מה חדש?

sok777

New member
מה חדש?

אז מה חדש אצל אואזיס? אז ככה:
דה קילרס מבקשים עזרה מנואל-דה קילרס [להקה שאני מאוד אוהב אגב.. מומלץ] ביקשו עזרה מנואל בגלל הפחד מהקלטת הדיסק השני.. הם ביקשו ממנו עצות להקלטה ועזרה. בהצלחה [הדיסק אמור לצאת באוקטובר, הם לא אמורים לסיים כבר להקליט?]
Acquiesce יוקלט מחדש? עפ"י עיתון הסאן, סקופ חדש על אואזיס יצא. השיר Acquiesce כנראה יוקלט מחדש בשביל האלבום החדש, אלבום האוסף. אף על-פי שהלהקה לא שמחה להוציא את האלבום האוסף, הם כן הסכימו להקליט את השיר מחדש. אואזיס טסים בשבוע הבא ליפן לצלם וידאו וחוזרים ימים אחדים אחרי בשביל לסיים אותו בלונדון.
The Coral - להקת The Coral התחילו להקליט באולפן הסטודיו של נואל בבקינגהאמשיר.
Owen Morris ו-Marcus Russel שרו בליב פוראבר- לפי אואן מוריס, מפיק ומנג'ר הלהקה, נואל וליאם לא יכלו לשיר את השורה המפורסת בסוף ליב פוראבר ['You and I are gonna live forever'] ולכן הוא ומרקוס ראסל [מנהל הלהקה] שרו את זה. מוזר. בדיוק היום ראיתי את דנפטלי מייבי הDVD ויש שם הופעה מבערך מרץ 94, 5 חודשים לפני יציאת דפ מאייבי וליאם שר את השורה הזאת בהופעה
.
מעריצים מוזמנים לקליפ החדש של אואזיס- אואזיס מזמינים מעריצים להשתתף בקליפ החדש שלהם. בשביל להשתתף בקליפ צריך [להגיע למנצ'סטר] לשלוח פרטים ויצרו איתך קשר במידה וזה יהיה אפשרי. הצילומים יערכו ב12.9 בערב וימשכו כ4 שעות. הקליפ אגב הוא לסינגל החדש, Stop The Clocks.
מגניב
סער

imri2

New member
תודה על החדשות.

הקלטה מחודשות של Acquiesce תתקשה מאוד להיות טובה מהמקור. בטח זה גימיק. אני חושב שב"ליב פוראבר" ליאם ונואל שרים. מה שכן, ב"סופרסוניק" את קולות הרקע לא עושה נואל, אלא מישהו אחר (זה מצויין בחוברת שמצורפת לאלבום). מקווה שהסינגל החדש יהיה טוב ועם קליפ מרענן.

לנון2

New member
סטופ דה קלוק

כולם מדברים על השיר הזה... הציפיות בשמיים.... לדעתי יצירה משולמת כשיר המסטר פלן הם כבר לא יכולים ליצור... אך עדיין אני מקווה שהשיר טוב כמו שמדברים עליו.....

imri2

New member
לא כדאי להגזים,כדי לא להתאכזב אח"כ.

בוא נחכה (או נחכה שהאי מיול יוריד ת'שיר)

sok777

New member
לי יש הרגשה מאוד עזה

שהוא יהיה בסטייל המאסטרפלן. לא משהו חזק כמו סופרסוניק אלא פחות קצבי כדוגמת מאסטרפלן.

RoySupernova

New member
הממ..

לא שמת לב שכתבת משהו קצת מצחיק? כתבת בהתחלה על איזה וידאו שמצלמים ביפן ובלונדון ואז על קליפ שמצלמים לסטופ דה קלוקס.. זה אותו אחד! וגם לפי מה שהבנתי עוד לא אישרו שזה סטופ דה קלוקס.. חושבים אפילו שזה קליפ לאקווייז.. (למרות שכבר צולם לו קליפ שהורכב מהופעות חיות לכבוד צאת האלבום The Masterplan ב- 98) קיצר לפי מה שהבנתי עוד לא ידוע בכלל שזה לסטופ דה קלוקס.. אפילו לא אישרו שסטופ דה קלוקס יהיה באלבום למרות שזה אחד הדברים היותר מפגרים שהוא לא יהיה באלבום הקרוי על שמו (אבל שמתם לב שבתחרות של ניחוש רשימת השירים באתר הרשמי השיר הזה לא מופיע? הם רומזים למשהו או שהם סתם מטומטמים?) אגב בוויקיפדיה יש מידע די מעניין על סטופ דה קלוקס.. וגם יש שם כל מיני עיתונאים ששמעו אותם מנגנים את זה בהופעה ומביעים את דעתם לאיזה שירים זה דומה.. הנה הכתובת: http://en.wikipedia.org/wiki/Stop_the_Clocks_%28song%29 בקשר לשורה מליב פוראבר.. ליאם בהחלט ידע פעם לשיר אותה.. הוא שר אותה בכמה הופעות ואני די בטוח שכמה מהן היו אחרי הוצאת האלבום.. אני תמיד התקשיתי להחליט מי זה ששר אותה באלבום.. וזה גילוי מצחיק אם זה אמיתי חח אבל אני יודע שבעיקרון אם הזכרת את ה-DVD של דפנטלי מייבי אז יש שם כל מיני הודעות והקלטות סודיות שאתה יכול לגלות אם אתה לוחץ על דברים מסוימים.. בקיצור באחד מהם אמור להיות הגילוי על מי שר את השורה הזאתי.. עדיין לא בדקתי את זה.. אם אתה רוצה לדעת איך לגלות את ההודעות הסודיות תכנס לעמוד בוויקיפדיה שיש על דפנטלי מייבי.. זה מופיע שם למטה.. הנה הכתובת לזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Definitely_Maybe בקשר לקילרס וקוראל- מגניבב.

sok777

New member
לא פירסמו איזה וידאו זה יהיה

ככה שאי אפשר לקבוע שזה הקליפ. בקשר לזה לדפ מאייבי- כן כבר ראיתי את זה שם. בכל אופן תודה על החשיבה.. ליאם ידע לשיר אותה, הוא שר אותה לפני יציאת האלבום, אבל כנראה הם לא רצו שהוא ישיר או שזה לא התאים.. לא יודע.

למעלה