מה יהיה איתי?

מה יהיה איתי?

זוכרות ששאלתי אתכן האם זה הגינוי שבלי גלולות החשק שלי עולה? ועניתן כולכן שאכן גלולות עלולות לדכא וההפסקה להעלות את החשק. אבל מה יהיה עם זה? אני חרמנית נון סטופ. רק מחכה לשניה שהילד ירדם כדי לכרור את הבעל למיטה (טוב, לא צריך לגרור, הוא מגיע לשם בשמחה לבד). בזמן הפנוי אני גולשת וקוראת דברים שרק מעלים את רמת החשק. אני לבד בבית עכשיו ועוד רגע אני אטפס על הקירות מרוב חשק. אני מרגישה שאני "משפריצה" סקס לכל הכיוונים. מילא שאני מזמזמת ושורקת ומחייכת כמו פסיכית כל היום, נדמה לי שאנשים ממש יכולים להרגיש מה מקור השמחה הפתאומית שלי. אם זה חברים לעבודה (אחד ואחת) שאמרו לי כל אחד בנפרד "שמח לך עם בעלך השבוע..." ואם זה מישהו שעובד איתנו פה ושם ותמיד נפגשים ב"שלום שלום" שפתאום הרגיש צורך לקבל את פני בנשיקה. מצד אחד - זה כיף ונעים לשדר אנרגיה חיובית כזו. מצד שני - בעבר אנרגיות כאלו לקחו אותי למקומות לא טובים, מי מבטיח לי שעכשיו זה לא יקרה? הסטטוס המשפחתי מגן עלי מפני שטויות ופגיעות? איך אתן מרגישות כשתוקפת אתכן תקופה נפלאה ומבלבלת כ"כ?

תשמחי!!

תהני מזה!! אם את לא רוצה להגיע למקומות לא טובים, את לא תגיעי אליהם. "הסטטוס המשפחתי מגן עלי מפני שטויות ופגיעות?" לא הסטטוס, את. את אחראית לכך ששטויות ופגיעות לא יקרו. כשתוקפת אותי תקופה נפלאה כזו, אני פשוט נהנת מכל רגע.. בלי קשר למה יבוא אח"כ. נהנת. שמחה ומלאת תודה על החיים. תהני גם!!

תגידי

איך ילדונת צעירונת כמוך כבר כותבת/חושבת בוגר כל כך. שהחיים ימשיכו לחייך אליך תמיד!

הרבה אנשים

שואלים את זה... זו פשוט מי שאני, אני מניחה.. הם מחייכים :) תודה, גם אליך!!

איזה כיייייייף.....

מזכיר לי פסקה משיר יפה- "שוב זו תקופה של גאות בחיי,מים רבים שוטפים את חושיי.....עד העונג הבא" איזה כיייף לך. תהני מהתקופה הכפית הזו ואל תחשבי לאן זה יקח או לא.

שיר נהדר

להקה נהדרת. זמרת נהדרת. חבל שלא יהיה לנו יותר ממנה. השורה קולעת בול.

מדהים ../images/Emo24.gif

זה נשמע פשוט נפלא, שאלו יהיו הצרות שלך
עשי מה שאת רוצה, החליטי מה הגבולות שלך. זאת את יקירתי, זה לא קורה לך, זאת את יוצרת את חייך
והם נשמעים בהחלט נפלאים! ת-ה-נ-י

קוראת את עצמי וצוחקת

באמת "שאלו יהיו הצרות שלי". וממה בדיוק אני חוששת שם? יכול להיות שלימדו אותי שנים שלהיות מינית או חושנית זה רע, עד שהשתכנעתי? טוב לי ושמח (כף אמחא?) ושרק ימשך כמה שיותר!

עיילה28

New member
כיף לך - ותמשיכי להנות ! ../images/Emo13.gif

אני רוצה גם. יש לי הכל ואני מאושרת ואני אוהבת סקס. אבל לפעמים משהו חסר. לא יודעת אולי זה פשוט מזל דגים שכזה שלא יודע להנות מהחיים, אלא רק בדיעבד חושב על איך היה טוב קודם...

תהני מההרגשה הטובה הזאת!

זה גם הזמן לנסות דברים חדשים... וחוץ מזה זה מצויין כשיש את החשק הזה, זה גם מחזק את הקשר, וכמו שנאמר אם לא תרצי לא יקרו שטויות. וחוץ מזה את מאכילה את זחל הרעב עם בעלך וזה מצויין. תני לי לצטט ולהוסיף סימני קריאה "שאלו יהיו הבעיות שלך"!!!!!!!!!! תהני!

למעלה