מה טוב בשותפ/ה שלי?

בימבל 1

New member
מה טוב בשותפ/ה שלי?

רוב הזמן אנחנו רק מקטרים (ואני ביניהם... אבל יש לי סיבות טובות) על השותפים שלנו ואומרים כמה הם לא בסדר. אז חשבתי לעצמי שאולי כדאי להסתכל גם על הדברים הטובים שיש בשותפים. ולכן אני מציעה שכל אחד ירשום משהו טוב על השותפ/ה שלו. אני מתכבדת לפתוח את השרשור
: כמה שהשותפות שלנו נגמרה לא יפה, אני חייבת להודות שהשותף שלי היה בשלן מעולה! הוא היה מכין ארוחות שחיתות כ"כ טעימות ואופה עוגות שאפילו בן עמי לא יכול להתחרות איתן. הייתי יכולה לחזור מהעבודה ב- 12 בלילה וכמעט תמיד היה אוכל טעים לאכול. (אוי איך בא לי עכשיו את הסיני שהוא היה מכין... יוצא לי ריר...). עכשיו תורכם...

אצלי

השותפה שלי היתה מכינה כדורי שוקולד שווים. שותף אחר היה מצליח לגרור אותי לחדר כושר ב6 בבוקר.

dandin1980

New member
-נדחפת- ../images/Emo140.gif

היי לכולם, אני חדשה בפורום , גיליתי אותו השבוע לקראת מעבר לדירה עם בן הזוג (לא משנה שהיא מתפנה רק באמצע אוגוסט
). יש פה כמה שרשורים שווים ביותר שכבר הכנסתי לפייבוריטס
. אמנם סגאת השותפות כבר מאחוריי (גרה עם אמא שלי עכשיו), אבל באמצע התואר הייתה איזו שנה שבה גרתי במין דירה כזו של עמותת "גג לחייל המשוחרר" (אקזוטי בדיוק כמו שזה נשמע) בחיפה. היינו שתי בנות בחדר בדירה של ארבעה חדרים, סוג של חוויה מעצבת (את ההחלטה לא להתקרב לדירות עם שותפים קיבלתי שם...).רוב הבנות בדירה היו מכניסות את התואר "בהמות" בכיס הקטן, אבל למזלי אני והשותפה לחדר הסתדרנו מעולה. היא הייתה מתחשבת בכל המיגרנות שלי (ויש הרבה) והסתדרה מצויין עם שעות העבודה ההזויות שלי (הייתי מתעוררת למשמרת שמתחילה בסביבות שלוש וחצי- ארבע לפנות בוקר) ורק סביב המוזיקה היו מתעוררות לפעמים אי אלו מחלוקות, כי היא מתה על מוסיקה שחורה ואני לא מסוגלת ללמוד עם זה ברקע, אז הייתי חותכת לספריה או משו...ממנה אישית אני זוכרת בעיקר דברים טובים, מניחה שזה הרע במיעוטו אחר כל הסיפורים שקראתי כאן
. סופ"ש מקסים לכולכם!

מותר לי

New member
מה טוב בשותפה שלי ../images/Emo99.gif

1. היא לא מציקה לי הרבה 2. לא מתלוננת על הליכלוך 3. היא לא אוהבת רעש של מכונת כביסה פועלת, אבל לא תברח מהבית בגלל זה 4. לא לוקחת לי אוכל מהמקרר 5. לא מחטטת בארון בגדים שלי 6. לא איכפת לה אם אני מכבה את המזגן בשתים בצהריים 7. היא אוהבת אותי 8. היא לא נוחרת בלילה 9. יש לה "התקפי" חיבוקים, ודואגת לחמם אותי בחורף... אין על השותפה שלי!

למעלה