מה זו אהבה?

מה זו אהבה?

מה זו אהבה? מה המשמעות של המילה הזו? מה המשמעות של האמירה שלי, לאישה המדהימה שחובקת את לילותיי- "אני אוהבת אותך" ? גדולי ההוגים, הסופרים, המשוררים, אנשים אוהבי מילה ורגש, ניסו להבין את משמעותה של המילה "אהבה". ניסו להסביר אותה. לתאר את מובנה. איש מהם, לדעתי, לא הצליח להציג את מלוא המשמעות של המילה "אהבה". זה רגש? תחושה? מהות? מה זו אהבה? האם אהבה היא התחושות שעוטפות אותנו כאשר אנחנו אוהבים? אותן מחשבות מתוקות שחולפות לי כל היום בראש. אותו חיוך טיפשי שעולה על הפנים בלי שום סיבה נראית לעין, רק מלחשוב לרגע קטן על האישה הנפלאה בחיי. אותו געגוע לקולה, לתחושת החום שהיא מפיצה, גם אם עברו רק שעתיים מהפעם האחרונה שראיתי אותה. האם זו ההרגשה שכל העולם נמצא בידיים שלך? שאת הפסקת לצעוד על האדמה, ואת עפה לך באויר באמצעות זוג כנפיים בלתי נראים. אבל זו לא המשמעות של המילה אהבה. אילו רק התחושות שנגרמות כתוצאה ממנה. האם ניתן להסביר את המילה "אהבה" באמצעות מושא האהבה? אותה אישה מדהימה ביופייה והווייתה. עם זוג עיניים ירוקות שרואות את נבכי נפשך. אותו גוף. נפש מלאה בקסם. האם הגעגוע למבטה המבויש עם החיוך הפשוט, מכיל בתוכו את ההסבר לאהבה? עצם העובדה שמחשבותיי נתונות כל העת אליה. שבקשותיי שולחות לה בכל רגע נשיקה קטנה, או חיבוק, או ליטוף. האם זו אהבה? גם כאן אני מרגישה כי נחלתי כישלון. זה אפילו לא מתקרב למה שאני מרגישה כאשר אני מסתכלת בעיניה ואומרת לה "אני אוהבת אותך". אז אולי צריך להכניס לתוך ההסבר גם את הפן הגשמי. הפיזי. את הדמיון הפועל כאשר היא לא לידי. איך אני רואה א גופה הערום במוחי, עומדת מולי במלוא הדרה ויופייה. את הרעד. הצמרמורת בגופי למחשבה של ידיה מלטפות את עורי. ההתרגשות מלגעת בגופה. במקומות השייכים רק לי. להרגיש את הפטמות שלה נעמדות לכבוד לשוני המברכת אותן. להרגיש את כל נוזלי גופה מתערבבים עם גופי. לרצות כל טיפה וטיפה בהם. אבל זו תשוקה. אולי היא מרכיב חשוב באהבה, אך היא לא מצליחה כלל וכלל להסביר את המשמעות שלה. אז מהי אהבה? האם אהבה זה לרצות את הטוב ביותר למושא אהבתך? להרגיש רע כאשר היא אינה חשה בטוב. להרגיש את התרוממות הנפש שלך, כאשר חיוך עולה על פניה. פשוט להרגיש אותה ואת מי שהיא. מה שהיא. הידיעה הזו, שתהיי מוכנה לשחרר אותה לחופשי. הידיעה כי יתכן והטוב שלה לא כולל אותך, ולהיות מוכנה בלב שלם לעשות זאת, גם אם זה כולל את שברון הלב שלך. האם זו אהבה? היכולת והרצון להקריב את הטוב שלך, למען הטוב שלה. אבל אם זו אהבה, אז הטוב שלך שזור בטוב שלה והולך איתו יד ביד. אז מהי אהבה? קטונתי מלהבין מהי אהבה. אני יודעת מהם תוצריה. כיצד אני נוהגת ומרגישה כלפי אותה אישה קסומה שכל אהבתי נתונה לה. אני לא יודעת מהי אהבה. אני פשוט אוהבת אותה! ואולי זה הפיתרון. אהבה זה לא משהו שיודעים. לכן בלתי אפשרי להסביר את המשמעות של המילה "אהבה". אהבה זה פשוט משהו שמרגישים. כשאני מסתכלת עליה, הכי יפה, הכי מופלאה, הכי שלי, אני הכי שלה. אני מרגישה. פשוט מרגישה את גופי מתמלא באהבה. אני יודעת מה אני אוהבת בה. יודעת מה היא גורמת לי להרגיש. יודעת איך היא גורמת לי להתנהג. אבל זו לא האהבה שלי. זה רק התוצרים שלה. אהבה פשוט קיימת. פשוט נמצאת בתוכי מאז שראיתי אותה. שוכנת במעמקי גופי ובקצות אצבעותיי. שוכנת במבטי, בנשיקתי, באויר שיוצא מגופי. היא נמצאת. קיימת. ואני מרגישה אותה בכל הווייתי. בכל הווייתנו. פשוט מרגישה אותה. מרגישה אותך אני אוהב אותך אישה שלי!

פאמקי

New member
האם ייתכן...

שאת מדברת על האהבה שלי? אותן תחושות, סימנים, געגועים... אותו יופי, חיוך מבוייש ומלא קסם, אותו חיבוק... ליטוף. גם כאן יש "מושא אהבה" (ככה כותבות זאת על אשה?.. שווה בדיקה), אותו גוף... רעד... תשוקה. חושבת שאהבה זה בדיוק זה! בדיוק... כל מה שכתבת. מה שנפלא בפירוש האהבה, שאין לה פירוש אחד קצר. היא מלאה בתחושות, רגשות, רצונות, מחשבות... היא עולם ומלואו! וכמו תמיד, נהנית לקרוא אותך!

:) תודה.. כנראה שאהבה

על אף הייחודיות שבה, דומה בהרבה מובנים, בין אנשים שונים.. ולא!! זו האהבה שלי!!!

lavn

New member
האהבה, פנים רבות לך

קראתי בשקיקה כל אות ולאורך כל הדרך חיוך אמיתי של הסכמה נמרח על פרצופי הקטן מה אומר לך יקרה, הקסם שבפשטות של האהבה זה כל הסיפור
וכשהכל מתחיל להסתבך הפלונטר מסתיר חלק מפניה היפות של האהבה, היכולת שלנו לשמר את התום והטוהר של האהבה היא ההצלחה האמיתית שלנו. בוקר טוב, lavan

למעלה