מה זה?!?!

tapuz3k

New member
מה זה?!?!

היום אני חוזר מהעובדה אני עומד ברמזור עם האוטו אני מסתכל טוב טוב מסביב בוחן את הצומת סתם כי משעמם לי ואז עובר לידי דתי שמחלק איזה ספרונים (ספרים קטנים כאלה) רק מהמבט הוא הבין שאני לא בקטע ווויתר מלגשת אליי אני ממשיך להביט לצידו השני של הצומת אני רואה 3 בנות צעירות חוצות את הכביש פתאום קופץ עוד אחד מהדתיים האלה שמחלקים ספרים ונעמד מולן כשהוא דוחף את הספרים שלו בפנים של הילדות הילדות נעצרו בעצם פיזית עלידו ועולצו לחצות את הכביש בנסיון להתחמק ממנו!!! למעשה הנסיון בריחה שלהן לא נתן להן אפילו אפשרות להביט לצדדים כשהן חצו את הכביש!!! אני חייב לציין שיש לו מזל שאני עייף אחרי עבודה ואין לי חשק לחקירות במשטרה למה הייתי דורס אותו וטוען שנרדמתי על ההגה הוא סיכן את חיי הילדות האלה בזה שהוא עילץ אותן לחצות כביש פיזית! וזאת הייתה צומת עמוסה!!!

tapuz3k

New member
גם צילמתי סרטון בפלפון

הייתי בעיר היום בחדרה ביציאה הצפונית עמדה ניידת משטרה בכניסה לכיכר בצידו הימני של הכביש איפה שהיה צבוע באדום לבן כשהיא חוסמת פיזית את כל הנתיב הימני ולא נותנת כניסה בטוחה לכיכר צילמתי את הניידת בפלפון ודאגתי שהשוטרים בפנים יראו אותי מצלם אותם מן הסתם 30 שניות אחרי הם כבר לא היו שם אגב 20 מטר מלפני הניידת הייתה חניה חופשית וחוקית

למעלה