מה חי עליכם?

מירטל

New member
מה חי עליכם?

ראיתי לפני כמה זמן בחדשות על "המצאה" חדשה של גלולה שתתן לנו מידע על דברים שקורים בתוך גופינו, וזה הזכיר לי משהו אחר, הזוי לחלוטין ולא ממש קשור - לאחת מהאהובות של אלריק במלינבונה היה שד שכבול לעגיל שסיפר לה סיפורים לפני השינה - אז הנה פתיל שמתאים יותר למד"ב מאשר לפנטזיה : מה "חי" בתוך או על הדמות שלכם?

Soul Cake Duck

New member
המממ...

הדמויות שלי עד כה היו די נקיות מדברים שחיים בתוכם או עליהם. הייתה לי אחת עם חץ מדבר (ונודניק במיוחד), אבל פחות או יותר זהו. כל מיני טפילים משונים וכדומה לא כל כך נכנסו למקומות של כבוד במערכות בהן שיחקתי/הרצתי. אבל למען האמת, אני בדיוק בודק את האפשרות המחקרית של משהו מהסוג שתיארת, ולא ראיתי את קטע החדשות שדיברת עליו... אם יש למישהו עוד מידע הוא מוזמן לעדכן אותי.

רמשטיין

New member
הדמות שלי היא ערפד "|

ככה שלא רלוונטי לגביי אבל במשך חצי קמפיין נדבקה אליי פייה בלתי נראית ממש מציקה שכולה מיסצ'יפ וראשה נבוב ומלא אויר, אבל באופן בלתי מוסבר גרמה לי לגלגולי קוביות מוצלחים. שבילתה סשן אחד בבלנדר,
(זה היה כיף) :)

Serpent Axis

New member
לאו דווקא

תמיד משהו חי עלול להידבק אליך... אחת הדמויות שלי למשל נהגה פעם ללבוש בגדים שהיא הכינה מ*צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר* אני אומר לך, השימושים שמצאתי לכל מני *צונזר**צונזר**צונזר* זה היה כיף...

רמשטיין

New member
זו מערכת של וויט וולף

חברת וויט וולף יצרה את WoD(עולם האפלה) ובתוכו שבעה מערכות שונות וומפייר- ימה"ב,המסקרייד ועכשיו הפוסט אפוקליפטי ששכחתי את שמו רייף- שבו השחקנים הם רוחות רפאים וורוולף-זאבי אדם אוהבי טבע ציינגלינג- פיות המתחבאות תחת מעטה אנושי האנטר-בני אדם בעלי כוחות ו"אמונה אמיתית" שצדים את כל אלה ואני לא זוכר את השניים האחרונים למרות שיש גם שמיני שנקרא "מורפיאוס"- חברה עסקית שהשחקנים הם בני אדם שונים על סף מוות או חסרי קשרי חיים שעובדים בה ובאמצעות מתקן מיוחד נשמתם יכולה לצעוד במישור האסטרלי ולכל שחקן כוחות נפשיים מיוחדים לו בלי קשר לזה המנחה שלנו, כיאה למערכה המתרחשת באנגליה, הכניס למשחק פיות שייקספיריות, the lords & ladies, יצורי עם מערכת כבוד עצמי מנופחת,האוהבות תעלולים ופוחדות מברזל טהור ולא מחושל. כך שלא כזה יוצא דופן ")

JuffoWup

New member
אתה מדבר על Mummy?

חוצמזה- להאנטר אין אמונה אמיתית, לפחות לא לרובם. הכוחות שלהם הם משהו ~שונה לגמרי~...

Super Monkey

New member
מה שנדבק לי על הדמות (בערך)

פעם היתה לי דמות של ננס-אשליין מטורף שהיתה לה עז מחמד (ששימשה בתור חיית רכיבה). התברר בעצם שזה קוסם מרושע רב עוצמה שנתקע בצורה הזו (סיפור ארוך), אבל זה עדיין לא מנע ממנו לנסות להשתלט על העולם. מה שהיה מצחיק זה שרק אני הייתי מבין אותו וכולם חשבו שאיבדתי את השפיות כי אני מדבר אל העז. ...פעם היו זמנים!

Nihau

New member
לניהאו יש סימביונט אנרגתי מנטלי

זה היה חסוי במשך כל זמן המשחק אבל נראה לי שכעת כבר אפשר לספר...

Sabre Runner

New member
לדורוס יש מפלצת בראשיתית בתוכו.

שרק מחכה לצאת החוצה. אתם יודעים, הדבר הזה שאם משחררים אז יחריב את העולם כפי שאנחנו מכירים אותו? לא משהו רציני כל כך. חוץ מזה למלדירים יש איזה מתקן ביו-מכני שהם משתמשים בו למטרות מסויימות. חוץ מזה?.... אה כן, ללהב יש... ובכן, ללהב יש... עזבו. לא שווה לגלות עכשיו.

פיוריניטי

זה דווקא לא ממש מד"ב ולא ממש חי. מדובר על אחד מאבותיו של סרניטי (האלף הברברי הדביל-אך-מתוק שלי), "אלף אציל" בשם פיורין, שרוחו (או פרגמנט מרוחו) נתקעה בתוך הראש של סרניטי. באיזשהו שלב, הבחור גם דחק את סרניטי החוצה מהגוף שלו, אבל זה סיפור אחר לגמרי... פיורין היה סוג של "דיבוק", למרות שהוא ראה את סרניטי ככזה בהתחלה. סרניטי אפילו לא שם לב שפיורין היה משתלט לו על הגוף מדי פעם. הוא פשוט מצא את עצמו במצבים לא רגילים והמשיך משם כאילו הכל כרגיל. היה משעשע. לי, לפחות. נראה לי ששאר החבורה נהנתה פחות... סליחה.

למעלה