מה זו אהבה?

טאקו

New member
מה זו אהבה?

אהבתי אוהב ואמשיך לאהוב היא האויר לנשימה שלי כל מה שתבקש עם זאת אני נמשך לאחרות מרגיש צורך באחרות זה עושה לי טוב ולה אחרי זה זה עושה עוד יותר טוב למי שאני איתה אני מעניק את מה שאני לא נותן בבית כי בבית לא רוצים לקבל את מה שאני רוצה להעניק עם זאת אני לא יכול לוותר על האשה שלי ולא יכול לעמוד בפני האשה שאני איתה היא יודעת מה אני נותן ומה היא תקבל כמו שאני יודע מה היא תיתן ומה אני אקבל סקס? לא רק סקס החיבוק אם האשה האחרת נותנת תחושה שלא מקבלים עם האשה בבית ולא שהיא לא יודעת לתת זה יותר לשנות את מה שכבר... טוב אני אסיים כאן כי זה לא נגמר

may may.

New member
טאקו

שיגרה זה רע ?????????... וחוץ מזה... הכתובת הנלוות... אההממ לא נותנת לי להכנס.. סקרנית שכמוני... M

איב מתוקה..חזרת לפה ?

כי לי נראה כאילו ששבת מגלות מה קורה ? התחלת לימודים כבר ? כמה מזדמנים התחלפו מאז ? ספרי כבר ספרי.. מרק.

עופרי-

New member
שגרה זה רע!!!

עם זאת, אם הדרך להפר את השגרה פוגעת בבן זוגך, אז עדיף שגרה. בעיקר השגרה הזו שאתה מדבר עליה. לא יודעת איך זה עושה לה טוב, אולי אני היחידה שלא מבינה את הדברים האלה. באמת. לי זה עשה רק כאב אחד גדול שלקח איתו את כל המ שהיה לי בפנים.

tairon

New member
לה זה עושה יותר טוב?????

טוב בוא נהפוך את הסיטואציה ... תעמיד את עצמך במקומה.. כלומר היא אישתך מסתכלת על אחרים ונמשכת עליהם וגם מישמת זה עושה לך יותר טוב??? חומר למחשבה!!! לא יודע אם מתחתנים במטרה הזו למה לעזעזאל להתחתן בכלל???? סליחה אבל זו דעתי האישית...

אהבה בשבילי זה להשתמש ולזרוק

יופי אחרי הכותרת בטח הגעתם לתוכן, אז עכשיו ברצינות. אהבה בשבילי זה לתת ולקבל, אהבה בשבילי זה להקשיב לשני לקרוא אותו לאו ולא תמיד לחכות שידבר אליך, אהבה בשבילי זה להבליג כשצריך, לסלוח, להבין את הצד השני גם כשהוא כועס, או אפילו מעד מתי שהוא באיזו צורה כל שהיא. אהבה נטו, ברגע שיש קשר שקשה להתיר לברוח כמה שיותר מהר, כי זו לא אהבה, ברגע שיש שאלות ואין תשובות לברוח, ברגע שאין מוכנים לסלוח גם לברוח כי אין אהבה אם לא מקשיבים לך, וואוו זה הגרוע מכל, אם לא מחמיאים לך, תמיד אפשר לתקן ולשפר. איך טאי אומר, רק לשמן, כמו שתפוז עושים , אה בעצם תפוז מחליפים מהר מידי לא משמנים. דרך אגב ראה דוגמא יפה בעיני בכל אופן. פעם בשיחה עם הפסיכולוגית שלי, הייתי כעוסה בענין הילדים, היינו רבים הרבה, בנינו, היו מאשימים אותי שאני לא מתייחסת, רוצים שאני אהיה רק שלהם כאילו אין לי חיים משלי. והיא הפסיכולוגית שאלה אותי איך בדיוק אני מרגישה כלפיהם. עניתי לה שאני אוהבת אותם מאוד מאוד, אבל אם היה אפשר להתגרש מהם הייתי מתגרשת רק שזה לא בעל. לא להבהל, אני אוהבת את הילדים שלי מאוד, אבל באמירה זו בעצם אני חושבת שבלתי אפשרי מבחינתי לחיות ללא יחס גורר יחס, והקטע שהם ילדים לא עובד עלי בענין הזה, כי אם זה אמור לעבוד, אז המשפט כיבוד אב ואם צריך גם לעבוד לגביהם. הייתי יוצאת ומבלה המון, הולכת לחברות ומשאירה את הילדים בבית עם ההורים. עד שיום אחד התעוררתי ואחרי ההתהוללות ראיתי שהבעיה נשארת בעינה לא טיפלתי בה. לטפל בה היה קשה מנשוא, עבדתי על זה וכמעט שילמתי מחיר כבד. אז תראה, אתה לא יכול לחיות ככה? תתגרש. יש \כאלה שבנויים להרבה חום ואהבה ולא יכולים בלי זה. אומנם התגרשתי בגלל אלימות, אבל לא חזרתי אל האקס שלי למרות שהפציר בי משום שידעתי שחום ואהבה הוא לא ייתן, ואני צרכנית צומי ידועה. וככה טוב לי. כפי שאמרת זה ספור שלא ייגמר אלא אם כן תחליט לעשות כן. שלכם יוניתתתתתת

ההודעות שלך תמיד גורמות לי להגיב!

לא טוב לך - תתגרש חיים רק פעם אחת לא תקבל הזדמנות שניה זה החיים שלך, וזהו תעשה אותם טובים אף אחד לא יעשה אותם טובים בשבילך וכל הגברים האלו, הנשואים, שמתבכיינים שלא מבינים אותם והשיגרה וכל זה, אז מה אכפת לך, וקצת סקס מהצד לא הזיק לאף אחד וכו אבל אם היא תעשה את זה... כדברי טאי, טוב , זה סיפור אחר, לא? איכסה!!!!

למעלה