מה חסר בבאר-שבע?

sunshan

New member
מה חסר בבאר-שבע?

שלום לכולם! שמי שי ואני תושבת העיר באר שבע. לאחרונה נפגשתי עם קבוצה של יזמים הרוצים להשקיע בעיר מכספם וזמנם ומחפשים רעיונות לשיפור העיר ורווחת התושבים. חשבתי להתייעץ איתכם, תושבי העיר, מה לדעתכם צריך בעיר? אילו עסקים חדשים נדרשים בעיר לדעתכם? מה תרצו לראות שנפתח? אשמח לחוות דעתכם ואולי יצא משהו מההצעות שלכם. תודה מראש שי

Reznik

New member
שיקנו את הפועל באר שבע מאלי זינו

וישקיעו בקבוצה

Reznik

New member
ואיזו קבוצה אתה אוהד?

הא שכחתי, אחיך לא אמר לך היום את מי לאהוד:p

Raz male

New member
לידעתך יש לי דעות משלי

רק שאני לא זוכר בארסה או צ'לסי?

B i g B

New member
משהו כללי...

איזושהי אטרקציה שתמשוך תיירות, משהו רציני. העיר הזאת תזנק פלאים.

Mike A

New member
שמע

לפחות אני עושה משהו בנידון יש לי בגינה כבר איזה 15 שתילים של עצים שגידלתי מזרעים שאספתי ברחוב
הבוגר מבינהם כבר עץ בגובה איזה 2.5 מטר נראה לי

MishaB7

New member
אפשר לחשוב על כמה דברים

1. אולם גדול להחלקה על קרח ( היה פעם ונסגר - חבל ) 2. עוד דיסקוטקים ברמה , שלא יהיה רק דיסקוטק אחד שהוא מונופול ומלא בטיפוסים מסוג מאוד מסויים 3. כמה שיותר מקומות שפתוחים בסוף השבוע, זה הזמן היחיד של אלה שעובדים כל השבוע לנוח 4. הרבה מקומות עבודה לסוגים שונים של אוכלוסיות, גם לאלה שמסיימים פה את הלימודים האקדמיים וגם לאלה שלא, כמה מפעלי הייטק לא יזיקו אפשר לחשוב על עוד כמה דברים...

ייני

New member
פארק מים

אפשר לפתח אגם בנחל באר שבע ומסביבו טיילת עם מדשאות .כי אפשר להביא את הים לעיר .

Reznik

New member
עכשיו קצת ברצינות

אולי לארגן איזו פארק אטרקציות באזור. לונה פארק או פארק כמו דיסנילנד פה, יכול רק לעזור, לתת עבודה למקומיים. ולמשוך תיירים לעיר.

CKYbeer7

New member
סקייטפארק

בכל חור בארץ יש. נמאס להחליק ברחוב כל הזמן, צריך מקום מסודר - אפילו שיעלה כסף אבל זה יהיה טוב לכולם.

Harleydude

New member
מוזיקה

מרכז הצעירים זו יוזמה מבורכת אבל צריך יותר לפתח ת'תרבות פה. יותר במה, יותר מודעות...

madmike

New member
מקומות תעסוקה הכי חשוב

בב"ש אין עבודה אם אין לך פרוטקציות בגלל זה כל החבר'ה הצעירים עוזבים למרכז אחרי שמסיימים ללמוד.

twigy

New member
לכל מי שלא הבין פה

זאת לא יוזמה התנדבותית שרוצה לפתח את באר שבע במקום העיריה אלא זו בקשה להצעות שיכולות להיות כלכליות ולהניב מקסימום רווח ליזמים. אני אישית הייתי הולך על בר זולה-נרגילה שיהיה פתוח גם בימי שישי, הפאבים שיש באיזור כמו הפאב של איזי בעומר והמנצילה (היחסית חדש) שבאיזור ג' הם שניהם פאבים מצליחים מאוד שמלאים באנשים במהלך השבוע, אבל סגורים בימי שישי. פאב מתחרה שיתן את אותה אטרקציה ויהיה פתוח בימי שישי יצליח מאוד. הוא יצליח עוד יותר אם ידע לגוון את הפעילויות שלו - כמו ערבי שירה בציבור, ערבי במה פתוחה, או ישלב אמנים (כחלק מהערב ולא ככרטיס כניסה בשלום). בהצלחה.

למעלה