מה יהיה איתי...???...

הירוקה

New member
נסי לבדוק גם

בפורום גרושים גרושות, טיפים מבעלי ניסיון זה דבר חכם תמיד!! מקווה שתהיה לך שיחה פורה עם בעלך, גם אם תבכי, אז מה? אסור לבכות? אני כזו בכיינית, אז מה? לך זה דווקא יכול לשחרר קצת ממה שעצור בפנים, זה רק יועיל לך. לגבי הפליאה שלך בנושא של לילה, "אפילו לילה אחד?" זו לא הדרך לזעזע אותו, לא הדרך הרצויה בכל אופן. גם אם זה עובד בפעם הראשונה, בפעם השניה זה יעבוד פחות, כל דבר מאבד מהאפקטיביות שלו עם הזמן... ומן הסתם הדברים חוזרים על עצמם אלא אם כן מטפלים בהם! זוכרת שכתבתי לך על הדפוסים..? נראה לי שאת מתחילה להבין את ההשלכות לתגובות ריגשיות ללא תכנון.. המון בהצלחה לך בכל מה שתבחרי.

אני מגדלת את לירי לבד

עזבתי את אבא שלה כשהייתי בחודש שביעי והוא כתגובה עזב את הארץ(הוא לא אזרח ישראלי)...אני לא מקבלת מזונות ומפרנסת אותה לבד...אז אני לא אגיד לך שזה לא קשה...זה לפעמים קשה מאוד ומתסכל...ואין גב כלכלי לסמוך עליו(במקרה שלי) כך שכל הדאגה לשלומה,כלכלתה,רווחתה ובריאותה חלים עלי...אבל מצד שני אני חיה חיים טובים...אני שלמה עם עצמי...אני לא חיה עם מישהו שלא טוב לי איתו והכי חשוב יש לי גם תקווה לחיים טובים יותר בעתיד עם בן זוג אחר...הבת שלי לא חיה מתחים יומיומיים בין ההורים שלה והחיים שלנו מאוד שקטים ושלווים(בדרכ)... לא חלילה נוקטת עמדה לגבי מה שאת צריכה לעשות או מה שטוב עבורך לעשות...אבל כן באה לספר לך שזה אפשרי... מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי

לאחר שיחה אתמול

לקחתי הרבה אויר והתחלתי בשיחה. אמרתי שאני לא מוכנה להמשיך לחיות ככה יותר, שאין לי שותף לחיים ואני מתמוטטת מהחיים האלה. אחרי הרבה פקה-פקה ואני לא אעלה אותכן בזה, אני אמרתי את השורה האחרונה - שלדעתי אם אנחנו רוצים לשמור על המשפחה הזו אנחנו צריכים להפסיק לריב על הדברים הפרקטיים, כי הם יפתרו אם היחסים שלנו יהיה תקינים, וצריכים להשקיע יותר בזוגיות, והיות ושנינו אנשים מאוד עסוקים, אז לקבוע חוקים וזמנים מיחדים לזמן הזה (גם בילויים ביחד עם הילדה וגם שנינו לבד). אני בטוחה שיצא לי לא משהו ההסברים שלי כאן, כי אני בעבודה ויש לי כאן מלא דברים שאני עושה בוזמנית, אבל אני רוצה להגיד שאני ממש שלמה עם עצמי על מה שאמרתי לבעלי אתמול. הוא לא הגיב אתמול, כאילו הכדור בידיים שלו, אבל אני יודעת וסגורה על עצמי ב100% על הגבולות האדומים שלי. אני ניסיתי, רק עוד פעם אחת, ואם זה לא יעזור, אני אעזוב. זהו, שיהיה לכן יום מקסים, מקווה שגם לי. תודה שוב על כל התמיכה והעצות. תודה רבה!

כל הכבוד

אני חושבת שעשית צעד מאד אמיץ ונכון. לפעמים צריך להגיד את הדברים בצורה ברורה. איך שאת תיארת את המצב, זה נראה שנח לו המצב הנוכחי אבל הוא לא ירצה לאבד אותך ואת הבת שלו. לגברים לפעמים לוקח יותר זמן להפנים את המצב החדש (חתונה, ילד...). ואני חושבת שמיכוון שחשוב שלבת שלך יהיה אבא פעיל אז זה שאת נותנת עוד הזדמנות זה ממש נכון. אם לא הלך, אז את יודעת שאת עשית כמיטב יכולתך למנן הבת שלך ולמענך

למעלה