מה חושבים ??

שמעון35ר

New member
מה חושבים ??

אני גרוש בן 30 יש לי בעבודה אישה בת 38 ממש רוצה אותי אבל הבעיה הי אישה נשואה מה אני צריך לעשות לגבי זה יש לי לגבה משיה מנית ומאוד רוצה אבל קצת חושש מה אתם חושבים תודה

כן בטח..לך על זה..למה לא

להרוס לה משפחה בגלל ריגושים למה לא להביא אותה למצב שאולי היא תשבור משפחה.. ולך? לך יצא זיון חופשי חינם בלי התחייבות רק המצפון שלך בינך לבין עצמך, אם יש לך..אולי יציק לך. ולמה לא תכיר אשה גרושה פנויה רגשית ותלך על כיוון של מחוייבות ליחסים? אתה מפחד? בעצם..אתה אחד מאלו שנותנים שם רע לגברים גרושים ופנויים.

שמעון35ר

New member
זה ליצחוק

יש בחורות מאוד קשות שמה שהם רוצות הם חיבות לקבל זה בגנים שלהם

judyr

New member
רק בחורות../images/Emo35.gif

זה חדש

שמעון35ר

New member
זה חדש

מאוד חדש בשבלי בנוגע לאישה הזות הי ממש מחבבת אותי ולא יודע מה לעשות

אל תתעסק עם טיפוסים בוגדניים.

גם אם היא תתגרש מחר, אם אין לה בעיה לבגוד בבן זוגה הנוכחי, אין לה בעיה לשקר גם לך. לך תדע על איזה מחלות מין היא לא מספרת לך. אולי היא תגנוב לך זרע.... אל תסתבך.

זהירות מונעת

לא יודעת מה מהות יחסי העבודה ביניכם (מקבילה? מחלקה אחרת?). בעיקרון - להזהר מיחסים אישיים עם חברה לעבודה נשואה. בשבילך זה יכול להיות לא רק תענוג של 30 שניות אלא בעיות לאחר מעשה. אילו הייתי בנעליך - הייתי אומרת לה תודה על המחמאה ולא נותנת לנושא לעלות יותר. פשוט - לא לדון בזה יותר. אם היא לא מכבדת את העמדה שלך עכשיו, תאר לך מה יקרה אם תעשו את זה והיא תרצה עוד...אתה רווק - יש לך מה להפסיד. זו דעתי הצנועה.

שמעון35ר

New member
מישנה זהירות

זה מאוד מרגש לדעת אישה נשואה שמאוד רוצה אותך אני מאוד נזהר לא לעשות טעות אני גרוש לא רוק

למעלה