מה חדש אצלי

יפיופי

New member
מה חדש אצלי

עד שאקבל את התשובות של הסי פיטיטד ונחליט מה הלאה. הפסקנו עם הגלובן ובימים האחרונים אני שוב מתעוררת מעל 200 לא יודעת למה? מצד אחד חשבתי שהגלובן לא עוזר לי ואני לא בטוחה שזה קשור לזה. ועם הלנטוס עליתי כבר ל 25 יח' פעמיים. התחלתי להשתמש עם הפריסטייל והדקירות ממש כואבות לי
קיבלתי מחטים בצבע אפור. ועוד אחד סגול, צהוב, ועוד צבע. את הסגול נסיתי וגם כואב. הורדתי לדרגה 2 ועדיין כואב וממש הדם קולח. מה שכן אני ממש פוחדת לדקור במקום אחר ואני כל הזמן בודקת את 2 המכשירים (יש לי גם אקואטרנד) והלכו לי האצבעות והסבלנות.

יפיופה מתוקה

אמנם קיבלתי את הפריסטייל רק היום אז לא יודעת לעזור לך בנושא - אבל כמו שאמרנו, שלא מאוזנים הדקירות כואבות יותר, וקילוח הדם מסיבי יותר. אז לא לאבד סבלנות המטרה שלך כאן כפולה גם להתאזן וגם שלא יכאב. אם את במילא בודקת בשני מכשירים אז למה לא לבדוק ולנסות להשוות את התוצאות עם מקומות אחרים? בכל מיקרה תחזיקי מעמד
התוצאה משתלמת ושווה את המאמץ והכאב- אנחנו איתך כל הזמן. כמו שאני אומרת לבן שלי רוצה
שלא יכאב?

יפיופי

New member
../images/Emo25.gif

רצתי רצתי ונפלתי ומכה ביד קיבלתי אוי עואבת המכה אמא תני לי נשיקה

|כן מככב גם אצלנו

אבל בד"כ גם שהוא לא מקבל מכה וסתם רוצה נשיקה הוא בא אלי עם יד על הראש ופרצוף מכורכם "אוי מכה..." אני כמובן מתפוצצת מצחוק

לזר

New member
לגבי הדקירות

שלום יפיופי, קצת הסבר ממני. יתכן שזה עוזר: עם הפריסטייל עדיף לדקור את אמת היד. שם יש פחות נימים עצביים ולא תרגישי כאב (אני מקווה). עבור האצבע יש התקןנוסף שאמור להגיע עם המכשיר (מקווה שהקופה מספקת אותו. אני רכשתי את כל הציוד לפני יותר משנתיים בארצות הברית) בסה"כ, ההתקן מחליף את ההתקן השקוף, אבל המבנה שלו מאפשר הלבשה על האצבע. המחטים בצבעים שונים אמורים להיות עוביים שונים. התבונני בהם היטב ונסי להרגיש את עומק החדירה והתוצאה. עשי עם כל צבע 3 נסיונות כאשר הדוקרן מכוון למספרים שונים. לבסוף דאגי להביא לך את המחטים מהיבואן. עזבי את המחטים של הקופה. 200 מחים יש בכל קופסה ואני לא זוכר את המחיר שלהן אפילו. זה לא יקר, אבל שווה הרבה. בהצלחה

ענ2ת

New member
אני לא יודעת למה אבל

יש שטוענים שהדוקרן של הפריסטייל יותר כואב. תנסי אולי להשתמש בדוקרן של האקיוטן.ולבדוק עם הפריסטייל.

DannyZ5

New member
את בטח עושה משהו לא נכון

יש לי פריסטייל ואני בדר"כ בודק אם בכלל שחררתי נצרה כי לא רק שלא כואב אלא שאני כלל לא מרגיש. אני לא בודק באצבע אלא בזרוע. אם את בודקת באצבע, את צריכה להשתמש בראש דוקרן הכחול ולא השקוף ולהתחיל במס' 1, אם את בודקת במקום אחר את צריכה להשתמש בשקוף ולהתחיל עם מס' 3. הערכה מגיעה מורכבת עם הראש השקוף. הראש הכחול (
) המצא בתוך הנרתיק נשיאה. תנסי בזרוע עם השקוף - לא מרגישים בכלל!

יפיופי

New member
כמה טוב להתיעץ פה

אז קודם כל לזר תמיד שאתה מסביר לי אני מבינה טוב
אחרי ההסברים המדויקים אבוי לי אם לא אבין. ואתם צודקים אני עובדת עם השקוף ויש לי אחד כחול בתיק אז כך אעשה. ובזרוע איפה שמזריקים? פשוט לא יודעת למה אין לי אומץ פתאום. תודה מתוקים

לזר

New member
כמה טוב שאת פה וכולנו לומדים

דברנו על דקירה למדידת רמת סוכר ולא הזרקה. הדקירה הטובה היא אמת היד (זרוע=יד, באופן כללי) לגבי ההזרקה, אני מניח שהמקום הטוב ביותר הוא הבטן בצדדים. יום נעים

DannyZ5

New member
לזה קוראים באנגלית:

RTFM כן, אמה. החלק העליון. כפי שמצוייר במדריך למשתמש בעמוד מס' 1 (אחרי התוכן). ורצוי היכן שיש אי של אין שערות כי הן מושכות את טיפת הדם ואז אין לה גבעה וקצת מסובך להספיג את המקלון. בניגוד לאצבע, ששם דוקרים ולוחצים עליה, בזרוע דוקרים ולוחצים את המכשיר לכיוון האמה עד שרואים את הטיפה (לכן זה שקוף). ותאמיני לי, אם לא היית רואה את הטיפה, לא היית יודעת שדקרת, זה כה לא מורגש. הנה, אפילו מצאתי את התמונה באינטרנט (כאן האמה בצבע צהוב), לקראת אמצע הדף, היכן שכתוב לשחרר את האצבעות

gabizi

New member
כמה הערות שאולי יחכימו חלק ....

1) אני משתמש בפרי סטיל כמעט בכול איבר בגוף ( רגלים- שוקיים ירכיים ידיים - כף יד בצדי הכף , זרוע וכן כמו שאמרו גם באמה ) וכמעט ולא מרגישים את זה עם מעט נסיון. ( נכון שיש הבדל בין מדידות ביד לרגל למשל שעלולות להגיע ל 30 הפרש אבל זה לא מטריד אותי ) כדאי לך לנסות כול אבר ומצב כי כך את מגדילה את שטחי הבדיקה ואין מצב שפתאום אזור אחד בגוף הופך להיות "מסננת" 2) מטרת ה"חלק השקוף" כפי שכיניתם אותו פה הוא לראות האם יצא דם או לא וכמה , וזה מאוד חשוב כי כשמשתמשים בפריסטיל חשוב מאוד לא להרים את הדוקרן מהגוף מיד אחר הדקירה אלא לחכות עוד- עד שרואים שיצא מספיק דם ורק אז לנתק מגע מהדוקרן . אם מרימים מיד את הדוקרן לא יוצא מספיק דם .הרבה בדיקות שאתם חושבים שאין מספיק דם אם הייתם ממשיכים להצמיד את המכשיר לגוף היה יוצא עוד. נסו ותהנו 3)מנסיון להגדיר את כמות הדם שמספיקה למכשיר לבצע את הבדיקה הייתי מגדיר זאת כך: לא כולכך חשוב כמות הדם כמו העובדה שהדם יהיה - כדורי - כלומר לא שטוח אלא עמוק , מעין טיפה . מנסיון רע אני יכול לומר לכם שלעיתים כול האצבע או היד שלי מלאה דם ועדיין המכשיר לא עובד וזאת כי הדם שטוח וללא נפח.מצד שני לעיתים טיפה ממש ממש קטנה - אבל יש לה צורה של טיפה מספיק להפעיל את המכשיר. 4) לא הצלחתם - לא נורא יש דקה שלמה לדקור שוב ולהתחיל מחדש עם אותו סטיק. אני מקווה שהעצות יועילו למישהוא\יא...

למעלה