מה טוב בהם באמת?

קורורו

New member
מה טוב בהם באמת?

בעע... לא מצאתי כותרת טובה. אם למישהו יש - הוא מוזמן לתרום! לא משנה זה הנושא- לכל אחד יש מישהו (ובדרך כלל "סוג") אהוב בסדרה. ואני מדברת על הדיג'יגורלים. יש כאלו שאוהבים את טאי, יש את מאט, מימי וכו'... אני לא אומרת את כל העונות - כי בסך הכל, כולם דומים (זאת הכוונה ב"סוג"). אנחנו אוהבים אותם בגלל דברים מסוימים באופי שלהם (בדרך כלל מסוימים. ולפעמים זה יופי
) - אבל אם תחשבו טוב, הדברים האלו הרבה פעמים נחשבים לדברים רעים. למשל נער המשקפת. חוסר הטאקט שלו הוא אחד הדברים שבגללו הוא דמות מוערכת אצל מעריצים, ומבדרת מהצד. אבל תחשבו על זה בחיים האמיתיים - מישהו באמת יאהב כל כך (אני עדיין יאהב
אני חושבת) מישהו שמתנהג כמו ילד בן 5, עם טאקט של... אין דוגמה, עדיין הייתם מעריכים ואוהבים אותם כמו את טאי, דיוויס וטאקויה (טאקאטו לא נחשב. נגיד קאזו
)? או הזאב הבודד - כמה שהציניות מוערכת (אצלי), לא סתם הם נקראים זאבים בודדים, לא מתקרבים אליהם בגלל ההתנהגות והגישה. אנחנו מבינים אותם פחות או יותר, כי אנחנו גם רואים את הצד השני, שלו - בסדרה, אבל אם מסתכלים על זה בחיים האמיתיים, לא ממש נעים להיות עם נער ציני כל כך. עדיין הייתם "מתקרבים" אליו וחושבים אותו דבר כמו שאתם חושבים על מאט, קוג'י וכו'? (אני מאוד רוצה להיות צינית. אבל אני לא מצליחה ממש, רק כשאני עצבנית...
- סתם שיתוף). אז מה אני מנסה להגיד כאן? אממ... עדיין לא החלטתי. סתם מחשבה שעלתה לי לראש כשעזרתי לאימא (זה תמיד נותן לי זמן לחשוב על דיונים לפורום
). סתם - האם אנחנו אוהבים את הדמויות רק בגלל איך שאנחנו רואים אותם מהצד, או שאנחנו אוהבים אותם באמת? אממ... אני חושבת שהבנתם את הרעיון. אשמח לשיתוף פעולה! מי שהבין...

WoLfN

New member
. . .

כיף לך שאת לא מצליחה להיות צינית. אני מנסה להיגמל. זה ממש לא טוב להיות צינים, את יודעת... ובקשר לשאלתך- אז בטח שאנחנו אוהבים אותם מהצד... אין מצב שהיינו אוהבים אותם במציאות, כי הם משקפים אותנו, ואת איך שאנחנו מתנהגים... [אין לי מושג איך זה קשור, אבל לנסו לקשר-.-"]

gill142

New member
אממ, אני הכי אוהב נערי משקפת כי

הם מלאי ניגודים: הם חסרי טאקט, אבל קצת חכמים. הם מצחיקים אבל גם רציניים. יש להם יכולת להנהיג, אבל לפעמים כולם יכולים להיות נגדם. וכשחושבים על זה, את צודקת, הם מתאימים רק לדמויות מצויירות, את לא תרצי אח כמו דיוויס, או בלי קשר לנערי משםפת, אחות כמו ג'ון

קורורו

New member
ייאי! משתתפים!

אמממ... אני חושבת שאת נער המשקפת הייתי יכולה לחבב רק עם הייתי מכירה אותו לעומק. שאת אומרת, טאי מראה רק לקרובים (לדיג'יגורלים) את הצד של הפגיע (עם קארי), הזהיר, השקול... בדרך כלל הוא אוהב להתנהג כמו ילד קטן. זאב בודד- בדרך כלל הוא יכול להיות ילד נחמד, אם מתעקשים איתו ולא מרפים עד שהוא מוכן להקשיב (בגלל זה הנער משקפת והזאב הבודד בדרך כלל החברים הכי טובים בסדרה
). אני לא חושבת שיש לי סבלנות X_X אלא אם אני רואה שהוא באמת שווה את זה (חבר טוב) אבל לצערי אין לי אינטואיציות כאלו.... . טום בוי (סורה ויולי) אני חושבת שאם כאלה דווקא קל להתחבר (אני חושבת שכאלו הן החברות שלי), הן לא כבדות, אבל יודעות להיות רציניות, לוקחות דברים בפרופורציה... .

Goggle Girl

New member
טומבוי זה לא רק ללכת ולהרביץ לבנים

טומבוי זה גם לא להיות נשית כל כך... תסתכלי על התלבושת עולם דיגיטלי שלה לדוגמא. היא גברית למדי. חסרה לה גם העדינות והרגישות שיש לבנות "נשיות" יותר.

נו נכון...

ולא נראה לי שבת שהיא בהגדה "טומבוי" תלבש חצאית לעולם!(אני מכירה מספיק בנות כאלה בשביל להיות בטוחה בכך)

Goggle Girl

New member
>.> זה טיעון אחד כנגד יותר מדי

שאומרים שיולי טומבוי. חוץ מזה זו לא חצאית נשית, זו חצאית ספורטיבית למדי. גם של מימי, כן, אבל הסטייל הכולל של מימי שונה

לא משנה...

טומבוי לעולם, אבל לעולם לא תלבש חצאית, לא משנה מאיזה סוג. חוץ מהטומבואיות (טומבוי ברבים) של פעם שאותן היו מכריחים.

Goggle Girl

New member
את שופטת לפי הטומבויז שאת מכירה

ולא כל הטומבויז ככה. אני אישית לא מכירה טומבויז רבות (ואלה שכן דווקא ילבשו חצאית מדי פעם >.>) אבל כיוון שעסקינו בטומבויז באנימה אני אביא כדוגמא את אווטאני מפרוטס באסקט. תגידי לי שהיא לא טומבויז, ועדיין לובשת חצאיות

אני לא מכירה את הדמות...

וזה נראה לי די ברור שאני אשפוט דברים לפי מה שאני מכירה. אולי ביפן או באנימות זה אחרת

אני חושב שכן הייתי אוהב את הדמויות

גם אם הן היו קיימות. נערי המשקפת אמנם חסרי טאקט ולא תמיד חושבים, אבל בכל-זאת, הם דווקא נחמדים. הם לא אנשים רעים או בעלי אופי מגעיל שצריך להתרחק מהם. בקשר לזאבים הבודדים, זה קצת יותר קשה. כאן, כל מקרה לגופו.

Digi Lista

New member
כול הכבוד על היוזמה,אחלה דיון../images/Emo140.gif

האמת שתמיד מדובר באותן תבניות של טיפוסים בכול סדרה/ספר יש את הקריטריונים הדומים לאופי של הדמויות...במציאות כמובן יש יותר משישה סוגי טיפוסים(בממוצע). עכשיו לעניין עצמו... איך אני אגדיר את עצמי לפי הטיפוסים האלה כדי שאני אדע איך להתחבר ועם מי? מצד אחד אני אנרגטית ויש לי קטעים שאני בהחלט חסרת טאקט מה שמזכיר את נערי המשקפת אבל מצד שני אני בהחלט זאבה בודדה(מבחירה),כול צעד עובר ניתוח בדרך כלל ובכללי אני נורא מזכירה את ריקה(לא רק אותה) בקו המחשבה. אני אוהבת את נערי המשקפת כי הם נשמות טובות ותמימות,הם אומנם לא תמיד חושבים עד הסוף ויורדים לפרטים הקטנים אבל אין בהם טיפה של רוע לב,הם לדעתי פועלים כול כך מהר שהם שוכחים אפילו את עצמם,הם הראשונים לפעול,הראשונים לנסות,הראשונים לטעות וגם הראשונים להתנצל ולהודות שהם מפגרים לפעמים(לא לפני שהם יתווכחו על זה...),הם נורא רגשיים ופועלים מהלב,הם קולטים דברים מהר ואין להם הרבה התלבטויות ופלסף,זה לא תמיד טוב אבל עובדה שהם משרים סביבם אווירה טובה,חמה וחברותית עם הרבה רצון ויוזמה,ילדים קטנים וחמודים... מנגד נמצאים הזאבים הבודדים,הם לא שונים מנערי המשקפת יותר מידיי מלבד זה שהם פשוט שולטים בעצמם ומחזיקים את עצמם קצר,יש להם צורך עצום לא לטעות ולהיות תמיד בעלי הידע=כוח=שליטה...הם פועלים לבד כי הרבה פעמים הם חייבים את זה לעצמם(עד שהם זים אחרים יכולים להשתגע),סגורים,עצורים,לא תמימים(בגלל שהם רואים את הפרטים הקטנים)... בכלל אני בוחנת את הדברים בצורה של מזלות-מזלות האש הם נערי המשקפת והזאבים הבודדים נוטים לכיוון מזלות עקרב וגדי(בעיקר,לא רק אבל לרוב...)... אני חושבת שיש משיכה אדירה כי מדובר בהפכים גם כלפי חוץ וגם כלפי פנים,אני יכולה להעיד על עצמי שאני נורא אוהבת אנשים במציאות כמו נערי המשקפת,הם מדהימים אותי כול פעם מחדש בהתלהבות והאופטימיות שלהם,הפתיחות,הקבלה המהירה של אנשים אליהם,העובדה שאין להם כביכול מה להסתיר(תמיד יש שלדים בארון,קרנפים בשידה וכו..
),תמיד מצחיק איתם אבל מנגד קל לי לדבר עם "זאבים בודדים" כי אני אוהבת שיחות עומק(אם כי לאחרונה מצאת כמה "משקפתיים" שהצלחתי להושיב לשיחות עומק,אומנם הם דיברו בעיקר על עצמם ובקושי יכולתי להוציא מילה אבל היה נחמד...),אני חושבת שנערי המשקפת מציגים את מה שהזאבים הבודדים היו רוצים להיות ולהיפך. כלומר הם לא רק מציגים הפכים בסופו של דבר יוצא שמה שהם מציגים הפוך לפעמים למה שהם באמת,או למה שהיו רוצים להיות... חכו,אני אחזור לזה,הסתבכתי כרגיל...

WoLfN

New member
מילי, חשבתי שאתה יותר חכם מזה...

[נו, מילא, תראו מה קורה כשאני חושב...
] היא מתכוונת לכך שהיא בחרה ללכת לבד ולהתרחק מאנשים, לא כי החברה דחתה אותה [מלודרמטי משהו...XD] או משהו, אלא כי היא בחרה ככה...

Digi Lista

New member
אני יכולה להיות סתם.בלי להיות סופרת

רציתי להוסיף בתקווה שהפעם(גם) אני אבין מה אני רוצה להגיד... אנשים בעלי תכונות של נערי משקפת עלולים לפעמים להטריף אותי ברמה כזאת שאני ממש רוצה להביא להם כאפה רצינית,כמה שהם מצחיקים וכמה שיש להם המון תכונות שאני אוהבת הם לפעמים נוטים להתעצבן מהר מידיי ולהגיב בתוקפנות יתרה ושנייה אחר כך הם לא מבינים למה לא סולחים להם(יש לי הרבה אנשים כדוגמא,כולל אימא שלי). מצד שני בגלל שהם לא אוגרים כעסים ורגשות כמו הזאבים הבודדים אין בהם רוע,הם מתחממים מהר ונרגעים באותה מהירות(ברוב המקרים,אני מדברת בעיקר על מי שאני מכירה שמזכיר בתכונות שלו נערי משקפת,משום מה אני מכירה הרבה,הם בולטים בשטח
) וזה יתרון לא רע בכלל,בעיקר כשאני אחת שבדרך כלל כן אוגרת ואני יודעת שזה לא תמיד טוב... ותשובה עצמה-אני אוהבת להתחבר עם שני הסוגים(מצד אחד ניגודים זה כיף ומגוון את הקשרים ומצד שני חייבים גם נקודות משותפות כבסיס לקשר),זה תלוי בבנאדם עצמו,לגביי הסוג "טומבוי" יש לי הרגשה שגם אני משהו כזה...

למעלה