מה חשבה לעצמה אליס?

פרצלה

New member
מה חשבה לעצמה אליס?

היא רואה את מרלנה מחוץ לחלון ובמקום להתקשר למשטרה היא חושבת לעצמה,טוב נו...הופ עוד לא חזרה אלי אז אני אשב לי כאן בשקט בחושך וארצח?

רונה07

New member
../images/Emo122.gifחוץ מזה היא אישה מבוגרת

איפה היא כבר יכולה להתחבא בארון שליד הכייור?!

abcd80

New member
היא יכלה לנסות להתקשר שוב להופ

למה היא בכלל התקשרה לתחנת המשטרה? יכלה להתקשר לסלולרי שלה.. נו טוב עשו את זה ככה כדי שהיא תירצח בקלות.

אולי היא סנילית

זה לא אומר שהיא זוכרת מספרי פלאפון חופשי על ימין ועל שמאל אל תשכחי שיש לה הרבה משפחה על הראש לזכור.

פרצלה

New member
חחחחחחחחחחחח היא אישה מבוגרת

אז היא לא צריכה להתקשר למשטרה יותר מפעם אחת?

היא אמורה כן

רק אולי היא נלחצה מידי ממרלנה וחשבה שאפשר לדבר איתה לפני גורלה המר. ,ואיכשהו לנסות למנוע ממנה להרוג עוד

פרצלה

New member
כאילו......את רצינית?

מה זה משנה מתי היא אמרה מה לעצם העובדה שבמקום להתקשר למשטרה ברגע שראתה את מרלנה היא פשוט ישבה וחיכתה למוות?

abcd80

New member
הסתומה היא לא הופ

אלא השוטר המטומטם שהשאיר פתק על השולחן ומה הוא בכלל חשב שהופ תראה את זה לבד?הוא לא העביר לה אפילו.

כן זה נכון

אבל אני חושבת שאליס היתה צריכה להגיד על מרלנה אפילו לסתם שוטר ולוא דווקא ספציפית להופ בריידי בעלת כוחות העל.

0Magical Fairy0

New member
שתצרח או משהו!

שתהיה קצת בפאניקה,עומדים לרצוח אותך! או שתכתוב מכתב שמרלנה היא הרוצחת ותחביא את זה במקום שימצאו,אנערף.חוצמזה היא באמת יכלה לעשות כמה טלפונים טובים

אליס

אליס בדר"כ רגועה תמיד. אני לא חושבת שהיא עיכלה בכלל שמרלנה אשכרה תירצח אותה. אני לא יודעת...במקומה אני גם הייתי מנסה לדבר קודם עם מרלנה. לראות מה נסגר איתה!!!

פרצלה

New member
בטח שהיא לא עיכלה

היא עוד היתה עסוקה בלעכל את עשורת הסופגניות שהיא טיגנה כמו בכל יום טיפוסי בביתה הקט,איך תעכל משהו אחר?

abcd80

New member
../images/Emo58.gif הדונאטס../images/Emo137.gif

חנוכה בפתח ונראה את מרלנה נעזרת בדונאטס של אליס בפרקים הקרובים

היא לפחות התאמצה לשים שמיכות

חשבה כנראה שמרלנה תברח כמו בקטע עם שון זה עדיף עלרובם שבאו עד למרלנה ליד והיא לא ציפתה שיהיה למרלנה מפתח רזרווי חוץמזה שהיא לא תמות גם בפרק הבא

למעלה