מה יהיה אחרי.... מלחמת הכוכבים episode3???? מה אני יעשה??? אשחק שחמט כול היום????
W winterelf New member 25/4/05 #1 מה יהיה אחרי.... מלחמת הכוכבים episode3???? מה אני יעשה??? אשחק שחמט כול היום????
R Rockamora New member 25/4/05 #2 כבר שאלו את זה מליון פעם.. התשובה החלטית האחרונה הייתה.. פורנו.. (והיא הייתה של דין!) (לא ציפית אחרת, נכון?)
כבר שאלו את זה מליון פעם.. התשובה החלטית האחרונה הייתה.. פורנו.. (והיא הייתה של דין!) (לא ציפית אחרת, נכון?)
ROZELESS New member 25/4/05 #3 אם Zה ההחלטה שלכם אז אני מסודר ../images/Emo8.gif כי גם ככה זה מה שאני עושה עם האינטרנט שלי בלי שום קשר לזה שעדיין לא ראיתי את ROTS
אם Zה ההחלטה שלכם אז אני מסודר ../images/Emo8.gif כי גם ככה זה מה שאני עושה עם האינטרנט שלי בלי שום קשר לזה שעדיין לא ראיתי את ROTS
T The Master Of Puppet New member 26/4/05 #4 בטח שמעתם ש.... בטח שמעתם שלוקאס מתכנן להציג את כל הסרטים בתלת מימד(ממש עם המשקפי תלת מימד, שייתן לנו הרגשה שאנחנו ממש שם) והוא רוצה להתחיל עם אימת הפאנטום בשנת 2007....
בטח שמעתם ש.... בטח שמעתם שלוקאס מתכנן להציג את כל הסרטים בתלת מימד(ממש עם המשקפי תלת מימד, שייתן לנו הרגשה שאנחנו ממש שם) והוא רוצה להתחיל עם אימת הפאנטום בשנת 2007....
W winterelf New member 26/4/05 #5 לפחות אני יחיה עד אז... בכול מקרה, זה בטח עוד סיבה טובה לעשות כסף... what's next...? light saver dildo? (Sorry about that.. ) hee
לפחות אני יחיה עד אז... בכול מקרה, זה בטח עוד סיבה טובה לעשות כסף... what's next...? light saver dildo? (Sorry about that.. ) hee
R Rockamora New member 26/4/05 #6 הוא כבר התחיל ליתר דיוק.. ב2007 זה רק יהיה מוכן! לוקח המון זמן לעשות את הדבר הזה! קטע של 10 דקות אם אני זוכר נכון לקח להם חודש וחצי משהו כזה! זה מטורף!
הוא כבר התחיל ליתר דיוק.. ב2007 זה רק יהיה מוכן! לוקח המון זמן לעשות את הדבר הזה! קטע של 10 דקות אם אני זוכר נכון לקח להם חודש וחצי משהו כזה! זה מטורף!
T tactical New member 27/4/05 #7 עוד מידע על הסדרות שג'ורג' מתכנן... קבלו.... http://e.walla.co.il/?w=/214/706725