העדר עורמה; חוסר תחכום; נכונות מופרזת להאמין לכל אחד או לכל דבר; נאיביות; חוסר ניסיון או חוסר ידע לגבי הצדדים המסובכים, הרעים או הלא נעימים של החיים; (מורפיקס)
יכולה דווקא להיות תכונה חביבה וחיננית...... תלוי איך מסתכלים עליה.... בכל אופן, תמימות יכולה להיות יושר, הבנה פשוטה, חוסר תיחכום במובן הטוב של העניין (ההיפך ממניפולטיביות)......
המחברות עטופות כבר שבועיים, מחכות להן בתיק החדש. על כל המחברות והחוברות כבר מודבקת מדבקה עם פרטי הילדה. אנחנו כמעט כל יום בודקות את הרשימה שקיבלנו מבי"ס - ומוודאות שדבר לא חסר.......מסדרות את שולחן הכתיבה החדש כל שעה בערך......הבגדים החדשים ליום הראשון כבר תלויים על קולב ומחכים....אלו רק חלק הסיפטומים...... מי יותר מתרגש לדעתך? אני או היא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגבי שורת המחץ.......כנס לכרטיס האישי שלך (יש לך בכלל?) ולמטה יש רובליקה של חותמת אישית.....זה כל העניין.........
אני כולי נודפת ריחות עכשיו...... חזרתי לא מזמן מהסופר פארם בניסיון למצוא בושם חדש לבעלי..... בהתחלה ניסיתי על הידיים של הבנות.....אבל זה רק ארבע ידיים....וזה לא הספיק לי....חחחחחחח אז עברתי לידיים שלי......אני חולה על הריחות של בשמי הגברים........הם יותר טובים לדעתי מאלו הנשים....חחחחחחחחח ולבסוף נבחר הפאקו רבן החדש לגבר......זה מהפרסומות...... וכן....היא עולה לכיתה א´ הבכורה שלי............
שכה יהיה לי טוב אבל כשאני קורא את ההודעות שלך אני מתאהב בך. משהו בך, שאני אפילו לא יכול להסביר לעצמי גורם לי להרגיש שהייתי רוצה אישה כמוך. לא יודע זה קורה לי כל פעם מחדש. אז את ממליצה על האפטר שייב הזה???