מה זו אהבה?

Z o A n I

New member
מה זו אהבה?

מה אמורים להרגיש באהבה? אם זה פרפרים והתרגשות לפני שרואים את האדם שכביכול אוהבים אותו אז כנראה שאני לא אוהבת. לאחרונה יוצא לי לחשוב על זה....אני לא אוהבת אף אחד. אין לי שום רגש לאף אחד. זה אני ועצמי למרות שאני בזוגיות כבר מלא זמן....ניסיתי לאהוב...עדיין מנסה.

נסיה 5

New member
וואווו...

מה זאת אהבה? אני אומר לך מה זה, פעם כתבתי את ההודעה הזאת, קיבלתי את התובנה הזאת מגיסי. נסיה, יצא לך להיות ולראות את הים? כן נכון את רואה את הגלים הולכים ומתקרבים אל החול ודועכים להם ברגע שמתקרבים אל החול סופית? כן ונכון את רואה את הים עוד יותר פנימה בשלל צבעים שונים, ובשקיעה יש את הניצוצות היפים? כן. נסיה, התאהבות היא כמו הגלים, היא מלאת ריגושים, התלהבות, שמחה,שברירי ולא יודעים איך הוא מתקדם הלאה והים, הים הוא אהבה אחרי ההתאהבות אחרי כל הריגושים וההתלהבות הוא יציב נשאר במקום, למטה יש עולמות מדהימים שרק יחידים יכולים לצלול ולגלות הכל... הים הוא משול לאהבה אחרי כל הריגושים והכל זה מקום יציב ובטוח כבר מוכר וכל מה שנותר הוא לבנות מחדש את העולם הפרטי, לכן יש למטה בתוך הים עולמות מדהימים ומעוררי השראה. זה הדימוי שקיבלתי ואני מאמצת ושולחת את זה לך ולכולם... המשפט האחרון שכתבת. את בעצמך בתוך מערכת יחסים מלא זמן שלא עושה לך טוב למה ללכת בכוח? לא נולדת לסבול נולדת להיות חופשיה, נאהבת ואוהבת אם זה כל כך קשה לך למה להמשיך בזה. כן יש מחיר כמו בכל דבר ויש סיכון אבל לפעמים צריך להקריב את זה בשבילך שיהיה לך טוב.

Megie

New member
מדהימה!

לא יכולתי לכתוב את זה בצורה נכונה יותר.. תיארת את הכל מדהים, אין עליך!

לגמרי!

זיכרו: לעולם לא תוכלו לדעת כיצד עלולות המילים שלכם להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

אז

תתאמי עימו ציפיות בצורה כנה והדדית, לא הוגן כלפיו לתת לו להמשיך לחיות באשליות !!! אם הוא מודע שאת לא אהבת והוא במודע מקבל זאת זה משהו אחד אבל אם הוא לא מודע לזאת (גם אם הוא מאוהב בך אהבה עיוורת = לא מודע) אז מה שאת עושה נקרא ניצול והונאה. זיכרו: לעולם לא תוכלו לדעת כיצד עלולות המילים שלכם להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

daoli

New member
איך את בלהרגיש באופן כללי?

את כועסת, מפחדת, מאושרת, עצובה וכו'.....את זה את יודעת להרגיש? ומה זאת אומרת שאת לא אוהבת אף אחד? את אמא, את אבא, את החתול......אף אחד???

Megie

New member
אהבה..

קשה להגדיר אותה, כל אחד חווה אותה בצורה אינדיווידואלית, אבל מה שבטוח-שכשהיא קיימת, אי אפשר שלא להבחין בה
אז כנראה, מה שאת מרגישה, זה לא אהבה. אני מבטיחה לך, שכשזה יקרה-את תדעי!
לב|

למעלה