מה זה?

tooltool3

New member
מה זה?

הרגע נכנסתי לקיוסק מידע אישי שלי והיה כתוב לי ככה: לידיעתך השיבוץ בצה"ל נקבע על פי מכלול נתונים. הפרופיל הרפואי הינו גורם אחד מתוך מכלול הנתונים המשפיעים על שיבוצך. המידע המופיע לגבי הפרופיל וסעיפי הליקוי ניתן עבורך לצורך מתן מידע בלבד, על מצבים רפואיים שצויינו במיון הרפואי. הפרופיל הרפואי וסעיפי הליקוי מצויינים בתיאור מילולי בלבד, ללא ערך מספרי, על פי חוק. פוטנציאל השיבוץ בנוי כסולם, לכן לדוגמא מועמד לשירות בטחון בעל פוטנציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (מדורג גבוהה בסולם) יוכל להשתבץ גם לתפקידים ממדרגים הנמוכים יותר בסולם. כשירות רפואית לשירות ביטחון: נמצאת כשיר לשירות בטחון. פרופיל: כשירות רפואית כפוטנציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות. סעיפי ליקוי: להלן פירוט מילולי של סעיפי הליקוי שעל פיהם נקבע פרופיל כושרך הרפואי. שים לב: המידע הרפואי המצוין מתאר מצבים רפואיים להבהרה נוספת יש לפנות לרופא המטפל. סעיף 1: ליקוי משמעותי בראיית צבעים. שים לב: במידה והינך מעוניין לפנות ללשכת הגיוס בנוגע לפרופיל מומלץ כי תפנה בפקס בצירוף חוות דעת עדכנית של רופא. כל זה היה כתוב לי היום בקיוס מידע אישי. ידוע לי שיש לי דרגה מסויימת של עיוורון צבעים אבל היא ממש נמוכה ולא מורגשת, הפרופיל שלי הוא 82. השאלה שלי אם אני פסול מלקבל גיבוש סטי"לים/דבורים (הייתי ביום סיירות), והאם הסעיף הזה יפגע בי בצורה משמעותית ותיהיה העדפה לאחרים. יש לציין שהייתי ביום סיירות ככה שהדבר לא נראה כזה חמור. מה אתם מציעים לי לעשות ??

למעלה