מה חסר לך ??

מה חסר לך ??

שאלתי את עצמי ולא מצאתי תשובה. יש לי כביכול כל מה שצריך.... אני נשואה באושר אמא לילדה מקסימה יש לי קריירה מצליחה שאני מאוד אוהבת אותה אני משתדלת וגם מצליחה ברוב הזמן לטפח את עצמי ואת הפנימיות שלי אבל מה חסר לי ??? לא יודעת. מרגישה שמשהו חסר לי ולא יודעת להשלים את החתיכה החסרה. ולפעמים זה יוצא באופן לא מלבב במיוחד. אין לי סבלנות, אין לי כח, אין לי אנרגיה, אין לי חשק. בעיקר אין לי חשק. משעמם לי נורא למרות ואף על פי שאני מלאה בעשיה. אז מה חסר לי במשוואה הזו ? לא יודעת !!

אני שואלת וגם עונה

אני חושבת שמה שחסר לי בחיים זה אדרנלין, אקשן, פעולה אז שילבתי היום שמחה בששון גם חזרתי להתעמלות ובכך הכנסתי לעצמי המון המון אנרגיה. ההתעמלות נמשכה כשעה וחצי - כל מיני סגנונות רק אני והDVD והיה מעולה !! אני מרגישה עם זה מצוין וזה עושה לי חשק להמשיך ולהמשיך ולהכניס קצת פעולה לחיים שלי....

אין מצב !

אני קשתית גאה אוהבת ומאוהבת בחורף הבוקר הזה למשל עם כל הגשם הוא עונג צרוף בשבילי :)

ZAHAV2006

New member
לגבי דיכאון חורף

תראי,גם אני טיפוס חורף ואני מאוד אוהבת את הגשם שיורד... אבל בלי קשר יש תסמונת של דיכאון חורף,אז חשבתי שאולי זה היכה בך! זה טבעי בסך הכל ואם זה לא זה ,אז עוד יותר טוב! העיקר האופטימיות,השמחה והחיוך

אף פעם לא יהיה לנו מצב שייחשב

כ"מושלם"- תמיד נחפש אחר משהו, תמיד נרצה ונשאוף למשהו אחר- וזה מה שטוב ויפה בחיים- שתמיד שואפים לעוד מדרגה ועוד מדרגה... אם כל כך משעמם, אין כוח ואת חסרת סבלנות אולי יש מקום להכניס משהו חדש שיביא לך אנרגיות חדשות: ספורט, אולי חוג אומנות כלשהו, אולי ליצור ריטואל חדש שאת תצפי לו כמו יום כיף שבועי או משהו כזה...

אני פשוט צריכה לצאת מהבית

אולי זה המקום שבו אני גרה אולי זו אני וסדר היום העמוס שלי מחד רוצה מאידך לא עושה כלום בנדון לפחות אני מתעמלת בבית... אתמול יצאתי עם ערן שלי להליכה - היה נפלא ! בערב הייתי בהרצאה ביישוב. וגם היה כיף, העיקר לצאת קצת מהבית.

hayapollak

New member
הילה את על הכיפק

משום שאת שואלת - מה חסר אבל כשאת עונה את עונה חיובי - יש לי ולא מונה את כל מה שאין לך. יפה מאדדדד בעיניי. יחד עם זאת אולי במקום השאלה מה חסר כדאי לשאול - מה אני רוצה, וללכת על מטרות.

מה אני רוצה....

זו שאלה יפה וחכמה כי קצת קשה לי לענות עליה בגדול ? אני רוצה אדרנלין ! כעיקרון חיי היומיום שלי יפים וטובים לי - הבית, העבודה, המשפחה.... ברוב הזמן טוב ומאושר לי. חסר לי התבלין, חסר לי הפנים שיעשה לי את השמח מעבר... מטרות זה קצת קשה לי כאן כי לא מדובר בי בלבד אלא גם עם בן הזוג שלי, שרוצה אבל לא תמיד שותף.

hayapollak

New member
אני סבורה שהשאלה מה אני רוצה

זו דוגמא לשאלה שטוב לשאול אותה כאשר מרגישים ש"משהו" חסר ולא ממש יודעים מה. בכל מקרה זו שאלה שאדם צריך לשבת עם עצמו, לכתוב אותה לעצמו ולענות תשובות לעצמו. בשאלה מה אני רוצה לעשות להיות מה אני רוצה להרגיש, מה אני רוצה שיקרה לי, מה אני רוצה להשיג? איזה שינוי אני רוצה? באיזה תחום אני רוצה לשנות? יש המון אפשרויות והמון תשובות כדאי להשאיר את הדף פתוח ומדי פעם לחזור ולענות. ורק כאשר נושא אחד חוזר על עצמו שוב ושוב וכאשר מחליטים ש - זה בדיוק מה שאני רוצה, אפשר להתחיל לחשוב ולכתוב על ה- איך. איך להשיג את מה שאני רוצה או מה עלי לעשות כדי להשיג את מה שאני רוצה. האם זה אפשרי מבחינתי להשיג את מה שאני רוצה כאשר מדובר באנשים אחרים ובסביבה בכלל. לא מדובר רק על כסף,עבודה,מקצוע וכו' זה יכול להיות בכל תחום אחר כולל תחומים של צמיחה אישית ויותר רוחניים. בעיקרון - אני יכולה לומר לך שאם שאלה כמו "מה חסר" או למה אני לא ממש מאושרת/מרוצה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות (הקול הפנימי שלנו) כנראה שהגיע הזמן מבחינתנו לבדוק עם עצמינו לעומק את הנושא משום שראשית זכותנו להרגיש טוב עם עצמנו (להרגיש שאנחנו לא רק מרוצים אלא גם מאושרים ומגשימים את עצמנו) ושנית כנראה שאכן הגיעה העת מבחינתנו להתקדם הלאה. השאלות האלו ימשיכו לצוף ולהטריד אותנו ולא יתנו לנו מנוח עד שלא נתקדם .

כמה מוכר

לי, לצערי, זה תמיד גרם לחפש צרות (ולמצוא אותן). עכשיו אני רק מחכה ללהרגיש ככה שוב.

אוי כמה שאני מזדהה נועה

לחפש צרות... היתה לי תקופה כזו שחיפשתי את האדרנלין ומצאתי צרות. אני רוצה להרגיש ככה שוב, רק בלי הצרות

למעלה