מה חדש אנשים...? זה רק אני או שחם לי..?
א אייבורי New member 11/7/07 #6 זהו שאין חדש תחת השמש יום הולך ויום בא.... (אחד הפרקים האהובים עלי) אני עדיין מתקשה לקרוא את הניק שלך, אין הוגים אותו ומה משמעותו ?
זהו שאין חדש תחת השמש יום הולך ויום בא.... (אחד הפרקים האהובים עלי) אני עדיין מתקשה לקרוא את הניק שלך, אין הוגים אותו ומה משמעותו ?
G G I R L P New member 11/7/07 #9 זה בגלל שהמאסטרים שלהן ישנים, אז בינתיים הן לבושות, מנקות את הבית וכזה.
א אייבורי New member 11/7/07 #10 ידעתי שהיא עבדה עלי אז המאסטר ישן בזמן שהיא מפנקת אותו ומסדר ומנקה את הבית ולא הפוך כמו שקורה אצלנו. הייתה לי הרגשה שיש פה משו חשוד מאד.
ידעתי שהיא עבדה עלי אז המאסטר ישן בזמן שהיא מפנקת אותו ומסדר ומנקה את הבית ולא הפוך כמו שקורה אצלנו. הייתה לי הרגשה שיש פה משו חשוד מאד.
C curryvust New member 11/7/07 #12 הניק שלי הוא..../images/Emo94.gif קוראים את הזה קארי ווסט זה המאכל הלאומי של גרמניה - נקניקיה שמנה עם קארי וחרדל וקטשופ לא כותבים את זה ככה, זה עם שגיאת כתיב, כי הניק היה תפוס דניאלה
הניק שלי הוא..../images/Emo94.gif קוראים את הזה קארי ווסט זה המאכל הלאומי של גרמניה - נקניקיה שמנה עם קארי וחרדל וקטשופ לא כותבים את זה ככה, זה עם שגיאת כתיב, כי הניק היה תפוס דניאלה
א אייבורי New member 11/7/07 #13 תודה, השכלתי נקניקיה שמנה עם חרדל וקטשופ בחיי חסרי טעם הגרמנים הללו. אז איך לקרוא לך קארי \ קארי ווסט \ או דניאלה ? אייב
תודה, השכלתי נקניקיה שמנה עם חרדל וקטשופ בחיי חסרי טעם הגרמנים הללו. אז איך לקרוא לך קארי \ קארי ווסט \ או דניאלה ? אייב