אשב לבד, תמיד המסכה על פניי. אינני מחבק אף אחד למעט את בת זוגי. וכן, אני מכיר, אבל לא נפגשתי אתם.
מה שכתבת נכון בתיאוריה, אך באופן מעשי, מסכה לא מונעת הדבקה, אלא רק מפחיתה את חומרת ההדבקה ולרוב זה מספיק בכדי שלא תרגיש שנידבקת, קרי אין לך תסמינים.

למעלה