מה חסר ???

kessem

New member
בוקר טוב חן.....שמחה שהיד מתפקדת

עכשיו תכתבי יותר?

חן (*_*)

New member
בוקר אור קסם ../images/Emo24.gif

כבר כתבתי, לא??????..

kessem

New member
סתתתתתתתםםםםםםם.....לפני שהיד

היתה "מתוקנת"........ויתרנו לך על כמויות הכתיבה..... על איכויות אין לנו ספק...

חן (*_*)

New member
לא לשבור לך את המילה- אספר בדיחה../images/Emo6.gif

איש אחד נכנס למספרה ושואל את הספר: "בעוד כמה זמן תוכל לספר אותי"? הספר מסתכל סביב, רואה שיש הרבה לקוחות ועונה: "עוד שעתיים". "טוב", אומר האיש, ויוצא. למחרת הוא נכנס למספרה, ושוב שואל את הספר: "בעוד כמה זמן תוכל לספר אותי"? הספר בודק את השטח ועונה: "עוד שעה וחצי". תודה, אומר האיש, ויוצא. למחרת, שוב: "מתי תספר אותי"? - "עוד שלוש שעות". "תודה ושלום". בשלב הזה הספר אומר לחבר שלו, שנמצא במספרה: "נורא מוזר האיש הזה. כל יום הוא בא, מברר מתי אוכל לספר אותו, אבל בסוף אף פעם הוא לא מסתפר. מעניין מה הסיפור שלו. מוכן לעשות לי טובה, לעקוב אחריו ולברר"? "אין בעיה", אומר החבר, ויוצא לדרך. כעבור לא הרבה זמן הוא חוזר מתפקע מצחוק. "אז מה הסיפור שלו"? שואל הספר, "לאן הוא הולך"? "לבית שלך"... עונה החבר.

kessem

New member
../images/Emo24.gifשובב.......ויצירתי

בלונדינית הגיעה לראיון עבודה. "אנחנו מחפשים מישהי עם יוזמה" התחיל להגיד המראיין, אך הבלונדינית קטעה אותו ואמרה :"היום בערב, אצלי או אצלך?"

חן (*_*)

New member
טוב, אז אם כבר בלונדיניות........./images/Emo3.gif

הבלונדינית ועורך הדין בלונדינית ועורך דין יושבים זה בצד זו בטיסה מת"א לניו יורק. עורך הדין שואל את הבלונדינית אם היא רוצה לשחק משחק מהנה. היא,שהיתה עייפה מאוד ורצתה לנמנם מעט,סירבה בנימוס, הסתובבה ועצמה עיניים. עורך הדין מתעקש ואומר שחוקי המשחק הם כאלו: הוא שואל אותה שאלה ואם היא לא יודעת היא משלמת לו 5 ש"ח ולהפך. שוב מסרבת הבלונדית בנימוס וחוזרת לישון. עורך הדין כעת,עצבני מעט,מעיר אותה ואומר: "את יודעת מה,אם את טועה את משלמת לי 5 ש"ח ואם אני טועה אני משלם לך 500 ש"ח. הבלונדית הבינה,כי אם לא תסכים,לישון לא תוכל, היא מסכימה לאתגר,והמשחק מתחיל. מה המרחק בין כדור הארץ לירח?הוא שואל. בלונדינית מכניסה יד לארנק ונותנת לו 5 ש"ח. "טוב עכשיו תורך!" מצווה העו"ד. שאלה הבלונדה:"מה עולה במעלה הגבעה עם 3 רגליים ויורד עם 4?" העו"ד שלא יודע,מוציא את המחשב הנייד שלו ומתחיל לחפש במאגרי מידע שונים,ללא הצלחה. מתחבר למודם הסלולרי שלו ומתחיל לחקור באינטרנט,בקבוצות דיון,באנציקלופדיות ואפילו שולח אמייל לכל חבריו ומכריו,אך ללא הועיל. אחרי שעה הוא מעיר את הבלונדית ונותן לה 500 ש"ח. היא אומרת תודה וחוזרת לישון. עצבני,מעיר אותה ואומר:"נו,מה התשובה???" שולחת הבלונדה יד לארנקה ומשלמת לו 5 ש"ח. מי אמר שבלונדיניות טיפשות?

kessem

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

בלונדינית אחת סובלת מעודף משקל ומגיעה לפגישה אצל דיאטנית. "אני רוצה שתאכלי רגיל יומיים", מורה לה המומחית, "אז תדלגי יום - ותתחילי הכל מהתחלה. תוך שבועיים תורידי לפחות שלשה קילו". כעבור שבועיים הבלונדינית חוזרת, והדיאטנית נדהמת לראות שהיא רזתה בלא פחות מעשרה קילו. "זה פשוט מדהים!", היא אומרת. "פעלת לפי ההוראות שלי?". "כן", מהנהנת הבלונדינית, "למרות שכמעט התפגרתי ביום השלישי". "מרעב?", שואלת הדיאטנית. "לא מהדילוגים" עונה הבלונדינית.

danistar

New member
יפה !! אהבתי ../images/Emo24.gif

רק שלצערי הרבה מאוד "בני אדם" לא שותפים למטרה הזו

למעלה