מה זו אהבה?

bobroni

New member
יום שלישי הגדול..

הכל עניין של אסטרטגיה... לחלק נק' לקב' התחתית ובמחזורים האחרונים, במחשקים נגד קבוצות החלק העליון של טבלה לאסוף את הנק' החסרות לאליפות הבלתי נמנעת.. ויום שלישי הגדול - גמר גביע המדינה.. ביתר VS הפועל ..

cheshire9

New member
אהבה

....... זו מילה שמשתמשים בה לפעמים יותר מדי. והיא מחפה הרבה פעמים על דברים אחרים. אולי אפשר להכריז על שנה בלי "אהבה" ? שאנשים קצת יחשבו על מה הם באמת מרגישים..... ואי אפשר בלי המשפט האלמותי של קורט וונגוט THE WORLD NEEDS A LITTLE LESS LOVE AND A LOT MORE COMMON DECENCY

רומנteaת

New member
אהבה

זו מילה שמשתמשים בה לפעמים יותר מידי
מותק אתה. חייבים לאכול לזניה סופסוף. החתולה אוהבת?

Mika Rali

New member
תגיד לי מר תולי חתולי מסטולי

עם כל הציניות הזאת שיש בך ... אתה בזוגיות ונראה בעננים, ת'רוצה להגיד לי שאתה לא מאוהב מעל האוזניים? כי בחייאת אתה משקיע המון אנרגיה בלהראות כמה אין אהבה וכמה אהבה זה בלה בלה אבל אתה בזוגיות ארוכה שעושה רושם מבחוץ שהיא גם מאוד נעימה לך.... אז מה הקטע?

cheshire9

New member
זה בדיוק - אבל בדיוק

הקטע ...... שאפשר לחיות, להנות, להיות ביחד - ועוד הרבה דברים - בלי הצהרות על "אהבה" . ההרגשה שלי (והיא מגובה גם בעובדות....) שכמה שיותר מצהירים ומדברים על זה ככה יש יותר סיכוי שזה יתפקשש. זה הכל

Mika Rali

New member
אין שום קשר בין הצהרות

לבין להודות בעובדה שאתה מאוהב וטוב לך... אף אחד לא אמר תעמוד על עזריאלי ותצעק אני אוהב אותך או תתלה את עצמך מתנדנד.. פשוט ללחוש אוהב אותך רוצה אותך ולעשות שזה יקרה... זה הכל. לא צריך הצהרות צריך להגיד כי השלוש מילים האלו עושות כל כך טוב.

השלוש מילים האלו

נשחקו מרוב שימוש. אני חושבת שב-100 פעמים ראשונות ששמעתי אותן זה עשה לי משהו. היום אני נמסה כששומעת "אמא, אני אוהב אותך" - כי הבחור הזה אכן מתכוון לכל מילה
. במקרים אחרים - המילים האלו לא עושות לי כלום, וזה במקרה הטוב (במקרה הפחות טוב אני חוטפת בחילה). זה גם מאד נוח - לפגוע, להעליב, להכאיב, ואז לבוא ולהגיד "אני אוהב אותך"- ואת תסלחי כי מה יותר מזה? הרי אם הוא "אוהב" זה פותר את הכל. יש מילים אחרות, אמתיות יותר, כנות יותר, משמעותיות יותר. בעצם עזבי, מי צריך מילים בכלל. אנחנו יודעות גם כך. וכשכל החושים צועקים שזה לא זה אנחנו שואלות ביאוש "אתה אוהב אותי?..." - ולא מאמינות לתשובה (וברור שזה תמיד "כן", אלא מה...). (מותר בהזדמנות לשלוח לך
?)

Mika Rali

New member
צודקת ועדיין

כשזה מגיע מהלב מזהים את המבט בעיניים... ואפשר וצריך
תודה מותק

cheshire9

New member
ברור שהתשובה היא תמיד "כן"

אפילו אם השאלה באה מהירקן שלי .... זה סוג של אוטומט שמושתל בגברים יחד עם כרומוזום ה Y לא רוצה צרות ? תגיד "כן" ..... מ'כפת לך ?

../images/Emo12.gif הירקן שלך שואל האם אתה אוהב אותו?

אם כבר - לפחות תבקש הנחה. למען האהבה. (או שהוא לוקח ממני מחיר כפול מתוך קנאה?)

cheshire9

New member
oops

שלא תתחילי עם כל מיני הצהרות בטעות ........ עדיף לנו ככה

הילה301

New member
אני מסכימה.

מאד . אם כי צריכה לשמוע שאוהבים אותי ולדעת שזה בה לגמרי מה

למעלה