מה יהיה איתנו?

HהילהH

New member
מה יהיה איתנו?

שלום לכולם קוראים לי הילה אני בת 24 ואני בקשר עם גבר בן 30 מזה 3.5 שנים. בהתחלה הקשר היה מאוד אינטנסיבי 3 חודשים שכל יום התראנו רדפתי אחריו וזו הפעם הראשונה שחוויותי קשר יחסית ארוך עם גבר . ולכן הייתי מוכנה לעשות הכל כדי שנהיה ביחד, הוא מצידו שיחק איתי משחקים לא ענה לי לטלפונים, לא התייחס אלי כמעט, מה שגרם לי להיות אובססיבית וממש הרגשתי מטורפת באיזשהו שלב עד שהחלטתי לחתוך, הוא הבין מהר מאוד מה הוא הפסיד והפך הוא לאובססיבי מאוד- טלפונים והודעות כל דקה (וזו לא הגזמה) וכשעניתי הוא כבש אותי עם המילים שלו, (איש עסקים ממולח) ומהשנייה הזו הגלגל החל להסתובב לו ועד היום הוא לא עוצר. שאנחנו יחד הכל זורם טוב כיף לנו, אנחנו צוחקים המון, והפכנו לחברים טובים מעבר לקשר הרומנטי אך מעולם הקשר לא היה יציב- לא יצאנו מהבית שלו, הוא אף פעם לא בא להורים שלי ( "אני מתבייש" ) הוא לא הפתיע אותי בכלום ( "אני לא טוב בזה" ) לא הזמין אותי להורים שלו, כמעט ולא התקשר...והרשימה עוד ארוכה. קשה לי לתאר פה 3.5 שנים אבל הייתי רוב הזמן מתוסכלת. בגלל שהקשר לא היה יציב ולא מוגדר אני הרשתי לעצמי להכיר גברים אחרים והוא ידע על כך בדרכים שונות (לא באופן ישיר ממני) מה שגרם לו להיפגע וכמובן לא לסמוך עלי. התירוץ שלי היה שחיפשתי את מה שחסר לי בו, בגברים אחרים. התירוץ שלו לכך שאני לא הראשונה בסדר העדיפויות שלו הוא זה שהוא לא יכול לתת את עצמו עד הסוף מהפחד להיפגע ממני שוב. ובשבוע האחרון אחרי פיצוץ נוסף ושיחה מאוד אמיתית וכנה משני הצדדים, החלטנו שממש נחשוב ביחד מה הציפיות שלנו אחד מהשנייה ומהקשר ,בתקווה שזה יהפוך לקשר שיוביל לחתונה. אני אוהבת אותו. יש לו לב ענק, הוא עוזר לכל מי שמסביבו, יש לו המון חברים שאוהבים ומעריכים אותו, שאנחנו ביחד הוא יודע לפנק ולא מפסיק להחמיא לי על המראה שלי ועל הנחישות שלי, וחשוב לו להעצים אותי ושאני אצליח. נכון שזה דבר והיפוכו ובגלל זה אני זקוקה לעזרה חיצונית וייעוץ שאולי יתנו לי פרספקטיבה שונה. תודה רבה בכל מקרה, האמת שכבר ירדה לי אבן מהלב הילה

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפרספקטיבה שלי

אם לסכם הכל במשפט קצר: זה לא נראה לי קשר החלומות. אני לא אומר שצריך להיפרד, כי עברתם דרך ארוכה יחד, והנה לא מזמן שוחחתם והחלטתם לחשוב. אז תחשבו. אבל יש פה כמה סימני אזהרה רציניים מאוד: אדישות בהתחלה, אובססיביות אחר כך, להיות בעדיפות לא גבוהה, וכולי - עוד לפני שציינתי פערי גילים, שבפני עצמם הם נסבלים, אבל בהקשר שלכם רק מעצימים את הבעיה. אז העצה שלי היא שאם זה פתאום מסתדר ממש טוב, הופך לקשר מספק וכולי - לכי על זה. אבל אם זה ממשיך לקרטע, כדאי לחתוך ולתת סיכוי אמיתי לקשר אחר, ולא רק פלירטוטים ל"השלמת הכנסה", כמו שהיו לך.

שילה1

New member
הילה-אנא הסבירי לי."לא יצאנו מעולם מהבית שלו"

כאילו,אם הבנתי נכון,כל הקשר מתבצע בבית שלו,רק? לא יצאתם לשום מקום יחד? אנא-השיבי,כי אם כך הם פני הדברים,זה קשר נטול קשר,שמתבסס על סקס. ואם אחרת,אביע דעה לפי תשובתך.

שילה, מה יהיה??../images/Emo6.gif

חיזרי לשרשר כמו בן אדם!

אייבורי

New member
כדור הבדולח שלי אומר

אתם תתחתנו בשמלת קצפת לבנה יהיו לכם 2 ורבע ילדים וכלבתול. בגיל 4 לילד יהיו אבעבעות אבל אל תדאגי זה יעבור לו, וסביר להניח שללוויה של קרובי משפחתך הוא יבוא. אהה והכדור אומר שאת כוסית. <מכפת לכדור לפרגן>

נומלה

New member
כדור הבדולח שלך צריך ניקוי יסודי

ממתי מתחתנים עם מי שהדבר היחיד שעושים איתה זה סקס? אני חושבת שאם ישאלו אותו הוא בכלל לא מגדיר את עצמו כ"חבר" שלה אלא אותה כזיון.

אויש, נו בחייך../images/Emo68.gif

מי בכלל שואל אותו. זיון שמא זיון מתחתנים וזהו! לא ככה?!
besides מה עוד יש לעשות איתו ביחד חוצמזה? כביסה? להחליט הוא במילא לא רוצה וגם היא לא.

למעלה