מה חשבתי לעצמי

מה חשבתי לעצמי

ההריון בקפריסין שמתקדם יפה - V
רופא חדש בקופה ללא תשלום - V
עוברים קיימים - V
גוף נקי מאז מאי - V
מוטביבציה - V
מעקב טבעי- V
הפשרה יפה של 4 - V
שניים אלי ביום 3 ושניים לגידול 1 בלסטו להחזיר אלי ושני להקפאה - הייתי בהלם שהצליח בכלל - V
שבועיים יחסית מהירים של המתנה - V
בטא - 2
חשתבי שאם אני באה בפאזה אחרת של אמא מיועדת עם כל היתרונות של שחררתי /התקדמתי /כל שיט אחר ששמעתי יהיה אזיה שינוי בתסריט שלי .
הכל שטויות .
אני כלום ושום דבר לעומת כל בת חווה אחרת. מרגישה כמו אבקת אישה לא הרבה מעבר לזה .
אני יודעת שאין לי תכלס זכות לקטר /כוס מלאה וכו
אבל זה לא מזיז לי בשיט
ההריון הקיים אולי בגלל שמרוחק מפה לא הוריד לי באחוז את הרצון העז לעשות את כל התהליך הזה בגוף שלי.
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ - לא כיף היום.

haych

New member
אוף, צילוש

אני כל כך מבינה אותך, כשמגיעים בפאזה אחרת, מלאים באנרגיות חדשות-הכאפה גדולה יותר.
גם אני הלכתי לסבב הזה בשיא המוטיבציה-נקיה מאז מרץ, אחרי הפסקה של חצי שנה מטיפולים, אחרי חופשות בחו"ל, עם סבב שהניב יבול יפה ובלסטו' פעם ראשונה. הייתי כל כך אופטימית! וכמה שזה כאב...

מה שחשוב זה שאת אוטוטו אמא. אמנם את לא נושאת אותו ברחמך ולא מרגישה אותו כל יום, אבל כך או כך-הבן (בן?) שלך עוד מאט יהיה חבוק בזרעותיך ובזרועות חצי.
השלילי הזה הוא עוד מכשול בדרך להריון המיוחל, אבל זה עוד יקרה, זה רק עניין של זמן.

אוףףף

את אוטוטו אמא, זה כבר כמעט קורה... חיבוק ענק
ובבטן שלך גם יגיע.
&nbsp
חיבוק ענק
&nbsp

מאיה 2109

New member
צילוש שולחת
ענק

כל כך מבינה את זה, כל כך קשה לקבל שלילי.
אבל את כן צריכה להסתכל על חצי הכוס המלאה.
עוד מעט את תהיה אמא, את זה אף אחד לא ייקח ממך.
אז שיהיה בקפריסין הריון קל, עגול ותחזירי עם ידיים מלאות.

prule

New member
כמה כוח יש בנו

נפשי פיזי רוחני ..
בחוץ ובפנים
העוצמה היא אצלך, ליפול כדי לום ולהמשיך להילחם...
בהצלחה!!!

mevugeret1975

New member
מאכזב נורא

כל כך מוכר. אף פעם לא מוכנים לכישלונות האלו, למרות שנראה שכן, אבל לא. כאילו הכל לצדך ואת עדיין מרגילה את אצמך למחשבה ״בטח גם הפעם לא״, אבל התקווה קיימת ופורחת לה בתוכך. ומתפוצצת לך בפרצוף כל פעם מחדש.
למרות שלא מזיז לך עכשיו-עוד מעט תהיה אמא, ואת הרי תמשיכי לנסות. וכל עוד את ממשיכה-יש תקווה. ואולי זה יקרה בסוף, וגם אם לא-את תהיה אמא, לא משנה באיזה דרך . כן, לך משנה, אבל לצערינו יש דברים שלא ביכולתינו לשנות, אז משיגים אותם בדרכים אחרות. או שלא משיגים וממשיכים עם מה שיש, רק צריך להבין שמה שיש-זה גם הרבה.

שחר רו1

New member
חשבת לעצמך שיש לך סיכוי טוב להצליח

ובאמת הכל עבד לטובתך. זכותנו לרצות, לקוות ולנסות להצליח (גם אם יש לך ילד שמתפתח בגוף של אשה אחרת, גם אם יש לנו ילדים משלנו, גם אם אנחנו כבר לא בגיל הפורה). התחושה הזאת שהגוף שלנו לא מציית לנו, דווקא כשאנחנו רוצות כ"כ וכשעל פניו הוא לא צריך להתאמץ כ"כ, בתכלס מכניסים לו כבר עובר, כל מה שהוא צריך זה לאפשר לו להתפתח. התסכול כשזה לא מצליח אחרי כ"כ הרבה זריקות, בדיקות וכל השיט הזה, אין שני לו.
שולחת לך חיבוק.

צילוש יקרה שלנו כל וי קטן הוא כ"כ גדול ועוד מעט את

בס"ד
וחצי היקרה תזכו בע"ה למתוק/ית שי/תקרא לכן אמא ...
וזה הפיצוי הכי גדול למרות שהכאב האישי לא מרפה
והכי ברור שתמשיכו והכי מגיע לכם להצליח
אתן פייטריות זה בטוח !

PAND76

New member
מחבקת, מחבקת, מחבקת

הכי מותר לך לקטר. הרווחת את זה. ואת צודקת בכל מה שאמרת וטוב שפרקת. הלוואי שבעתיד, תימצא הדרך שזה יקרה גם בגוף שלך.

רק עם דבר אחד, לא מסכימה ולא אסכים (למרות שיכולה להבין התחושה). את לא אבקת אישה. את הכי אישה שיש, עם כל מה שעברת והסכמת לעבור עד כה. אין יותר אימא ממך. גם לא מי שנקלטה וילדה בקלות כמו לשחרר נפיחה. ואני רוצה לקוות שכשיגיע/תגיע הבייבי, הבעסא מהתהליך שלא קורה אצלך, תתגמד עד שתעלם לעומת החווייה האלוהית של לערסל בידיים, להאכיל, ללטף, לשחק, לפנק, לנשק וכל מה שכרוך.

אני יודעת שהתגובה שלי מלאת קלישאות. אני מקווה שזה לא יבעס אותך עוד יותר. כי את באמת באמת אימא, במלוא מובן המילה.

a morph

New member
עוד חיבוק

זה כל כך קשה, ההרגשה הזאת שמה שבא באופן טבעי לאחרות פשוט לא קורה לך, עד כדי כך שכבר לא מצליחים לדמיין איך זה להיות בהריון... אוףףףף.

חיבוק

באמת כל-כך קשה. יש לך כל זכות שבעולם להרגיש כל דבר שעולה. זה תהליך כל-כך קשה, וגם אם יש לנו דברים להודות עליהם (וחשוב להודות עליהם) מותר גם לבכות את מה שקשה. מה שאני אומרת לעצמי בנקודות האלה זה שאחר-כך, כשזה יצליח, זה ימחק במידה מסוימת את מה שחווים בדרך. כשיהיו לך הילדון/נת הקטנים בידיים, מה שעברת בדרך יצבע בצבעים חיוביים כי רק בזכות הדרך הספציפית שעברת יהיה לך הילד שיהיה לך, ולא תרצי להחליף אותו באף אחד אחר.

ברור!

לא התכוונתי להחליף, נראה לי שתרגמתי מאנגלית :)
רק התכוונתי שאני מוצאת משהו מנחם בזה שבסוף נשמח על כל הקשיים שעברנו בדרך כי רק בזכותם נזכה לבדיוק הילד הזה

יום חדש

נוסעות מחר לבקר את ליידי פונדקאית במרפאה.
בחיי שהקליניקה שם לא רואה ממטר את כל המלוניות שיש פה.
יפה נעים ואסתטי מאוד.
ממש מרחיבים את דעת הבאים

מתרגשת כאילו לא הייתי שמה לפני חודש
ולפני חודשיים
ושלושה...
להתראות שבוע 24 שלום ל25
בהריון פונדקאית זה בערך הדבר היחיד שאפשר לעקוב אחריו....
&nbsp
תודה שאתן פה

מפעם

New member
וגם

סליחה על החיטוט בפצעים אבל את חלוצת הפורום בתחום ה-era
אז האם ניסיתם להחזיר בהתאם להיסט שנקבע לך בבדיקה?
בלסטוציסט זה בכלל לא מובן מאליו! אולי פשוט היה גדול עליך עכשיו שלישיה בזמן שאת מתרגלת לבכור:) מאחלת לך להקלט עם המוקפאון.
טיסה נעימה ושימשיך מלא ותקין בקפריסין..

ERA

למרות שההחזרה היתה על בסיס הביוץ הטבעי ואת הארה עשיתי על בסיס מחזור הורמונלי הרופא ניסה ועשינו את ההחזרה ביום 4 וביום 6 במקום 3 ו- 5
עזר כמו כוסות רוח למת. אולי בקפריסין שם הרופא עושה רק החזרות הורמונליות זה יעזור הארה
הגילוי היחידי הוא שעם ובלי הורמונים ריריתוש הגיע לאותו גודל היינו 6 מ"מ
אני שנים טוענת שהחזרה עם הורמונים לא עושה כלום בקטע של שיפור.
בנתיים אין סימנים למחזור חדש
הדופסטון הזה זה כנראה קשוח.

מפעם

New member
רירית זו באמת תעלומה

אני לא מכירה אותה באופן אישי אבל אני מניחה שכבר כיסית את התחום מכל זוית אפשרית.. עם כל הצער זה גילוי חשוב.. מקווה שיהיה לך מה לעשות איתו ולקדם את הרחבת הרירית וקליטת ההריון המיוחל..

למעלה