מה זו משמעות?

מה זו משמעות?

ביום גשום אחד, לפני שבועיים, ישבתי בקפה קטן (בברזיל) והסתכלתי על הרחוב ועל האנשים הממהרים ועל עצמי. לא הבנתי מה הם רצים, למה הם נראים כאילו הכל כל כך חשוב ודחוף ומשמעותי. דשתי ביני לביני במשמעות של כל זה ו פתאום הבנתי שבשבילי החיים הפכו חסרי משמעות, שום דבר שאני עושה אין לא משמעות אמיתית שאלתי את עצמי - מה זו משמעות? מה משמעות המילה משמעות? עדיין לא מצאתי תשובה ומאז יש לי ריקנות ענקית כי כל מה שחשבתי על העולם ועל עצמי הפך חסר משמעות ברגע שהמילה משמעות גילתה לי את הפנים האמיתיות שלה - ריקנות. מישהו יכול לעזור?

boAzB

New member
אולי אין ... מי יודע..

משמעות זה באמת מהמילים הגדולות כמו אהבה ושלמות שלפעמים מתרוקנות ממשמעות, אני מאמין שהמילים האלה הם לא סתם ושהם מיצגים ערכים אמיתיים שאתה סוביקטיבית לא יכול לראות ברגע זה. בדרך כלל צריך הרבה סבלנות שאין להרבה אנשים כדי לא להתיאש מהם לגמרי. מה המשמעות של המילה משמעות
זה כמו לשאול איך אני יכול לרצות לרצות משהו.. במקום זה אולי תשאל את עצמך מה המשמעות שזה מטריד אותך כל כך..

seeyou

New member
החיים הפכו חסרי משמעות?../images/Emo153.gif

עצוב!ניגמרו הסוללות? בתירגום לאנגלית של "משמעות" הוא: -meaning -significance -implication כך שמוסיפים מימד במילים, כמו:כוונה,פשר,חשיבות,רמז,סיבוך... להבדיל ליתר בעלי חיים, אנו-homo sapience מגדישים "משמעות" לפעולות שלנו האם יש "משמעות אוניברסלי" למעשים שלנו? אולי! עוד לא הצלחנו להבין מעיו בנו ולאן פנינו...לפחות ה"נפש" מאחר והגוף ברור איפה הולך! ..."לא הבנתי מה הם רצים, למה הם נראים כאילו הכל כל כך חשוב ודחוף..." נניח ש: לא שמת לב אבל היה שם אישה עם תינוק ביד! היא דאגה לילד שלא תצתנן! יש לה משמעות לחיים...לך?לא מזיז! והזוג,כן...שני הצעירים אשר רצו בגשם,יד ביד...רצו למצוא מסתור על מנת לעשות... אהבה בפארק הסמוך אי אפשר היה!להם יש משמעות לריצה בגשם! לך? לא מזיז? Keep smiling לכול דבר יש משמעות!!!חוץ ממה שאנחנו נותנים!!!!1 אנחנו לא מסוגלים להבין...גדול עלינו!

למעלה