מה זה פול האריה עם דנה? קטע מצחיק וביזארי שכזה
ה הגר שפריר New member 8/4/07 #11 אני דווקא לא חושבת שזו היא שעשתה את הפדיחות. פול הוא אשף השטויות.... חבל שלא היה שם מישהו עם מטפחת כדי לנגב לו את הריר...
אני דווקא לא חושבת שזו היא שעשתה את הפדיחות. פול הוא אשף השטויות.... חבל שלא היה שם מישהו עם מטפחת כדי לנגב לו את הריר...
מ מלפפiן New member 7/4/07 #3 ../images/Emo2.gif בהחלט ביזארי! אבל יותר ביזארי זה שהם יושבים נראה לי על הספה שלנו הישנה... (או לפחות אותו דגם וצבע...)
../images/Emo2.gif בהחלט ביזארי! אבל יותר ביזארי זה שהם יושבים נראה לי על הספה שלנו הישנה... (או לפחות אותו דגם וצבע...)
Y yaelli10 New member 9/4/07 #14 כל הכבוד לה ../images/Emo106.gif עם אנגלית בסיסית היא ירדה לרמה של פאול, או יותר נכון הוא ירד... מה זה משנה היא העלתה אותנו על הבמה ! ממש דיוה.
כל הכבוד לה ../images/Emo106.gif עם אנגלית בסיסית היא ירדה לרמה של פאול, או יותר נכון הוא ירד... מה זה משנה היא העלתה אותנו על הבמה ! ממש דיוה.
מ מלפפiן New member 8/4/07 #8 עכשיו יש ספה בצבע חום אפור בהיר או Lever כמו שקוראים לזה פה... (שם מזעזע לצבע, אבל נו...)
מ מלפפiן New member 8/4/07 #10 אם היה תמונה, הייתי שמה... אבל הספה ממש ממש יפה, רק מחפשים עכשיו פותייל (או איך אומרים בעברית) נוח, יפה, שיתאים לה ולא יהיה קורע במחיר...
אם היה תמונה, הייתי שמה... אבל הספה ממש ממש יפה, רק מחפשים עכשיו פותייל (או איך אומרים בעברית) נוח, יפה, שיתאים לה ולא יהיה קורע במחיר...