מה זו ההודעה הזו שהתחילה לקפוץ לי מאתמול? וירוס? איך נפתרים? תודה מראש
מ משל333 New member 21/7/16 #1 מה זו ההודעה הזו שהתחילה לקפוץ לי מאתמול? וירוס? איך נפתרים? תודה מראש
Y Y. Welis New member 22/7/16 #2 שירות שלא הצליח לפעול, או משהו שמתחזה לו צריך לבדוק מתי זה קורה.   לניטור מעמיק נסה את process explorer, בזמן שההודעה הזו עולה. ניתן לבדוק בו איזה תהליך בדיוק גורם להודעה. https://download.sysinternals.com/files/ProcessExplorer.zip
שירות שלא הצליח לפעול, או משהו שמתחזה לו צריך לבדוק מתי זה קורה.   לניטור מעמיק נסה את process explorer, בזמן שההודעה הזו עולה. ניתן לבדוק בו איזה תהליך בדיוק גורם להודעה. https://download.sysinternals.com/files/ProcessExplorer.zip
מ משל333 New member 22/7/16 #3 תודה, הורדתי והתקנתי השאלה, איך אני יודעת מזה איזה תהליך גורם להודעה? משהו שלא עולה טוב יהיה צבוע בצבע אחר?
תודה, הורדתי והתקנתי השאלה, איך אני יודעת מזה איזה תהליך גורם להודעה? משהו שלא עולה טוב יהיה צבוע בצבע אחר?
מ משל333 New member 22/7/16 #4 עידכון מהתוכנה שהמלצת לי מסתבר שמה שגורם ל- POP UP זה הקובץ הזה: C:\Windows\jmesoft\ServiceLoader.exe כל פעם כשאני מאתחלת את המחשב זה עולה. האם זה בטוח פשוט למחוק את הקובץ מהמחשב, או שיש פתרון אחר? תודה רבה.
עידכון מהתוכנה שהמלצת לי מסתבר שמה שגורם ל- POP UP זה הקובץ הזה: C:\Windows\jmesoft\ServiceLoader.exe כל פעם כשאני מאתחלת את המחשב זה עולה. האם זה בטוח פשוט למחוק את הקובץ מהמחשב, או שיש פתרון אחר? תודה רבה.
B blzvi Active member 22/7/16 #5 כנס לעורך הרג'יסטרי למפתח , Run HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run מצא את הערך ומחק אותו
כנס לעורך הרג'יסטרי למפתח , Run HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run מצא את הערך ומחק אותו
Y Y. Welis New member 22/7/16 #7 קשור למקלדת בשפות אסיאתיות (מותקנת במחשבי לנובו) אפשר להסיר בלי חשש.   אין אגב צורך לטרוח עם עורך הרג'יסטרי - השורה של הקובץ הזה תופיע ב'מנהל המשימות' בלשונית 'אתחול' (אם חלונות 8 ומעלה) או MSCONFIG מ'הפעלה' ב-7 (אפשר גם לחפש ולהריץ מהחיפוש).
קשור למקלדת בשפות אסיאתיות (מותקנת במחשבי לנובו) אפשר להסיר בלי חשש.   אין אגב צורך לטרוח עם עורך הרג'יסטרי - השורה של הקובץ הזה תופיע ב'מנהל המשימות' בלשונית 'אתחול' (אם חלונות 8 ומעלה) או MSCONFIG מ'הפעלה' ב-7 (אפשר גם לחפש ולהריץ מהחיפוש).