מה טוב בהם באמת?
בעע... לא מצאתי כותרת טובה. אם למישהו יש - הוא מוזמן לתרום! לא משנה זה הנושא- לכל אחד יש מישהו (ובדרך כלל "סוג") אהוב בסדרה. ואני מדברת על הדיג'יגורלים. יש כאלו שאוהבים את טאי, יש את מאט, מימי וכו'... אני לא אומרת את כל העונות - כי בסך הכל, כולם דומים (זאת הכוונה ב"סוג"). אנחנו אוהבים אותם בגלל דברים מסוימים באופי שלהם (בדרך כלל מסוימים. ולפעמים זה יופי
) - אבל אם תחשבו טוב, הדברים האלו הרבה פעמים נחשבים לדברים רעים. למשל נער המשקפת. חוסר הטאקט שלו הוא אחד הדברים שבגללו הוא דמות מוערכת אצל מעריצים, ומבדרת מהצד. אבל תחשבו על זה בחיים האמיתיים - מישהו באמת יאהב כל כך (אני עדיין יאהב
אני חושבת) מישהו שמתנהג כמו ילד בן 5, עם טאקט של... אין דוגמה, עדיין הייתם מעריכים ואוהבים אותם כמו את טאי, דיוויס וטאקויה (טאקאטו לא נחשב. נגיד קאזו
)? או הזאב הבודד - כמה שהציניות מוערכת (אצלי), לא סתם הם נקראים זאבים בודדים, לא מתקרבים אליהם בגלל ההתנהגות והגישה. אנחנו מבינים אותם פחות או יותר, כי אנחנו גם רואים את הצד השני, שלו - בסדרה, אבל אם מסתכלים על זה בחיים האמיתיים, לא ממש נעים להיות עם נער ציני כל כך. עדיין הייתם "מתקרבים" אליו וחושבים אותו דבר כמו שאתם חושבים על מאט, קוג'י וכו'? (אני מאוד רוצה להיות צינית. אבל אני לא מצליחה ממש, רק כשאני עצבנית...
- סתם שיתוף). אז מה אני מנסה להגיד כאן? אממ... עדיין לא החלטתי. סתם מחשבה שעלתה לי לראש כשעזרתי לאימא (זה תמיד נותן לי זמן לחשוב על דיונים לפורום
). סתם - האם אנחנו אוהבים את הדמויות רק בגלל איך שאנחנו רואים אותם מהצד, או שאנחנו אוהבים אותם באמת? אממ... אני חושבת שהבנתם את הרעיון. אשמח לשיתוף פעולה! מי שהבין...
בעע... לא מצאתי כותרת טובה. אם למישהו יש - הוא מוזמן לתרום! לא משנה זה הנושא- לכל אחד יש מישהו (ובדרך כלל "סוג") אהוב בסדרה. ואני מדברת על הדיג'יגורלים. יש כאלו שאוהבים את טאי, יש את מאט, מימי וכו'... אני לא אומרת את כל העונות - כי בסך הכל, כולם דומים (זאת הכוונה ב"סוג"). אנחנו אוהבים אותם בגלל דברים מסוימים באופי שלהם (בדרך כלל מסוימים. ולפעמים זה יופי