מה טווח הגילאים פה ?

מה טווח הגילאים פה ?

שלום לכל חברי הפורום החדש, סוף סוף פורום שאני יכול לכתוב ולהשתתף בו וזה בגלל שאריק אינשטיין הוא לדעתי היוצר הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים , ובזדמנות הזאת מענין אותי מה טווח הגילאים של חברי הפורום ,ולדעת בעצם כמה צערים באמת מכרים ומערכים את היוצר הענק הזה

דנ120

New member
לדעתי טווח הגילאים יותר רחב -

בסוף שנות השבעים הייתה ברדיו תוכנית לילדים שנקראה " פינת הילד " . את אות הפתיחה לתוכנית שר אריק איינשטיין : " הקשיבו , הקשיבו קרבו עכשיו לרדיו לך בכפר ולך בעיר , נספר סיפור , נשיר האספו , בואו כולכם הפינה היא שלכם ". עם השיר הזה למדתי לזהות את הקול של אריק איינשטיין . באותה תקופה (בהיותי בת 10 ) הוא היה ב"חלונות הגבוהים . בגיל 12 קניתי לראשונה תקליט שלו ובמשך השנים המשכתי לעקוב אחרי מה שהוא מוציא - לקנות ולהאזין ( יותר מאוחר חלק גדול מהתקליטים המרתי לדיסקים ) . ב- 1970 שלחתי לו מכתב וקיבלתי תמונה חתומה ששמורה עימי עד היום . הקשבתי בזמנו למצעד הפזמונים ומיותר לציין שדירגתי את שיריו במקום הראשון ... הייתי ב-3 הופעות שלו ( בשלושה מופעים שונים ) . בדיעבד אני שמחה שראיתי אותו מופיע . כיום אני ממשיכה לקנות את האלבומים שהוא מוציא ( עדיין אין לי את כולם.. ) ולהנות מהשירים ואני מקווה שהוא ימשיך לשיר ולשמח את אוהביו . הפורום נחמד , אני נכנסת לקרוא בו מפעם לפעם וטוב שיש דור המשך למעריציו .

look away

New member
נחמד לשמוע.

את מוזמנת לספר על ההופעות אם את זוכרת.. ואם יש לך תמונות מאז .. את מוזמנת לשים אותם כאן בפורום.

דנ120

New member
המופעים שראיתי :

1) "יש כיסוי" - דורי בן זאב היה מנחה המופע בהשתתפות אריק איינשטיין , יוני רכטר ולהקת "אחרית הימים" . 2) המופע המשותף עם שלום חנוך . 3) "חמוש במשקפיים" - שבדיעבד הסתבר שזה היה סיבוב ההופעות האחרון של אריק איינשטיין . את המופע עם שלום חנוך ראיתי בהיכל התרבות בתל אביב ואת שני המופעים האחרים בקולנוע "תפארת" בית קולנוע וותיק ומיתולוגי בראשון לציון ששימש גם כאולם מופעים (היום הוא כבר לא קיים ואת מקומו תופס בניין משרדים/חנויות) . בזמנו הצופים לא הגיעו עם מצלמות למופעים ולצערי אין לי תמונות . חצי יובל - 25 שנה - לאחר שאריק איינשטיין לא הופיע נראה שהוא לא יחזור לבמה אבל לא אבדה תקוותנו ... אולי הוא יחליט לעשות מחווה למעריציו הוותיקים (ולצעירים יותר) ולהופיע ?

look away

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo20.gif

מוזמן להמשיך לכתוב ולספר...

Shykedmi

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

אגב, האם יש כאן מישהו שמקורב למר איינשטיין?

look away

New member
תכתוב את זה בהודעה חדשה

לא נראה לי שיראו.... ואין לי מושג.. אולי?

למעלה