מה יהיה בסוף?

Crossface

New member
מה יהיה בסוף?

כבר הרבה זמן לא פגשתי בחורה שהייתי רוצה איתה קשר רומנטי שהייתי רוצה להיות איתה ליותר מלילה. אבל עכשיו, בשבוע אחד, פגשתי שתיים כאלו, שתיהן חמודות ושתיהן יפות. אבל, גם שתיהן תפוסות
אחת אני יודע שיש לה חבר ולא יותר מזה את השניה אני מכיר קצת יותר ויש לה חבר באירלנד שהבטיח לה שהוא יבוא לארץ בשבילה. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף עד שסוף שסוף אני כן רוצה משהו ארוך ורציני טוב, אפשר להגיד שזה היה צפוי שזה מה שיקרה, לא?

Mוניk

New member
תיסע לאירלנדדד

חחח קרוסי נו ב'ימתתת חסר בחורות עממה לפי הסטטיסטיקה על כל גבר בישראל יש 4 נשימ שלוש מיכוערות פחד אלוהים ואחת יפיפיההההההההההההההה נו............. ת'חפש טוב טוב נננבטוחה שתמצא יאאלה למשימה קרוסיייי מואההההה}{ טי ניי ניי ניי

Crossface

New member
לנסוע לאירלנד ומה?

לקרוע אותו מכות? לא אמרתי שחסר but still עד שאני פוגש מישהי שמוצאת חן בעיניי

חן (*_*)

New member
עד שההוא יבוא מאירלנד...../images/Emo160.gif

אתה יכול לגרום לה להתאהב בך. הוא רחוק, ואתה קרוב (וזה, חוץ מהעובדה שאתה בטח יותר חמוד ממנו
) אז, יאללה, לעבודה !!!!!!!!

Crossface

New member
חן../images/Emo24.gif

long time no see ואני לא הבן אדם שיבוא ויפריד בן בני זוג, אם הם יפרדו, נראה מה יהיה. בינתיים נשמור על קשר

Mוניk

New member
כן כן תקרע אותו מכות

אחורי זה אותה אבל לא במכות

Mוניk

New member
תכן מזוודע גדולה

יאאלה אני מתקפלת בוא תארוז אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי נו אני יעזור לך לקרוע אותו ואחורי זה ניראה אופס מותר פו ליפנטיזזז קרוסי
טי ניי ניי ניי

ליMור

New member
חחחח,,,,,

קראתי את השרשור,,, ילדון חמוד הוא לא,,? ואתה,,, לצאת לבלות להכיר בסופר או סתם ברמזור,,, בחניה או במסיבה תפקח את העיניים,,, בטח תמצא שם את כל מה שאתה מחפש,,, והכי חשוב,,, בהצלחה,,ֱ

Crossface

New member
ילדון חמוד??

אמממממ.......נוותר לך הפעם. הנק' היא שאני לא ממש מחפש. זה פשוט משהו שקרה, אני ממש לא מחפש.

Mוניk

New member
קרוסי אתה לא ילד

מי אמר לך ילדון? קרוסי עוד תמצא את אהבת ליבך אתה הרי כל-כך מוכשר רגיש, אנושי ואמיתי אשרי האהבה שתגע בך קרוסי

Mוניk

New member
יו נואו מאמוש

בטח שזה בצחוק וטוב שצוחקים פו זה החלק היפה בפורום לא פחות מההגיגים השירים והסיפורים לימור

Mוניk

New member
יו קרוסי מאמי

איזו תשובה מפתיע שיאו קרוסי יש לך עוד מליון שנה לומר בסוףףףףף אזשששש קרוסי

ניקו 45

New member
סמן מטרה ורוץ...

לך עם ליבך ידידי האוהב והאמן לי , כי אחרת זה כואב . סמן מטרה ושלח את חיציך , כי אחרת ירעדו כל חושיך . משלח אני אותך אל האהבה , ובכל ליבי מאחל הצלחה .

למעלה