מה יהיה איתם?

Elizab3th

New member
מה יהיה איתם?

אני נכנסת קודם למסך הזה
עוברת כמעט את כל המסך ולא מוצאת אף שעון, נראה כל כך לא הגיוני, כשעליתי למעלה מצד אחר של המסך, לא הופתעתי לגלות שכל השעונים מרוכזים במקום אחד, פשוט מרגיז. אתמול אותו הדבר היה במגדל איוס וכמעט הצלחתי לקלוט את השם של ההאקר שעמד במרכז הומה מפלצות, אבל איך שנכנסתי למסך הוא פשוט נעלם, הבנתי שיש משהו בתוכנה שלהם שגורמת להם להעלם איך שמישהו מופיע, אבל זה ממש מרגיז, האבטחה של נקסון מאד חלשה וחבל.

לא צריך להיכנס לביקורות כאלה../images/Emo87.gif

נקסון לא היו מוכנים לתוכנות תחכום מסוג הזה שמאפשר היעלמות מהערוצים כאשר תופסים אותם.

Elizab3th

New member
ניר, יש מה שנקרא ביקורת בונה

ומאחר ואני באה מתחום המחשבים וביחוד כאשר מדובר במשחק רשת, אני יודעת שיש בעיה באבטחה. מקווה שזה יטופל במסגרת הפאץ' החדש.

deisy

New member
אני מאמינה שנקסון

שונאים את זה בדיוק כמונו... ומן הסתם מטפלים בזה.. אתמול, דיווחתי על איזה 3 האקרים, ממש פורטל לידך, איפה שהזומבים... זה מדהים איך המפלצות נעלמות פשוט... כל פעם שעברתי צ'אנל מצאתי ערימת דרופים ומליון מפלצות....

TblaGbla

New member
אם לא יטפלו בפאץ' זה יהיה חבל! אבל חייבים

לדווח תמיד!

morosh1234

New member
../images/Emo187.gifאני תמיד טענתי שהאקרים לעולם לא יעלמו

הם פשוט משתכללים, אם פעם הם אפילו לא היו צריכים תוכנות שעוקפות את הGG, אז היום לא רק שהם צריכים את זה, הם צריכים עוד ועוד בוטים וצ'יטים וכל הדברים שאני לא אכנס אליהם כרגע
בקיצור, ההאקרים חזרו, וכן, זה בלתי נסבל.

TblaGbla

New member
ברור שלא אבל לפני פאץ' אחד או שניים

כמעט לא ראו האקרים, לא זוכר מתי לא ראיתי אף האקר פאץ' שלם, ואם אינ לא רואה אותם לא אכפת לי שיעשו מלא האקים ולא יחטפו באן הם לא מריעים לי אז שיהנו =\

grinberg

New member
אל תנצלו את ההאקרים

אם תסתובבו במפות האלו אתם עלולים לקבל באן גם אם אתם לא עשיתם את ההאק. אני מכיר מישהו שעשו לו באן לחודש על כך שהוא ניצל את ההאקרים והרג את המפלצות המלוכדות.

Elizab3th

New member
שמתי לב היום שרוב ההאקרים שניתקלתי בהם

גם היום וגם אתמול היו בערוץ 16.

XxTherionxX

New member
בפאטצ' הקרוב...

בגלל שיש כל כך הרבה האקרים ורובם משתמשים בוורסיות שונות של אותם טריינרים... סביר להניח שיהייה שקט מהם לתקופה קצרה עד שיחזרו... אבל הם יחזרו... מה שמרגיז זה.. שלאנשים שלא משתמשים בהאקים קשה למצוא מפות להתאמן עליהן בלי שיקפוץ פתאום איזה האקר ויהרוג אותם (גם אם לא בכוונה) עם הוואק של המפלצות באותו מסך... וכן... מי שהורג מפלצות להאקרים או נמצא איתם באותו פארטי יכול לקבל באן... אני והסתימות שלי או יותר נכון העקשנות שלי... רדפתי היום אחרי האקרים בוולף ספיידרס... אז עליתי ל 70% מ 20% אבל ב 2 בצהריים קיבלתי באן לחודש.... עד 12 לפברואר... עוד חודש להשאר רמה 81 ואפילו לא תכננתי להכנס למשחק עד הפירמוט של המחשב שלי בסופ"ש הקרוב...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אני כרגע מנסחת לנקסון מכתב,

עם כל השמות של האקרים שהצלחתי לתפוס. אני מציעה לך לנסח אחד כזה ולהסביר את מה שהסברת עכשיו רק באנגלית, כי אני חושבת שכל אחד נורמלי (השאלה פה- נקסון נחשבים לנורמלים) היה מבין אותך והיה משחרר לך את הבאן.

XxTherionxX

New member
אחרי מה שהיה עם הפריסטית שלי...

אני אחכה חודש שלום ולא אכתוב לניקסון כלום.... שלחתי להם מהשחקנית של רועי עם כל התמונות של ההאקרים שתפסתי איתו.... והיום ראיתי 4 מתוך 10 שתפסתי עדיין שם... חוצמזה שאחרי הפאטצ' יש לי DK רמה 104 עד שאני אקבל את שלי בחזרה... איזה כייף שיש חברים במייפל

גם אני עשיתי פארט עם אחד שעשה שהם יעשו 1.....

זרקתי מלא כסף של 1קיי כל אחד לפחות איזה 40 והוא עשה שהם יעשו 1 והחזיר לי.... חח איזה איש נחמד נתן לי 40קיי כי זרקתי אותם הוא היה סין אז הוא עשה "בטעות וואק כשיש לו דארק סייגט וגם לי וכולם נהרגו..... חחחח כי הם לא היו נחמדים והוא אמר שזה בטעות ושזה לא יקרה שוב כי המקשים שהוא משתמש בהם צמודים למקשים של ההקים ואז הוא עשה וואק בשלבים האחרים ואז לחש לי ושוב עשה וואק איזה צחוקים זה היה ..... הוא אמר שכנראה בגלל שיש לו תתוכנה אז מייפל עושה בכוונה שהוא ימות.... ואז הוא עשה את זה שוב וכולם בטח עשו עליו ריפורט.....

למעלה